ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 10 Νοεμβρίου

Κριός

Μπορεί να ανησυχείς σχετικά με το αν θα είναι θετική η ανταπόκριση του εραστή σου, για ένα θέμα πολύ σημαντικό για σένα. Αλλά δε χρειάζεται ν’ αγωνιάς. Το αντικείμενο του πόθου σου, είναι πιο δεκτικό απ’ ότι δείχνει.

Θα διαπιστώσεις πως πιέζεις μια πόρτα ν’ ανοίξει…η οποία όμως είναι ήδη μισάνοιχτη, σε ό,τι αφορά την ερωτική σου σχέση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μαζέψεις το θάρρος σου και να ρωτήσεις το ταίρι σου, όλα αυτά που θέλεις να μάθεις.

Ταύρος

Κάτι που συνδέεται με τα ερωτικά σου ζητήματα, θ’ αναβιώσει…..και αυτή τη φορά, θα έχει συναρπαστικές δυνατότητες.

Αν είσαι ελεύθερη θα διαπιστώσεις πως είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση, μια επανασύνδεση με κάποιον από το παρελθόν.

Αν είσαι σε σχέση, η επανεξέταση ενός ερωτικού τόπου, θα φέρει πίσω, απολαυστικές αναμνήσεις. Αν σου ζητηθεί μια χάρη στο όνομα της αγάπης, τότε θα ενθουσιαστείς αν συμφωνήσεις μ’ αυτήν.

Δίδυμοι

Μια σύμπτωση που παρουσιάζεται τώρα στα ερωτικά σου, θα είναι καταλύτης για μια ενδιαφέρουσα κι ευχάριστη εξέλιξη. Το να είσαι στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή θα σηματοδοτήσει την αρχή για κάτι ευχάριστο, είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση. Το να παραμείνεις κολλημένη στις ερωτικές ζώνες άνεσης, δε θα σε βοηθήσουν τώρα. Δες πώς μπορεί να δημιουργηθεί μαγεία, υιοθετώντας ένα ανοιχτό μυαλό… ….ανεξάρτητα από το πόσο απόμακρος μπορεί να φαίνεται ο εραστής σου.

Καρκίνος

Μια ασήμαντη υπόθεση μπορεί να κλιμακωθεί σε κάτι πιο σημαντικό αν επιμείνετε με το ταίρι σου, στην αξιολόγηση και την ανάλυση του. Όσο περισσότερο εμπλέκεστε με ένα δευτερεύον ζήτημα, τόσο περισσότερο θα βλέπετε κάτι πολύπλοκο σε κάτι εντελώς ανύπαρκτο. Υπάρχει μάλιστα κίνδυνος, να μετατραπεί σε μεγαλύτερο πρόβλημα, τελείως άσκοπα. Δώστε του μόνο την προσοχή που χρειάζεται και στη συνέχεια… προχωρήστε. Μην διακινδυνεύετε να επεκτείνετε τη συζήτηση.

Λέων

Ένα χρήσιμο προηγούμενο θα οριστεί στα ερωτικά σου! Και αν είσαι ελεύθερη μπορεί να κοιτάξεις πίσω εκείνη την στιγμή, και να το δεις σαν ένα μέρος, που ξέρεις πως αξίζει. Μια αλλαγή στάσης ή μια άρνηση να θεωρήσεις πιο σημαντικά κάποια ζητήματα – από καταστάσεις που δεν δικαιολογούν τέτοια προσοχή- θα είναι η έναρξη αλλαγών, που μπορούν να μεταμορφώσουν την προσέγγισή σου στον έρωτα, το ρομαντισμό και την οικειότητα.

Παρθένος

Οι συναισθηματικές ή σωματικές ανάγκες σου, αν αισθανθείς πως αγνοούνται από τον εραστή σου, θα γίνουν σημείο εστίασης. Αν το μέλλον της σχέσης σου, σε κάνει να νιώθεις περισσότερο καθησυχασμένη, επειδή οι συγκεκριμένες ανάγκες σου λαμβάνονται σοβαρά υπόψη, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι κεντρικό σημείο στα ερωτικά σου. Είναι επίσης καιρός, να μιλήσεις στον εραστή σου, για όσα σκέφτεσαι και νιώθεις, με τρόπους που δεν είχες καμία πρόθεση να κάνεις στο παρελθόν.

Ζυγός

Τα καθησυχαστικά ή εκπληκτικά νέα που θα μάθεις, θα ρίξουν νέο φως σε ένα θέμα που αφορά τη σχέση σου. Εκεί που ένιωθες πως η υπομονή σου είχε αρχίσει να εξαντλείται, θα νιώσεις ξανά αισιόδοξη κι ενθουσιασμένη. Ωστόσο, όταν φτάσουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες….να είσαι έτοιμη να αλλάξεις ένα συγκεκριμένο σχέδιο.

Σκορπιός

Οι άλλοι μπορεί να πιστεύουν ότι θέλουν το καλύτερο για σένα, υποστηρίζοντας πως γνωρίζουν ποιος σου ταιριάζει καλύτερα. Καθώς προσπαθούν να είναι όσο πιο χρήσιμοι γίνεται, εσύ ξέρεις τι χρειάζεσαι και πως η ευθύνη για την δημιουργία της ερωτικής σου σχέσης, βαραίνει μόνο τους δικούς σου ώμους. Μην λυγίσεις σε καμία πίεση. Ένας δρόμος προόδου που αφορά τα ερωτικά σου, θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα στο μυαλό σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact