ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη, οφείλεις πλέον να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και χρειάζεσαι από την ζωή σου! Επιτέλους, μπορείς με επιτυχία να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και να ενδυναμώσεις τα οράματα σου και τα όνειρα σου, όπως και την διαίσθηση σου! Εκμεταλλεύσου σε κάθε ευκαιρία το ενισχυμένο ένστικτό σου, προκειμένου να πετύχεις εσωτερική διερεύνηση, συναισθηματική σιγουριά, ανασυγκρότηση ψυχολογικών δυνάμεων!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις βελτίωση και ανανέωση με την σχέση σου και τον σύντροφο σου, αρκεί να αποφύγεις κρυφούς, παρασκηνιακούς ή απαγορευμένους ερωτικούς δεσμούς, που θα βλάψουν τον δεσμό σου. Αν είσαι ελεύθερος, οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, θα είναι απόλυτα ανανεωτικές και θετικές, μετά από νέες γνωριμίες, επαφές με τις κατακτήσεις σου και χαρμόσυνα μηνύματα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματική εύνοια θα έχεις και μάλιστα αυτήν την φορά χωρίς καθυστερήσεις! Στον τομέα των οικονομικών, βάζεις τέλος σε λάθος χειρισμούς του παρελθόντος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, με την σημερινή είσοδο του Ερμή στον Τοξότη, είσαι χαρούμενος, αισιόδοξος, εξωστρεφής, κοινωνικός και έτοιμος για αλλαγές και γοργές εξελίξεις! Βρίσκεις τρόπους να εμπλουτίζεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επαφές, επικοινωνίες, εξόδους, συναντήσεις και νέες γνωριμίες! Έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός, περιζήτητος και δημοφιλής! Αλλάζεις ό,τι σε ενοχλεί και εκπληρώνεις έναν μεγάλο σου στόχο και όνειρο!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα έρθει τώρα στο δρόμο σου από το πουθενά, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Πολύ πιθανόν μάλιστα, μία φιλία να μετατραπεί σε έναν μεγάλο έρωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μετά από ώριμη συζήτηση με τον σύντροφο σου, να βρείτε λύσεις, να βάλετε γερές βάσεις στα κοινά σας όνειρα και στόχους και γενικά να βελτιώσετε την σχέση σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχαίνεις επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, αφού οι ιδέες σου και η οξυδέρκεια σου, φέρνουν τα αποτελέσματα που θες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, σήμερα που ο Ερμής περνάει πλέον στον Τοξότη, θα έχεις την ευκαιρία, να δείξεις την σοβαρότητα και την ωριμότητα σου, κυρίως κοινωνικά και επικοινωνιακά! Μπορείς, αρκεί να το θελήσεις, να καταφέρεις ουσιαστικά πράγματα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, να ασχοληθείς με την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του περίγυρου σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις επίτευξη ουσιαστικών στόχων, μέσα από σωστή επικοινωνία, με τον σύντροφο σου! Σήμερα, είναι σίγουρα μία εποικοδομητική ημέρα για τον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος, αναμένονται σήμερα νέες αξιόλογες γνωριμίες, κατακτήσεις και θαυμαστές! Μάλιστα ένα φλερτ στον εργασιακό χώρο, αναζωπυρώνεται!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για επιτυχημένες οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες, συναλλαγές και αποφάσεις!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact