ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου

ζώδια σήμερα Κριός .

Η έναρξη της καινούργιας εβδομάδας θα είναι εξαιρετικά αίσια, αγαπητοί Κριοί! Έχετε καταφέρει να βάλετε τη ζωή σας σε μια καλή πορεία, εξαλείφοντας καθετί που σας εμπόδιζε ή σας ενοχλούσε.

Σε αυτό σας βοήθησε και η εξωστρέφεια, που σας επέτρεψε να βγείτε από το καβούκι σας και να κοινωνικοποιηθείτε πιο πολύ. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε πλέον, είναι να αποφύγετε κάθε είδους συγκρούσεις ή διαφωνίες που μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα δράσης με καινοτόμα εγχειρήματα και ριζοσπαστικές ιδέες!

Αυτό που πρέπει να κάνετε τώρα, είναι να μειώσετε την ταχύτητά σας για να κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε όποια άλλα θέματα που έχουν σημασία για εσάς.

Μια ειλικρινής συζήτηση με όποιον εμπλέκεται σε αυτά, θα βοηθήσει στην εύρεση λύσεων ώστε να κλείσετε κάθε εκκρεμότητα

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι να ασχοληθείτε με τα γεγονότα και μόνο, αγαπητοί Δίδυμοι; Κάποιους ανθρώπους και καταστάσεις πρέπει να τα αντιμετωπίσετε πλέον κατά πρόσωπο, προκειμένου να πάει καθετί στη θέση του. Ειδικά όσο αφορά άτομα που σας υποτίμησαν ή σας έθιξαν, δημιουργώντας σας προβλήματα και δυσκολίες. Τώρα θα καταφέρετε να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες που δεν σας άφηναν να προχωρήσετε τη ζωή σας παρακάτω!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αξιοποιήστε την αίσια ενέργεια των άστρων με την έναρξη της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Κριοί! Θα σας βοηθήσει να βγείτε από την πίεση που νιώθατε τελευταία και να πορευτείτε προς όποια κατεύθυνση θέλετε. Ακόμα και μια μικρή αλλαγή, θα αφυπνίσει την τόλμη σας και θα σας εμπνεύσει για περαιτέρω δοκιμές προς πιο δημιουργικά εγχειρήματα. Αν δυσκολεύεστε να σκεφτείτε κάτι, γράψτε μια λίστα με τα πέντε πράγματα που ονειρεύεστε να κάνετε – όσο σπουδαία ή όχι κι αν είναι. Μπορεί οι λύσεις να εδράζουν σε εσάς τους ίδιους, στην οπτική ή τη συμπεριφορά σας!

ζώδια σήμερα Λέων

Κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος θα βγάλουν και πάλι επιφάνεια το άσχημο πρόσωπό τους, αγαπητοί Λέοντες. Δεν αποκλείεται να αφορούν κάποιες υποθέσεις που έχετε αφήσει ημιτελείς… Είτε να είναι κάποιες ανεκπλήρωτες επιθυμίες σας, που επιστρέφουν για να ζητήσουν ικανοποίηση. Μήπως έχετε ξεχάσει κάποιους ανθρώπους που έπαιξαν ρόλο στη ζωή σας ή άτομα που ανέμεναν πράγματα από εσάς; Τώρα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε την κάθε περίπτωση και να επουλώσετε όλες τις παλιές πληγές. Όχι μόνο θα βελτιώσετε τη διάθεσή σας, θα νιώσετε και μεγάλη ανακούφιση!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact