ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, με τον Ερμή στον Τοξότη από σήμερα, επικεντρώνεσαι σε σπίτι και οικογένεια και θα μπορέσεις να βελτιώσεις τα πάντα! Είσαι εμφανώς σοβαρότερος και ωριμότερες και οφείλεις πλέον, να εμπλουτίσεις τα εκφραστικά σου μέσα και τις επικοινωνίες σου, με ηρεμία, συναίσθημα, κατανόηση, αλληλεγγύη, αφοσίωση στους στόχους σου και σύνεση, ιδίως στις συγγενικές σχέσεις που εξομαλύνονται! Επιπλέον, κάποια θέματα που είχαν προκύψει μέσα στο σπίτι, λύνονται!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν, που ακόμα σε απασχολεί, πολύ πιθανόν να σε προσεγγίσει τώρα και ίσως η επανασύνδεση, είναι κοντά! Αν είσαι δεσμευμένος άκου την διαίσθηση σου, αφού αυτή είναι, που θα σου δώσει την απάντηση και την λύση που θες στην σχέση σου! Καταφέρνεις να «μαντεύεις» τις προθέσεις, τις ανάγκες και τους σκοπούς του συντρόφου σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχονται θετικές επαγγελματικές εξελίξεις, χωρίς όμως μεγάλες αλλαγές ή ξεκινήματα! Οικονομικά, κάποια έξτρα έξοδα θα προκύψουν σήμερα, για το σπίτι και την οικογένεια!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, ο Ερμής στον Τοξότη από σήμερα, θα φέρει πολλές ωφέλιμες συζητήσεις και επαφές, που θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις επιτέλους τις λύσεις που ζητάς! Είσαι κοινωνικός, ιδιαίτερα συμπαθής, περιζήτητος και πολύ δημοφιλής! Τα εκφραστικά σου μέσα και η πειθώ σου, σε βοηθούν να πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς! Επιπλέον ετοιμάσου, για ευχάριστα νέα και ειδήσεις, όπως και για βελτίωση στις σχέσεις σου με αδέρφια, γνωστούς και γείτονες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο, βελτιώνεται μέσα από ήρεμες συζητήσεις μαζί του και μπορείς εύκολα να τον πείσεις, για να επωμιστεί τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες σήμερα, για νέα ερωτικά ξεκινήματα, ερωτικές εξελίξεις, φλερτ και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή ακόμα και έναρξη μίας νέας σχέσης!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα βρεις επιτέλους λύση, για ένα οικονομικό πρόβλημα! Επαγγελματικά, πες ναι, σε μία συμφωνία ή πρόταση, χωρίς δισταγμό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα που ο Ερμής περνά στο Ζώδιο του Τοξότη, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις, να ξεκόψεις από ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές, να μιλάς ουσιαστικά, λογικά και ορθά και να επικοινωνείς με ανθρώπους που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και μπορείς απόλυτα να στηριχτείς επάνω τους! Επιπλέον, μία βαθιά επιθυμία σου, εκπληρώνεται, αφού οργανώνεσαι σωστά και δες τι χρειάζεσαι ουσιαστικά στην ζωή και την καθημερινότητα σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία ερωτική εξομολόγηση, από ένα άτομο που δεν περίμενες καν πως ενδιαφέρεται για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι στην κτητικότητα και την ζήλια απέναντι από τον σύντροφο και θα δεις πως θα μπορέσεις να απολαύσεις συναισθηματική σιγουριά και βεβαιότητα! Ετοιμάσου, για αισθησιακές στιγμές μαζί του, αλλά και για έμπρακτες αποδείξεις της αφοσίωσης του!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην επιτρέπεις στην αναβλητικότητα και την αφηρημάδα, να σου προκαλέσει προβλήματα στην εργασία! Η οικονομική άνοδος έρχεται σταδιακά τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, από σήμερα ο Ερμής στο Ζώδιο σου και βελτιώνει τα πάντα, αν τον εκμεταλλευτείς σωστά! Είσαι σαφώς πιο επικοινωνιακός, έχεις εύνοια σε κοινωνικές επαφές, λαμβάνεις μηνύματα, τηλεφωνήματα, έχεις συναντήσεις, θετικές ειδήσεις και νέα, πολλές επικοινωνίες, βρίσκεις λύσεις και κάνεις χαρούμενες μετακινήσεις και συναντήσεις! Είσαι περιζήτητος και δημοφιλής, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πετύχεις σκοπούς και στόχους!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ήρθες η στιγμή να συζητήσεις με τον σύντροφο σου, όλα τα μέχρι τώρα προβλήματα σας και να βρείτε λύσεις μόνιμες και θετικές! Οι συνθήκες, σας ευνοούν ιδιαίτερα σήμερα και μπορείτε να έρθετε πιο κοντά επικοινωνιακά! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν σίγουρα νέες γνωριμίες, φλερτ, αλλά και αποκαλύψεις κρυφών μέχρι τώρα, θαυμαστών σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, όπως και οικονομικά μπορείς να αναμένεις θετικές ειδήσεις, ευκαιρίες και προτάσεις ή συμφωνίες σήμερα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact