ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 10 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
To πλανητικό σκηνικό περιλαμβάνει ικανοποιήσεις, αγαπητέ Κριέ, που σου είναι πρωτόγνωρες. Αξιολόγησέ τις προσεκτικά και προσπάθησε να διαπιστώσεις τι σου χρειάζεται περισσότερο. Δεν μπορείς να προχωρήσεις σε πολλές κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Μην το ξεχνάς αυτό, ώστε να προφυλάξεις τον εαυτό σου από τη δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές στα αισθηματικά σου, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου ώστε να μπορέσει να εκφράσει τα αισθήματά του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου, γιατί έρχονται πολύ καλά γεγονότα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στα επαγγελματικά σου – χρειάζεται και πράξη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία, αν κι εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στα επαγγελματικά σου – χρειάζεται και πράξη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία, αν κι εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στον Σκορπιό, κάποιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου και θα σε προβληματίσει αρκετά. Μην αφήσεις τον χρόνο να πάει χαμένος. Δώσε προσοχή στα λόγια του και θα πάρεις απαντήσεις σε όσα σε απασχολούν. Ο δρόμος έχει πολλά εμπόδια, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, που με προσοχή και σοβαρότητα θα ξεπεράσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να τραβάς πολύ το σχοινί στα αισθηματικά σου, γιατί κάποια στιγμή οι καταστάσεις θα φτάσουν στα άκρα και δεν θα μπορούν να επανορθωθούν. Αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι, μην παρατάς τις προσπάθειες – στο τέλος θα βγει κάτι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Να ξέρεις ότι αυτή η περίοδος είναι πολύ θετική για τα επαγγελματικά σου και πως σε ό,τι κάνεις θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις, αγαπητέ Δίδυμε, περιθώρια στους άλλους να σε ταράζουν με υπερβολές που δεν ταιριάζουν στη δική σου ιδιοσυγκρασία. Βάλε τα όριά σου και μην αφήσεις να σε ταλαιπωρήσει τίποτα στο μέλλον. Όσα συνέβησαν, σου προέφεραν τη γνώση του σωστού χειρισμού που τώρα μπορείς να αξιοποιήσεις προς όφελός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να κάνεις και πράξεις μερικά πράγματα που έχεις στο μυαλό σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά συνεχίζεις να κάνεις έξοδα. Θα πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Τα άστρα στηρίζουν το ζώδιό σου (σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στον Σκορπιό) και σου προσφέρουν αρκετές δυνατότητες να αξιοποιήσεις τα προσόντα και να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου. Μείνε σε επαφή με τους αρχικούς σου στόχους και μην παρασυρθείς σε διαφορετικά μονοπάτια, αν θέλεις να τους δεις να πραγματοποιούνται με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αλλά για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει κι εσύ να καταβάλεις αρκετές προσπάθειες. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, με την Αφροδίτη στον Κριό, η περίοδος φέρνει γνωριμίες από εκεί που δεν περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ καλή συνεργασία και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Καλό θα είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που έχεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στον Σκορπιό, τα αποτελέσματα της τεράστιας προσπάθειας των τελευταίων μηνών επιτέλους καταφτάνουν και σε γεμίζουν ικανοποίηση. Αφέσου να απολαύσεις την επιτυχία σου και μην παρασυρθείς σε λάθη που θα επαναφέρουν τα πράγματα στην αρχική κατάσταση. Η επιτυχία είναι δεδομένη για το ζώδιό σου, αρκεί να μπορέσεις να ανταποκριθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη που είναι στον Κριό και σε ευνοεί, αισθηματικά, μην διστάσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στη σχέση σου, προκειμένου να διορθωθούν μερικά πράγματα. Το ταίρι σου είναι αρκετά ανοιχτό. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη είναι στον Κριό, κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί και θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις τις οποίες θα πρέπει να μελετήσεις καλά, γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως ακούγονται. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, γιατί θα έχεις προβλήματα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και βελτιώνονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για το ζώδιό σου, προκειμένου να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητά σου και να φέρεις στη ζωή σου τις αλλαγές που επιθυμείς. Μην βιάζεσαι και μην υπερβάλλεις, παρά δώσε στις καταστάσεις τον χώρο που είναι απαραίτητος για να αναδειχτούν. Το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τη στάση σου από κάθε άποψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το ταίρι σου και θα θέλεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αν κινηθείς έξυπνα και γρήγορα, θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Να ξέρεις όμως πως ό,τι γίνει θα είναι πολύ καλό και με καλές συνθήκες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Θα καταφέρεις όμως να αυξήσεις τα έσοδά σου. Θέματα γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας δεν σε ευνοούν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας περιλαμβάνει μεγάλη προσπάθεια και τεράστια συγκέντρωση, αγαπητέ Ζυγέ, για την οποία θα χρειαστεί να αφήσεις πίσω σου πολλά. Είναι μία θαυμάσια ευκαιρία να καλύψεις οριστικά εκκρεμότητες του παρελθόντος και να διευκολύνεις την προσωπική σου άνοδο. Είναι πιθανό να σου προσφερθεί βοήθεια από κει που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβλήματα που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε να περάσεις ρομαντικά και ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορεί να μην φανούν από την αρχή τα θετικά των αλλαγών, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές τελικά ήταν για το καλό σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για ενίσχυση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Σκορπιό ευνοεί το ζώδιό σου και το ερχόμενο διάστημα θα σου γίνουν προτάσεις πολύ σημαντικές για τη μελλοντική σου εξέλιξη. Φρόντισε να επεξεργαστείς προσεκτικά τις συνθήκες και να προχωρήσεις δυναμικά, για να καταφέρεις να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητα που θα σε οδηγήσει σε άνοδο. Μπερδεμένες καταστάσεις θα ξεκαθαρίσουν και όλα θα γίνουν με μαγικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες εμμονές που μπορεί να έχεις και σε οδηγούν να έχεις αρνητική στάση απέναντι σε ό,τι λέει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, κάνε λίγη υπομονή και στο μέλλον σε περιμένουν τα καλύτερα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για άλλη μια φορά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές και θα σε κυριεύσει το άγχος. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Είναι σχεδόν σίγουρο, αγαπητέ Τοξότη, πως τα εμπόδια που δημιουργήθηκαν έχουν ξεπεραστεί και τίποτα δεν θα επιστρέψει τις καταστάσεις στην αρχική τους θέση. Χαλάρωσε και άσε ελεύθερο τον εαυτό σου, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις εκεί που ακόμα χρειάζεται η προσοχή και η συγκέντρωσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη που είναι στον Κριό και σε ευνοεί αισθηματικά, η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κινήσου με τον δικό σου τρόπο και να είσαι βέβαιος ότι θα κάνεις πολλές καρδιές να ραγίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον των επαγγελματικών σου. Στα οικονομικά, τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Τα άστρα δείχνουν στο ζώδιό σου με ευκολία τον δρόμο της επιτυχίας και δέχεσαι υποστήριξη από σημαντικά πρόσωπα. Κάποιες τελευταίες υποχρεώσεις θα σε αναγκάσουν να κάνεις υποχωρήσεις που δεν είχες προβλέψει, γεγονός που θα σου χαλάσει προσωρινά τη διάθεση, αλλά όλα θα επανέλθουν πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη που είναι στον Κριό, θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα αισθηματικά σου, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις και δεν έχεις τόσο κάθετες απόψεις. Αν δεν έχεις ταίρι, ήρθε ο καιρός να κάνεις τη γνωριμία που έψαχνες τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν και προτάσεις που θα πρέπει να δεις με μεγάλη σοβαρότητα, γιατί θα είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου θα φροντίσεις να τα ισορροπήσεις, παρ’ ότι πάλι κάτι θα γίνει και τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στον Σκορπιό, μην έχεις καχυποψία, αγαπητέ Υδροχόε, απέναντι σε άτομα που σου έχουν αποδείξει την αγνότητα των προθέσεών τους. Είναι σχεδόν αδύνατο να καταφέρεις καλή συνεργασία, αν συνεχίσεις να σκέφτεσαι πάντα τη χειρότερη εκδοχή των καταστάσεων. Δείξε σοβαρότητα και μην παρασύρεσαι από παραλογισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα ήρθε ο καιρός που μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέξεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Τα αποτελέσματα σε έχουν μπερδέψει, αγαπητέ Ιχθύ, και καθυστερούν να ολοκληρωθούν. Μην ανησυχείς υπερβολικά, αλλά εστίασε την προσοχή σου σε όσα περνούν από το χέρι σου και μπορείς να βελτιώσεις με προσωπική προσπάθεια. Αργότερα θα μπορέσεις να δράσεις όπως θέλεις – προς το παρόν, όμως συγκρατήσου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η απομόνωση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου, θα σε βάλει σε έντονες συζητήσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια νέα σχέση με πολύ καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Αυτή την περίοδο, θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές ή έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact