ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Εβδομάδας εως 23/5/2020

Θετικές εξελίξεις φέρνει η νέα Σελήνη στις 22/5, αναφέρει η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά στις προβλέψεις της για την εβδομάδα από 17/5/2020 έως 23/5/2020.

Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ
Η πίεση από το περιβάλλον σας, αλλά και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις δεν θα λείψουν ούτε και αυτές τις μέρες, με μία παραπάνω ένταση, στο τέλος της εβδομάδας. Η τύχη δεν είναι ακόμη με το μέρος σας και για αυτό μην ποντάρετε σε καταστάσεις και πρόσωπα που δεν γνωρίζετε αρκετά. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας δώσει μία ώθηση σε σπουδές και μετακινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Για σας τους Ταύρους των πρώτων ημερών, αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη από οικονομικές ασχολίες και νέα ξεκινήματα που θα σας βοηθήσουν τις επόμενες μέρες, να πάρετε σωστές αποφάσεις. Η Νέα Σελήνη ξεκαθαρίζει το τοπίο στην συναισθηματική και οικονομική σας κατάσταση και επιβάλλεται να δείξετε υπομονή και καλή διαχείριση σε κάθε νέα πρόκληση που θα παρουσιαστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτές οι μέρες θα είναι γεμάτες από καλές προοπτικές τόσο στα συναισθηματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Έτσι θα βρεθείτε πολύ κοντά στις λύσεις κάποιων καταστάσεων που σας είχαν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα και θα επωφεληθείτε με τον παράγοντα τύχη. Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, στις 22, θα σας βοηθήσει αρκετά , αλλά θα προσέξετε την γρηγοράδα που σας διακρίνει, όπου μπορεί να είναι η αιτία να εκτεθείτε, από κάποιο λάθος που θα κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για σας τους ευαίσθητους Καρκίνους, η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει με πολλές εσωτερικές αναστατώσεις, κάτι που θα πρέπει να προσέξετε για να μην σας [καταπιεί] και αλλοιώσει την ροή της καθημερινότητας σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους δεν θα είναι και η καλύτερη, ενώ θα βρεθείτε υπόλογοι σε μία υπόθεση που μάλλον δεν έχετε ουσιαστική ανάμιξη. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, θα διογκώσει παρασκηνιακές υποθέσεις.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι μία καθημερινή προσπάθεια, για θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, αλλά και κάποιες αποφάσεις που βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό σε αναμονή. Πολύ πιθανόν να έχετε μία εξέλιξη σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ή να προσπαθήσετε να είστε συνεπείς σε κάποια υπόθεση που έχετε αναλάβει. Επίσης να είστε υποψιασμένοι με πρόσωπα που δεν τα ξέρετε αρκετά καλά, γιατί θα σας βάλουν σε περιπέτειες, συναισθηματικές και οικονομικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη από εντάσεις και συζητήσεις με πρόσωπα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Θα υπάρξει μία νέα κατεύθυνση στην κοινωνική σας εικόνα, η οποία θα είναι ικανή να οριοθετήσει καινούριους επαγγελματικούς ορίζοντες. Μην έρθετε σε αντιπαράθεση αυτή την περίοδο, με πρόσωπα που δεν εκτιμούν την πορεία σας, όπως επίσης φροντίστε να απομακρύνετε από το οπτικό σας πεδίο, κάθε κακεντρέχεια και ζήλια προς το πρόσωπο σας.

ΖΥΓΟΣ
Αν και πολλά θέματα, δεν έχουν την προβλεπόμενη πορεία, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας δώσει μία σημαντική ευκαιρία να κάνετε κάτι δημιουργικό. Επίσης για σας τους γονείς, θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα που θα αφορούν την εξέλιξη των παιδιών σας, αλλά και μία καλή ευκαιρία στο να ολοκληρώσετε ένα συναισθηματικό σας όνειρο. Μία μετακίνηση, [με προσοχή, λόγο συνθηκών], θα αποβεί πολύ ανανεωτική για την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε σε μία περίοδο που δεν σας ικανοποιούν και πολλά πράγματα, κάτι που θα πρέπει να προσέξετε και να καταπολεμήσετε, όχι όμως με αλόγιστα έξοδα και σπατάλες. Οι σχέσεις σας, ιδίως οι πολύ προσωπικές, σας έχουν προβληματίσει και σας έχουν δημιουργήσει ανασφάλειες. Όσο για εσάς που είστε γονείς, μην αφήσετε τις καταστάσεις να ξεφύγουν από την προσοχή σας, γιατί θα υπάρξουν κίνδυνοι και τριγμοί, που δύσκολα θα μπορέσετε να ισορροπήσετε αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πλανητικό γεγονός για σας, ενώ γενικότερα θα απολαύσετε τις σχέσεις σας, τις επιλογές σας και τα πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά σας. Βέβαια θα προκύψουν κάποια οικογενειακά θέματα, που θα μετριάσουν την χαρά σας, αλλά όλο αυτό έχει να κάνει με τον δικό σας χαρακτήρα και με τον τρόπο που θα διαχειριστείτε τις εκάστοτε συνθήκες που θα παρουσιαστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η εβδομάδα, θα έχει μία τάση επαγγελματικής επαναλειτουργίας, ή και ακόμη, θα θελήσετε να ξανασκεφτείτε τα γεγονότα που σας καθορίζουν έως τώρα στα επαγγελματικά σας. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, είναι μία καλή ευκαιρία να βάλετε βάσεις σε κάθε δραστηριότητα σας, ενώ θα είστε αρκετά προσεκτικοί με αγορές και πωλήσεις, κάτι που θα φανεί αργότερα, στο πόσο σωστά έχετε πράξει, σε αυτό τον τομέα, αυτή την χρονική στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, αυτή την εβδομάδα θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ζήσετε κάποια ιδιαίτερη εμπειρία στην προσωπική σας ζωή. Επίσης κάθε νέο ξεκίνημα, θα είναι προστατευμένο με τον χρόνο, οπότε και οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε προς την σωστή κατεύθυνση. Βέβαια μία τάση απροσεξίας στα οικονομικά, θα πρέπει να περιοριστεί, όπως επίσης και το να αναλώνεστε με λάθος άτομα.

ΙΧΘΥΕΣ
Η παραμονή του Άρη στο δικό σας ζώδιο, δυσκολεύει αρκετά τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή, αλλά και στις οικονομικές σας επιλογές. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ένα θέμα που αφορά ένα ακίνητο, ή μία οικογενειακή υπόθεση, που θα χρειαστεί την παρέμβαση σας. Γενικά θα πρέπει να ρίξετε τους τόνους και να δείτε με συμπάθεια ακόμη και τα λάθη των άλλων.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact