ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η αυτοπεποίθησή σας παίρνει και πάλι την ανιούσα με το άνοιγμα της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Παρθένοι! Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, για να χειριστείτε κάθε παρεξήγηση ή διαφωνία του παρελθόντος. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε με πιο θετική ματιά, τόσο τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας όσο και τις καταστάσεις που θα οδηγήσουν στην ανέλιξή σας. Να ξέρετε ότι τα άστρα είναι στο πλευρό σας, για να προσεγγίσετε όλα όσα ονειρεύεστε και να χαράξετε καινούργιες διαδρομές!

ζώδια σήμερα Ζυγός

Η έναρξη της εβδομάδας θα απαιτήσει από εσάς κόπο και αποφασιστικότητα, αγαπητοί Ζυγοί! Πέρα από τις υποχρεώσεις σας, θα ζητήσουν από εσάς βοήθεια άτομα του στενού σας κύκλου που θα θελήσετε να στηρίξετε. Όσο δύσκολο κι αν σας φανεί αρχικά να τα διεκπεραιώσετε όλα, σύντομα θα δείτε ότι οι τωρινές σας δράσεις έχουν να σας δώσουν πολλά οφέλη. Με την σταθερότητα που δείχνετε στις προσωπικές σας σχέσεις, να χειριστείτε επίσης τον εαυτό σας και την υγεία σας. Μην εξαντλείστε!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Η αρχή της νέας εβδομάδας είναι ιδανική για δικτύωση, επικοινωνία και σύνδεση με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Αυτή η διεργασία θα ωφελήσει πολύ τις φιλικές και επαγγελματικές επαφές σας, ενώ θα ενδυναμώσει τη σχέση με το ταίρι σας. Θα έρθετε πιο κοντά ακόμα και με άτομα που έχετε να δείτε καιρό, τα οποίο αγαπάτε και εκτιμάτε. Δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες, που θα βελτιώσουν πολύ τη καθημερινότητά σας στο μέλλον!

ζωδια σήμερα Τοξότης

Οι αίσιες πλανητικές δονήσεις της νέας εβδομάδας σας γεμίζουν ενέργεια και αισιοδοξία, αγαπητοί Τοξότες! Θα νιώσετε να είστε περιζήτητοι όπου κι αν βρεθείτε – και θα είναι πολλοί αυτοί που θα ψάχνουν τρόπο να σας προσεγγίσουν. Αφιερώστε χρόνο στην επίλυση παρεξηγήσεων ή διαφωνιών στο στενό σας περιβάλλον. Αν αφήσετε εκκρεμότητες, σύντομα θα πάρουν άσχημη τροπή – κάτι που δεν θα ευνοήσει την πορεία σας στο μέλλον!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Έχετε βρει τον σωστό ρυθμό και τη σωστή πορεία για να φτάσετε στους στόχους που έχετε θέσει, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η επιτυχία σας είναι αναμφισβήτητη, μόλις ξεπεράσετε εμπόδια και προβλήματα που δεν σας επέτρεπαν ως τώρα να προχωρήσετε. Να ξέρετε ότι κάποια άτομα που εκφράζουν διάθεση να σας στηρίξουν, ενδέχεται να θέλουν μόνο να σας σαμποτάρουν… Μην επιτρέψετε σε κανέναν να εμπλακεί στα σχέδιά σας, γιατί θα σας βγάλει εκτός πορείαςΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact