ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Εβδομάδας απο 26/1 – 1/2

ΚΡΙΟΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας προσέξτε την υγεία σας και μην αφήσετε τις λάθος καταστάσεις να σας χαλάσουν την ηρεμία σας. Βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο των προσωπικών σας επιλογών, αλλά και των επαγγελματικών σας επιλογών. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, η Σελήνη θα βρεθεί στο δικό σας ζώδιο, βάζοντας την δράση σε πρώτο πλάνο. Προσοχή να δώσετε στην υγεία σας, αποφεύγοντας επίσης κάθε τοξική συμπεριφορά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, δεν θα είναι βατή και χαλαρή. Πολλά ξεσπάσματα θα υπάρξουν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αρχίζοντας να καταλαβαίνετε τις σκέψεις των άλλων, μέσα από την καθημερινή τριβή που θα έχετε μαζί τους. Η υπομονή σε αρκετά θέματα που δείχνετε το τελευταίο διάστημα, μάλλον δεν θα κρατήσει για πολύ, ενώ εσείς θα προχωρήσετε επιτακτικά την δική σας πορεία, ακόμη και αν σε κάποιους δεν αρέσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτι σας δυσκολεύει αυτό το διάστημα στην προσωπική σας ζωή. Συναισθηματικά μπλεξίματα και εντάσεις από το πουθενά, θα παρουσιαστούν και θα σας δημιουργήσουν ανισότητα και χάος σε κάθε στενή σας σχέση. Μην πάρετε αποφάσεις που θα είναι δύσκολο να τις τηρήσετε, ενώ μην απομακρυνθείτε από τους στόχους που έχετε θέσει το προηγούμενο διάστημα. Θα αποχαιρετίσετε τον μήνα με μία εσωτερική ανάγκη για απομόνωση και συλλογισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, θα υπάρξουν κάποιοι συναισθηματικοί παράγοντες, που δεν θα σας επιτρέψουν να δείτε ξεκάθαρα τα θέματα που σας απασχολούν. Έτσι θα πρέπει να συγκεντρωθείτε και να προσέξετε, τι είναι το πιο χρήσιμο για να κάνετε τώρα, αφήνοντας πίσω σας τις καταστάσεις που δεν σας βοηθούν στην εξέλιξη σας. Τα λάθη θα είναι γνώρισμα αυτών των ημερών, για αυτό το λόγο, μην τα αφήσετε να εξελιχθούν.

ΛΕΩΝ

Κάτι σας απασχολεί έντονα τον τελευταίο καιρό, βάζοντας την ανησυχία σας στο κόκκινο. Η συναισθηματική σας ζωή χρειάζεται επειγόντως βοήθεια, για να επιστρέψει και πάλι στην ηρεμία της, ενώ τα οικονομικά σας, έχουν κάποια αστάθεια το τελευταίο διάστημα. Βασικό είναι αυτή την περίοδο να μην αφήσετε τίποτα στην [τύχη] του, γιατί είναι σαν να το καταδικάζετε σε μία νοσηρή κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το σπίτι και η οικογένεια σας έχουν κουράσει, ενώ ένα προσωπικό σας θέμα, δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο όσο θα θέλατε. Οι μέρες αυτές κρύβουν κάποιες εντάσεις, όχι απαραίτητα σημαντικές, αλλά περισσότερο για να σας υπενθυμίζουν ότι κάποιοι προσπαθούν να σας χαλάσουν την ηρεμία, λόγο προσωπικών τους προβλημάτων. Το τέλος της εβδομάδας, θα είναι γεμάτη από επαγγελματικές υποχρεώσεις, που θα ανταποκριθείτε, ακόμη και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αυτές τις μέρες θα υπάρξουν εντάσεις, που σίγουρα ξεκινούν από εσάς τους ίδιους, εφόσον δεν μπορείτε να διαχειριστείτε με ευκολία τις προκλήσεις που παρουσιάζονται. Είστε σε μία αρκετά ευάλωτη περίοδο που οι άλλοι βρίσκονται πάντα απέναντι από τα συμφέροντα σας και ότι εσείς σκέφτεστε, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαφορές και απομάκρυνση. Φροντίστε να ρίξετε τους τόνους και μην πιστεύετε πάντα ότι σας λένε.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact