ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Δευτέρας 7 Αυγούστου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η αναγνώριση που δέχεσαι από τον κοινωνικό σου περίγυρο, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι ένα ζήτημα που απαιτεί μεγάλη ψυχραιμία και ώριμη διαχείριση για να μην έχει παράλληλα αρνητικές επιπτώσεις. Δείξε σύνεση και σοβαρότητα σε συζητήσεις που μπορεί να παρεξηγηθούν και απόφυγε να συμμετάσχεις σε κουβέντες που δεν σε αφορούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις παραμελήσει τα αισθηματικά σου και έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και οικονομικά
Σήμερα, Κυριακή, μπορείς να δεις τα πράγματα αρκετά χαλαρά και να μην ασχοληθείς με επαγγελματικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν σιγά – σιγά και ισορροπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα δοθεί στο ζώδιό σου η ευκαιρία να δρομολογήσεις όλα όσα σε απασχολούν και βρίσκονται σε εκκρεμότητα εδώ και πολύ καιρό. Μην αφήσεις περιθώρια για συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξη – άσε τον χρόνο να περάσει χωρίς να δείξεις πως ενοχλείσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αρκεί να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα. Μια Κυριακή σού είναι απαραίτητη για να ξεκουραστείς, ειδάλλως μπορεί να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και λάθη. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να πάψεις να κάνεις άλλα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η τακτοποίηση των προσωπικών σου υποθέσεων είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει αρκετά ακόμα, αγαπητέ Αιγόκερε, χωρίς να μπορείς να δώσεις οριστικές λύσεις. Φτιάξε ένα πρόγραμμα ώστε να διευκολύνεις προσωρινά την καθημερινότητά σου και αργότερα θα μπορέσεις να πετύχεις περισσότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλώς φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και οικονομικά
Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος της εβδομάδας και όσο για τα επαγγελματικά σου, πολλά προβληματικά θέματα θα αρχίσουν να αλλάζουν και να λύνονται όπως θέλεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε σήμερα να μπεις σε πολλά έξοδα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact