ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Εβδομάδας απο 17 με 23 Σεπτεμβρίου

Κριός
Η εβδομάδα ξεκινά με ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν σας ευχαριστούν αλλά πρέπει να ανταποκριθείτε σε αυτές. Η Τετάρτη που κρύβει εντάσεις και εύκολα γεννά προστριβές με κοντινά σας άτομα. Η Παρασκευή είναι μια πολύ καλή μέρα για επαγγελματικές και όχι μόνο συζητήσεις, ενώ το πέρασμα του Ερμή το Σάββατο και του Ήλιου την Κυριακή στον Ζυγό θα κάνουν αρμονικές και αποτελεσματικές τις συνεννοήσεις σας με άτομα που σας ενώνουν κοινοί στόχοι.

Ταύρος
Αν εξαιρέσουμε την Τετάρτη που θα υπάρξουν αιτίες ψυχικής αναστάτωσης, η εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς προβλήματα και με τύχη για τους γεννημένους 11 έως 20 Μαΐου. Οι γεννημένοι 21 Απριλίου θα είστε σε μια περίοδο έντασης, καθώς μια αλλαγή σάς γεμίζει ανασφάλεια και νευρικότητα. Η Παρασκευή σάς βοηθά να κάνετε ωραίες συζητήσεις με αγαπημένους, ενώ το πέρασμα του Ερμή το Σάββατο και του Ήλιου την Κυριακή στον Ζυγό θα οργανώσουν και θα δυναμώσουν το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Δίδυμοι
Καχύποπτοι θα είστε στο ξεκίνημα της εβδομάδας και θα μεταφέρετε αυτή τη διάθεση και στους γύρω σας. Όλα δείχνουν πιο καλά από την Πέμπτη και μετά, καθώς οι μέρες σάς βοηθούν να λύσετε παρεξηγήσεις. Το Σάββατο, το σημαντικό για εσάς πέρασμα του Ερμή και την Κυριακή του Ήλιου στον Ζυγό, θα δώσουν χρώμα και ζωή στην καθημερινότητά σας και θα βοηθήσουν τα όποια δημιουργικά σας ταλέντα. Αυτό το διάστημα, δεν αποκλείεται και μια ευχάριστη γνωριμία για τους μόνους.

Καρκίνος
Το ξεκίνημα της εβδομάδας δεν είναι εύκολο, όμως, οι μέρες για πολλούς Καρκίνους δείχνουν εξαιρετικά καλές… Οι γεννημένοι 26 ως και 29 Ιουνίου θα έχετε συναισθηματικές χαρές και κάποιοι την δυνατότητα να ξαναζεστάνετε σχέσεις ή να δημιουργήσετε μία νέα αν είστε μόνοι. Το πέρασμα του Ερμή το Σάββατο και του Ήλιου την Κυριακή στον Ζυγό θα βελτιώσει τον χώρο που ζείτε ή εργάζεστε, ώστε να είναι πιο λειτουργικός. Ακόμα, θα δώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και τις ανάγκες των δικών σας ατόμων.

Λέων
Το ξεκίνημα της εβδομάδας δεν είναι εύκολο και παρά την προσπάθειά σας δύσκολα μπορείτε να αποφύγετε το στρες. Λογικό αποτέλεσμα όλων αυτών δείχνει και η εκρηκτική όψη του Άρη με τον Ουρανό που σας αφορά όλους τη δύσκολη Τετάρτη. Η Παρασκευή κάτι καλό μπορεί να φέρει οικονομικά. Το πέρασμα του Ερμή το Σάββατο και του Ήλιου την Κυριακή στον Ζυγό θα διευκολύνουν για ένα περίπου μήνα τόσο τις επικοινωνίες όσο και τις μετακινήσεις σας, ενώ θα κάνουν πιο ευέλικτο και διπλωματικό τον λόγο σας.

Παρθένος
Αν αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς στον επαγγελματικό σας χώρο μέχρι και τη δύσκολη Τετάρτη, το υπόλοιπο της εβδομάδας δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτε. Οι πιο τυχεροί, γεννημένοι 14 έως 22 Σεπτεμβρίου, μπορούν να περιμένουν πολύ θετικές εξελίξεις αυτές τις μέρες και πιο καλές προοπτικές μέσα από αυτές. Τα περάσματα, το Σάββατο του Ερμή και την Κυριακή του Ήλιου στον Ζυγό, θα ευνοήσουν για ένα μήνα τα έσοδά σας και θα βοηθήσουν να βάλετε μια καλή σειρά στα οικονομικά και πειθαρχία στα έξοδά σας.

Ζυγός

Πιθανόν να χρειαστεί να έρθει η Πέμπτη για να ξεφύγετε από το δύστροπο πρώτο τριήμερο που θα σας κουράσει και που στην διάρκειά του μπορεί να αρπαχτείτε με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας όλα είναι πιο καλά και η διάθεση σας θα ανέβει ψηλά. Τα περάσματα, το Σάββατο του Ερμή και την Κυριακή του Ήλιου στο δικό σας ζώδιο, σας δίνουν ζωή, αισιοδοξία και βοηθούν επαγγελματικά σας θέματα. Οι γεννημένοι 25 Σεπτεμβρίου είστε στην πιο δύσκολη φάση διότι προβλήματα του Ιανουαρίου ζητούν λύσεις.

Σκορπιός
Οι μέρες ως την Τετάρτη μόνο καλές δεν είναι, ωστόσο, οι περισσότεροι τα καταφέρνετε καλά στα δύσκολα αρκεί να μην αφήσετε τον επιθετικό λόγο σας να κάνει ζημιές. Μπορείτε να μεταθέσετε από Πέμπτη τις πιο σημαντικές συναντήσεις σας και τελικά να βγείτε κερδισμένοι. Οι γεννημένοι 24 Οκτωβρίου έχετε λόγους να είστε προσεχτικοί σε ό,τι κάνετε αυτόν τον καιρό, ενώ ευχάριστες συναισθηματικές εκπλήξεις και ένα κέρδος μπορεί να έχουν οι γεννημένοι από 28 έως 31 Οκτωβρίου και οι γεννημένοι 11 και 12 Νοεμβρίου.

Τοξότης
Έως και την Τετάρτη προγραμματισμένα έξοδα μαζί με άλλα απρογραμμάτιστα που θα προκύψουν, θα μονοπωλούν τη σκέψη σας και θα σας εκνευρίζουν. Την Τετάρτη χαλιναγωγήστε τον νευρικό και επιθετικό σας λόγο απέναντι σε αγαπημένους σας. Από την Πέμπτη οι μέρες βοηθούν ό,τι κάνετε και σας ηρεμούν. Το πέρασμα του Ερμή στον Ζυγό απ’ το Σάββατο βοηθά τις επικοινωνιακές σας ανάγκες και φέρνει ενδιαφέρουσες προσκλήσεις κοινωνικών γεγονότων. Το πέρασμα του Ήλιου μια μέρα μετά στον ίδιο χώρο, σας κάνει πιο χαλαρούς και κεφάτους.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact