ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας για 20 Νοεμβρίου

Το σημερινό Τρίγωνο Ήλιου-Δία, η τύχη είναι σε όλους τους τομείς με το μέρος μας!

Οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στην ζωή μας και να κάνουμε επιθυμίες και όνειρα πραγματικότητα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα ξεκινά με το θετικό εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ήλιου-Πλούτωνα που φέρνει εύνοια και ρίχνει φως στα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Είναι η στιγμή που αναγνωρίζονται οι κόποι και οι θυσίες των προηγούμενων χρόνων και τώρα θα απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Παράλληλα βρίσκεις λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα που το διαχειρίζεσαι από κοινού με άλλους και τακτοποιείς τις οφειλές σου. Το κοινωνικό σου προφίλ γίνεται πιο ισχυρό και έχεις επιρροή στην δουλειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα αν και σε απορροφά η καριέρα βρίσκεις λίγο χρόνο να αφιερώσεις στο ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος, παύει να σε απασχολεί το παρελθόν και ανοίγεις δρόμο για νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις θέσει ψηλά τον πήχη και ζητάς την καταξίωση την αποδοχή και την επιτυγχάνεις με την σκληρή δουλειά. Τα οικονομικά τακτοποιούνται.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η εβδομάδα αρχίζει και το εξάγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ήλιο με τον Πλούτωνα για σήμερα Δευτέρα φέρνει θετικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, στις συνεργασίες, αλλά και στην συντροφική σου ζωή. Με σχέδια για σπουδές για εκπαιδευτικά σεμινάρια και ταξίδια θα κυλήσει το επόμενο διάστημα τα οποία με κάποιο τρόπο θα προωθηθούν και μάλιστα εύκολα αν και η Σελήνη που κινείται σήμερα στον Υδροχόο και στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου σε θέλει έτοιμο στην μάχη της επιβίωσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς σήμερα να σχεδιάσεις το μέλλον της σχέσης με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, μια σημαντική ερωτική γνωριμία προέρχεται από μακριά ή γίνεται μέσα σε χώρο εκπαίδευσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις στο νου σου σχέδια για την προώθηση των επαγγελματικών σου, ενώ στα οικονομικά δεν φαίνεται να υπάρχει σημαντική εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε για σήμερα Δευτέρα σχηματίζεται το εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου-Πλούτωνα που φέρνει ευκαιρίες στην δουλειά που θα αναβαθμίσουν και τα οικονομικά σου. Η εργασία σου αναβαθμίζεται δεν είναι πλέον βαρετή ενώ εσύ νιώθεις ευχάριστα όταν βλέπεις ότι υπάρχει εξέλιξη, διότι δεν αντέχεις την στασιμότητα. Ο συναισθηματικός σου κόσμος διανθίζεται γίνεσαι δυνατός τολμηρός και διεκδικείς ότι σου αναλογεί τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Σήμερα ευνοείσαι για να ξεκινήσεις ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι ιδανική για να κάνεις μια συζήτηση που θα βγαίνει από τα βάθη της ψυχής σου με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα καταφέρεις να αποκοπείς από το παρελθόν και να ανοίξεις ένα καινούργιο δρόμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά βάρη και άγχη φεύγουν αφού υπάρχουν λύσεις και ήδη τις έχεις βρει. Σχέδια για επαγγελματικό άνοιγμα στο εξωτερικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα είναι Δευτέρα και σχηματίζεται το ευνοϊκό εξάγωνο του Ήλιου-Πλούτωνα που φέρνει θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου θέματα. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσεις καλλιτεχνικά δημιουργήματα, χόμπι και να ασχοληθείς με τα παιδιά σου αν είσαι γονιός. Παράλληλα λαμβάνεις ευχάριστα νέα από τα άτομα που είναι σημαντικά για σένα, σύντροφος, συνεργάτης κτλ. Ενδεχομένως σήμερα να θελήσεις να συνδεθείς με τον εσώτερο εαυτό σου και να αναζητήσεις το νόημα της ζωής μέσα από συζητήσεις με τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα η μέρα είναι πολύ ευχάριστη για να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο και να απολαύσεις τόσο την διασκέδαση όσο και τον έρωτα του. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε χώρο αναψυχής με ένα μοιραίο άτομο θα σε εξιτάρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σίγουρα θα σε απασχολήσουν την σημερινή μέρα που χρειάζεσαι χρήματα για την έξοδο σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, για σήμερα Δευτέρα η εβδομάδα ξεκινά με τον σχηματισμό του θετικού εξάγωνου ανάμεσα σε Ήλιο-Πλούτωνα, που φέρνει φως και εξελίξεις στην οικογενειακή ζωή και στο σπίτι σου. Οι σχέσεις με τους οικείους αλλάζουν μορφή συσφίγγονται ενώ τώρα είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου απέναντι τους, αλλά και αυτοί προς εσένα. Η καθημερινότητα είναι υποφερτή δεν σε κουράζει και στην δουλειά πηγαίνεις με ευχαρίστηση αφού όλα κυλούν ήρεμα και ομαλά. Ταυτόχρονα θα σε απασχολήσουν οι διαπροσωπικές σχέσεις με τα άτομα που καταλαμβάνουν σημαντική θέση στην ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με το ταίρι για τα δικά σου προβλήματα εφόσον θα σε καταλάβει. Αν είσαι ελεύθερος, η γνωριμία μέσα στο χώρο εργασίας αποδεικνύεται σοβαρή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευχάριστα είναι τα πράγματα στην δουλειά και είσαι αρκετά ικανοποιημένος. Έξοδα για το σπίτι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Για σένα φίλε μου Παρθένε, το ευνοϊκό εξάγωνο που σχηματίζεται σήμερα ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα εγκαινιάζει την νέα εβδομάδα. Ένα ερωτικό θέμα που θα σε απασχολήσει θα εξελιχθεί θετικά. Είναι μέρα που είσαι επικοινωνιακός με πολλές επαφές συζητήσεις και ατελείωτες μετακινήσεις που όμως κάτι ωφελούν και δεν γίνονται άσκοπα. Μπορείς να επηρεάσεις με τον λόγο σου το περιβάλλον να γίνεις η ψυχή της παρέας και να στρέψεις το ενδιαφέρον των άλλων πάνω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση η μέρα είναι από τις πλέον κατάλληλες για να βγεις έξω με το ταίρι και να απολαύσεις όμορφες στιγμές με ποιοτικό χρόνο. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία με το άτομο που θα σε μαγνητίσει αναμένεται απόψε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά θα σε απασχολήσει κατά την διάρκεια της παρουσίας σου εκεί αλλά μετά το μόνο που θα επιθυμήσεις είναι να διασκεδάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ζυγέ, σήμερα Δευτέρα και σχηματίζεται το εξάγωνο ανάμεσα στους Ήλιο-Πλούτωνα που φέρνει στο προσκήνιο θέματα οικονομικής και συναισθηματικής ασφάλειας με σκοπό να επιλυθούν. Η μέρα είναι ευνοϊκή είσαι έτοιμος για να διεκδικήσεις τα κεκτημένα σου και να απομακρυνθείς από ότι και όποιον σου προκαλεί ανασφάλεια. Παράλληλα η Σελήνη από τον Υδροχόο που σε βλέπει θετικά επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στα ερωτικά στην προώθηση των δημιουργημάτων και στην καλοπέραση που ποθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, η μέρα είναι ιδανική για να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου κάνοντας ένα κοινό σπορ. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, μπορείς σήμερα να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συντροφεύσει αφού η μέρα σε ευνοεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δύσκολα θα συγκεντρωθείς στην εργασία σου σήμερα που το μυαλό σου τρέχει αλλού. Έξοδα για διασκέδαση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, για σήμερα Δευτέρα το εξάγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα σε Ήλιο-Πλούτωνα με τον Ήλιο να διελαύνει στο δικό σου ζώδιο θα βρεις το σθένος την δύναμη και την αντοχή που ούτως, ή άλλως σε χαρακτηρίζουν για να αλλάξεις πολλά από τα γεγονότα που έχουν επηρεάσει την ζωή σου. Αρχικά καλείσαι να πάρεις αποφάσεις για την αλλαγή των προσωπικών σου, αλλά και των θεμάτων που έχουν προκύψει μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Βρίσκεις λύσεις που είναι προς το συμφέρον και το καλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι σε σχέση, σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις καλύτερα με τον σύντροφο και να συζητήσεις για τα τρέχοντα προβλήματα της καθημερινότητας. Εάν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει μια ερωτική γνωριμία μέσα από τον ευρύτερο τομέα της εργασίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα επαγγελματική πρόταση φαίνεται να είναι αρκετά αξιόλογη και θα ευνοηθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου αγαπημένε, για σήμερα Δευτέρα ο σχηματισμός του ευνοϊκού εξάγωνου ανάμεσα σε Ήλιο-Πλούτωνα, φέρνει φως στα σκοτεινά σημεία του ωροσκοπίου σου και αμέσως θα νιώσεις ανακούφιση όταν θα δημιουργηθεί το υπόβαθρο της ασφάλειας. Αντλείς ψυχική δύναμη διαθέτοντας το σθένος για να διεκδικήσεις πλέον ότι σου ανήκει τόσο σε υλικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Η μέρα επίσης θα φέρει έντονη κινητικότητα με επικοινωνίες και επαφές όπου θα μεταδώσεις τις ιδέες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς την εύνοια και να επικοινωνήσεις τα θέλω σου στον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία θα σου προσφέρει οικεία συναισθήματα από την πρώτη στιγμή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια μυστική επαγγελματική συμφωνία ευνοείται, ενώ δεν θα λείψουν κάποια έξοδα για μια μετακίνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε μου αγαπημένε, για σήμερα Δευτέρα ο σχηματισμός του εξάγωνου που πραγματοποιείται ανάμεσα σε Ήλιο-Πλούτωνα, όπου ο τελευταίος βρίσκεται στο ζώδιο σου, φέρνει θετικές εξελίξεις στην προώθηση των στόχων και φιλοδοξιών σου. Μελλοντικά σχέδια που αφορούν την ένταξη σου σε μια ομάδα, ή σε έναν σύλλογο, όπου υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα με ομοϊδεάτες στέφονται με επιτυχία. Παράλληλα σε απασχολούν τα οικονομικά και βρίσκεις λύση σε ένα θέμα που εκκρεμεί. Αυτή την περίοδο δυναμώνεις και αποκτάς ατσαλένια θέληση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, μπορείς σήμερα να σχεδιάσεις το μέλλον και την πορεία της σχέσης με τον σύντροφο καταλήγοντας στην ίδια απόφαση. Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία που προκύπτει μέσα από τον ευρύτερο φιλικό-κοινωνικό κύκλο φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά βρίσκονται σε καλό δρόμο με τις σοφές αποφάσεις που πήρες στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, η εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα που παρατηρούμε να σχηματίζεται το ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου-Πλούτωνα που φέρνει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά ρίχνοντας φως σε αυτόν τον τομέα. Η ψυχή σου απελευθερώνεται μέσα από την εργασία που τώρα δεν είναι πιεστική. Το παρασκήνιο τελικά σε ωφέλησε και σε δικαίωσε. Ολοκληρώνεις ένα έργο με την Σελήνη να κινείται σήμερα στο ζώδιο σου. Είσαι ικανός να παίρνεις αποφάσεις για την ζωή σου στηριζόμενος στα πόδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα η μέρα είναι κατάλληλη να εισακουστούν οι επιθυμίες σου από τον σύντροφο που κρέμεται κυριολεκτικά από πάνω σου. Αν είσαι ελεύθερος, σβήνεις μια για πάντα το παρελθόν κάνοντας μια καινούργια αρχή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός τομέας φωτίζεται που σημαίνει ότι θα υπάρξει εύνοια και θα φανείς, θα διαπρέψεις στην δουλειά σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα ξεκινά με τον σχηματισμό του εξάγωνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα που φέρνει την επίτευξη των στόχων και την υλοποίηση των επιθυμιών για το μέλλον. Ταξίδια και σπουδές φαίνεται να σε απασχολούν και να στριφογυρίζουν στο μυαλό σου από καιρό. Τώρα ήρθε η στιγμή που θα νιώσεις δυνατός για να τα προωθήσεις. Κάποια στιγμή θα περάσει από την σκέψη σου το παρελθόν όμως είναι για να λυτρωθείς από αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σε διακατέχει ανυπομονησία για να βρεθείς με το ταίρι σε ένα άλλο κόσμο κάνοντας ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Αν είσαι αδέσμευτος, αποκόβεσαι από το παρελθόν μια και καλή αφού προκύπτει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλη επιτυχία σε περιμένει στον επαγγελματικό τομέα αν και προς το παρόν κρατάς κρυφά τα χαρτιά σου.

oroskopos.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact