ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 10 Νοεμβρίου

Τοξότης

Ένα μπερδεμένο θέμα που σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή, θα σε κάνει ν’ αναρωτηθείς για τον καλύτερο τρόπο προσέγγισης ή επίλυσής του. Μπορεί να μην σε βοηθήσουν οι συμβουλές ή οι προτάσεις των φίλων σου. Η τοποθέτησή τους για το θέμα σου, μπορεί να έχει κάποια βάση… αλλά καλύτερα ν’ ακολουθήσεις το δικό σου σχέδιο, που ξέρεις πως είναι κατάλληλο για σένα. Αυτό που φαίνεται να σου προκαλεί σύγχυση… έχει μια εύκολα εφαρμοζόμενη λύση, που περιμένει να ανακαλυφθεί.

Αιγόκερως

Μιλάς στον εραστή σου και λες τις απόψεις σου, με περισσότερους από έναν τρόπους, και αυτό φαίνεται να φέρνει συναρπαστικά αποτελέσματα. Αυτά που έκρυβες στο μυαλό ή την καρδιά σου, θα έρθουν στο φως και θα μεταμορφώσουν θαυμάσια τη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερη, τότε μια πλατωνική σχέση μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο…. Αλλά είναι απαραίτητο, να πάψεις να είσαι επιφυλακτική.

Υδροχόος
Θα χρειαστεί να έχεις ευαίσθητη προσέγγιση σε μια συζήτηση με τον εραστή σου. Μπορεί να περιμένεις κάποια ένταση από την πλευρά του, αλλά αν δεν απαντήσεις το ίδιο έντονα, δε θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Αυτά που συμφωνείται μεταξύ σας, θα είναι πολλά υποσχόμενα και μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, θα χρειαστούν ειρηνικές ή φιλικές συνθήκες, για να μπορέσεις να δεις αποτελέσματα.

Ιχθύες

Αν ψάχνεις για ένα σημάδι ή ένα σήμα, πως η σχέση σου μπαίνει σε πιο βαθιά εδάφη, τότε δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις σκληρά, τώρα. Είτε ελεύθερη είτε σε σχέση, μια σύνδεση, έχει τη δυνατότητα να γίνει ισχυρότερη. Θα μπορούσε επίσης να είναι η ερωτική εξομολόγηση αυτού που σ’ ενδιαφέρει, που θα σου δώσει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact