ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα, επικεντρώνει το ενδιαφέρον μας στην εργασία και μας σοβαρεύει, δίνοντας μας όμως και την ευκαιρία να πάρουμε ορθές και λογικές αποφάσεις!

Ιδιαίτερα ευνοημένα, είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Επιτέλους ξέρεις τι πραγματικά επιθυμείς και σήμερα το καταφέρνεις αγαπητέ Κριέ! Κάνεις με ευκολία αισθητή τη παρουσία σου και προκαλείς τον θαυμασμό και τον σεβασμό του περίγυρου σου, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Σε χαρακτηρίζει ωριμότητα, ηρεμία, υπομονή, αλλά και ορισμένες στιγμές ψυχρότητα! Παρ’όλ’αυτά αυτή σου η στάση, θα φέρει κοντά σου, μόνο ανθρώπους που όντως σε αγαπούν και σε εκτιμούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις σήμερα να πλησιάσεις ερωτικά ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που σου έχει δείξει ήδη ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για δογματικότητα, αλλά και παράλογες απαιτήσεις, θα φέρει προβλήματα και πιθανόν ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχαίνεις σήμερα οικονομικούς και επαγγελματικούς στόχους και σκοπούς, με ευκολία!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε, απολαμβάνεις ευχάριστες επικοινωνίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέες γνωριμίες, τύχη, χαρμόσυνες μετακινήσεις και συναντήσεις! Ένα καλό νέο έρχεται σήμερα, το οποίο θα σου δώσει πολλά χαμόγελα! Ωστόσο, καλό είναι, να προσέξεις την τάση σου για προκλητικά ή αγενή αστεία και κυνισμό, αφού ορισμένοι μπορεί να προσβληθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου λαμβάνει την καλοπροαίρετη συμπεριφορά σου και την συναισθηματική σου γενναιοδωρία! Αν αποφύγεις νεύρα, θα περάσετε υπέροχα μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και φλερτ, αλλά καλό θα είναι μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά και γρήγορα, για να μην απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετές οι οικονομικές δυσκολίες σήμερα, κυρίως για μετακινήσεις! Επαγγελματικά, θα μειώσεις το άγχος, αφού ένας μεγάλος στόχος σου πραγματοποιείται!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, επιτέλους θα πάρεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων και των διαπροσωπικών σου σχέσεων στα χέρια σου! Μπορείς πλέον πιο εύκολα να πετύχεις σκοπούς, στόχους και σχέδια και να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες! Σήμερα καλό θα είναι, να συγκρατήσεις τον εγωισμό σου και να έρθεις πιο κοντά με άτομα που ενδεχομένως, να έχετε παρεξηγηθεί! Μια μικρή αποκάλυψη, σου δίνει χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις ερωτισμό, σεξουαλικότητα και παθιασμένες, καυτές στιγμές με το άλλο σου μισό. Ωστόσο, πες όχι σε ζήλια και κτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, σαγηνεύεις με περισσή ευκολία, το πρόσωπο που ήδη επιθυμείς, αφού σε χαρακτηρίζει ισχυρή γοητεία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα έχεις έξτρα έσοδα και βρίσκεις λύσεις και για χρόνια προβλήματα! Επαγγελματικά, ανακαλύπτεις κάτι που σε ωφελεί, όσον αφορά την πρόοδο σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact