ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 12 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, η ημέρα σήμερα, θα σου προσφέρει σίγουρα αρκετές ευχάριστες στιγμές! Αισθάνεσαι υπέροχα με το να είσαι ο εαυτός σου και την ίδια στιγμή, προσπαθείς να τον προβάλλεις με κάθε τρόπο! Δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο, στην προσπάθεια σου να πετύχεις προσωπικούς στόχους σήμερα! Θα καταφέρεις να εκφράσεις εποικοδομητικά, τη δημιουργικότητα και την ατομικότητα σου, να ξεκινήσεις νέα σχέδια και ξεκινήματα και να κερδίσεις αναγνώριση και θαυμασμό!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές, νέες γνωριμίες και έτσι ανακτάς την αυτοπεποίθηση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και ο σύντροφος σου, θα έχετε την ευκαιρία σήμερα, να ξεφύγετε από την ρουτίνα, να ανανεωθείτε, να περάσετε όμορφα μαζί, να βγείτε, να διασκεδάσετε, να απολαύσετε πάθος και ρομαντισμό!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, λόγω της αυξημένης σου τύχης, θα έχεις την επιτυχία που θες, αρκεί να μην παρασυρθείς σε επιπολαιότητες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε σήμερα, θα παρατηρήσεις πως δεν είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και πιθανόν μάλιστα, να νιώσεις την ανάγκη να ηρεμήσεις και να μην βγεις εκτός σπιτιού, αφού σε ευχαριστεί ιδιαίτερα να μείνεις μόνος και να έρχεσαι σε επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους και την οικογένεια σου! Επίσης, ίσως να διαπιστώσεις πως γίνεσαι λίγο πιο δεκτικός και ίσως παθητικός, σε κάποιες εξελίξεις και καταστάσεις που έρχονται τώρα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει σιγουριά και συναισθηματική ηρεμία! Πλέον νιώθεις την απόλυτη αφοσίωση του συντρόφου σου, προς εσένα, αφού μέσα από πράξεις του, αποδεικνύει την αγάπη του! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν σε μία ερωτική ιστορία που ανήκει στο παρελθόν και σήμερα είναι η ημέρα που θα σου δώσει ευκαιρία για επανασύνδεση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η καριέρα αποδεικνύεται η καλύτερη διέξοδος και η επιτυχία είναι σίγουρη! Οι οικονομικές σου εξελίξεις σήμερα, αφορούν αποκλειστικά το σπίτι και την οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, καταφέρνεις με επιτυχία σήμερα και εκφράζεις με τον καλύτερο τρόπο τις σκέψεις και τις ιδέες σου στους άλλους και θα το κάνεις με πολλούς και διάφορους τρόπους! Θα λάβεις πολλά περισσότερα τηλεφωνήματα και μηνύματα απ’ ό,τι συνήθως και πιθανόν να αυξηθούν τώρα και οι μετακινήσεις σου, όπως και οι κοινωνικές σου συναναστροφές και γνωριμίες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα αναμένεται να σου προσφέρει κατακτήσεις, φλερτ και νέες γνωριμίες! Είσαι ακόμα περισσότερο ομιλητικός, προσιτός και φιλικός, γεγονός που ανεβάζει τις ερωτικές σου επιτυχίες! Αν είσαι δεσμευμένος, θα δεχθείς κάποια απρόσμενα καλά νέα ή προτάσεις, από τον σύντροφο σου, ενώ θα καταφέρετε μέσα από συζήτηση, να βρείτε λύσεις σε προβλήματα της σχέσης σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ίσως έρθουν κάποια προβλήματα τώρα στον εργασιακό τομέα, κυρίως γιατί δεν είσαι σωστά οργανωμένος! Οι οικονομικές εξελίξεις σου σε ικανοποιούν, αφού έρχονται ξαφνικά οφέλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τα υπάρχοντα σου, τα κεκτημένα σου, αλλά και με τις αξίες σου. Γεγονότα, καταστάσεις και συγκυρίες τώρα, θα καταφέρουν να σε ηρεμήσουν και να σε καθησυχάσουν! Με τον τρόπο αυτό, καταφέρνεις να ανακτήσεις αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Προσοχή ωστόσο πρέπει να δείξεις σε διαπροσωπικές επαφές, αφού είσαι λίγο παραπάνω πιεστικός και πεισματάρης, απ’ό,τι συνήθως!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην κωλυσιεργείς λόγω επιφυλακτικότητας σε μία νέα γνωριμία που έρχεται τώρα! Αυτή η συμπεριφορά, μπορεί να σε κάνει να χάσεις την μεγάλη αυτή ευκαιρία για κάτι νέο και σταθερό στην ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μείωσε την κτητική στάση απέναντι στον σύντροφο και μην τον καταπιέζεις με ζήλια και απαιτήσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα φρόντισε να αυξήσεις τους ρυθμούς σου εργασιακά, αν θες θετικές εξελίξεις! Όσον αφορά τα οικονομικά σου, βρίσκεις τρόπους για να βγάλεις περισσότερα χρήματα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, μείνε απλά ο εαυτός σου! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές θα αυξηθούν αισθητά, όμως πιθανόν να είσαι περισσότερο υποκειμενικός και εγωκεντρικός στις συζητήσεις σου με τους άλλους, αφού προτεραιότητα σου είναι να εκφράσεις τον εαυτό σου στον κόσμο και αυτό θα γίνει αντιληπτό από τους γύρω σου, με διάφορους τρόπους, είτε θετικούς, είτε αρνητικούς!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς όλα τα βλέμματα και την προσοχή επάνω σου! Οι θαυμαστές σου και οι κατακτήσεις σου είναι περισσότερες τώρα και είναι σίγουρα πως ερωτικά, είναι απίθανο να παραμείνεις στο περιθώριο! Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι υπέροχα και μπορεί σήμερα ο σύντροφος σου, να σου ζητήσει να διασκεδάσετε παρέα, κάνοντας μία ψυχαγωγική έξοδο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και πώς να φερθείς, ώστε να πετύχεις επαγγελματικά! Οικονομικά, μάλλον ξοδεύεις υπερβολικά, επειδή απλά θες να κάνεις καλή εντύπωση στους γύρω σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να δοκιμάσεις πράγματα που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα τολμούσες να κάνεις! Λες όχι σε φοβίες, άγχος ή δισταγμούς που είχες μέχρι τώρα! Ένα πρόσωπο που υποσυνείδητα ή και συνειδητά, ασκεί πολύ έντονη επιρροή επάνω σου, πιθανόν τώρα, να σε πλησιάσει
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να νιώσεις ότι σου είναι δύσκολο να εκφράσεις με λόγια τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου, κυρίως γιατί τελευταία είσαι μπερδεμένος και ανασφαλείς όσον αφορά την σχέση σου και τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα αποκαλύπτεται ένας κρυφός θαυμαστής σου και έτσι αρχίζεις και εσύ να τον βλέπεις διαφορετικά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις εξελίξεις στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα! Έχεις σίγουρα επίγνωση των δυνάμεων σου, γεγονός που θα φέρει μόνο θετικά αποτελέσματα, αφού θα το εκμεταλλευτείς!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact