ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Βαδίζεις σε καθαρό πεδίο πλέον και είσαι έτοιμος/η για υλοποίηση στόχων αφού βλέπεις ότι όλα είναι μπροστά στο πιάτο. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα αγωνίζεσαι αλλά τουλάχιστον ξέρεις προς τα πού θα πας.
Ερωτικά: Έχεις αναπτύξει αντοχές και άμυνες και αυτό φαίνεται κυρίως σε μια ιστορία που σε έχει βασανίσει και τώρα είσαι περισσότερο ελεύθερος/η και σε ιδέες και σε πεποιθήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να ασχοληθείς πλέον με άτομα και με καταστάσεις που σε ενοχλούν γιατί δεν ρισκάρεις και επιθυμείς κάτι καλύτερο για σένα χωρίς να αναμειγνύονται μπερδεμένα κομμάτια.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είσαι κοντά στον εαυτό σου και μάλιστα θα φανερώσεις όλα τα δικά σου θέλω με ένα πολύ ήρεμο αλλά δυναμικό τρόπο. Το καλό είναι ότι θα έχεις ανθεκτική υγεία και γενικά θετική ενέργεια όλη την ημέρα και θα νιώθεις όμορφα.
Ερωτικά: Θα μετανιώσεις για μια κακή συμπεριφορά που είχες με ένα πρόσωπο που τελικά δεν είναι τόσο αχάριστο όσο νόμιζες. Απλά κράτησε εσύ τις ισορροπίες για να έχεις μπροστά σου δημιουργικό χρόνο.
Οικονομικά & Καριέρα: Βελτιώνεσαι σε θέματα χειρισμών και αυτό σε βοηθάει και σου δίνει την πεποίθηση πως όταν κάνεις καλή διαχείριση θα έχεις και τα ανάλογα αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Θα ζήσεις για λίγο στην αφάνεια γιατί έχεις ανάγκη να κοιμηθείς περισσότερο ή να μιλήσεις με πολύ συγκεκριμένα άτομα που μπορεί να μοιραστείς μαζί τους τα τρέχοντα θέματα που σε απασχολούν.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός ατόμου που δεν είναι αυτή την στιγμή στην ζωή σου σε πονάει γιατί μπορεί να γυρίσεις πίσω και να σκεφτείς τι έκανες ή θα μπορούσες να κάνεις καλύτερο. Αν πάλι είσαι σε σχέση ίσως βγάλεις θυμό για κάποια πράγματα που δεν τα είχατε ξεκαθαρίσει μεταξύ σας και τώρα πάλι βγαίνουν στην επιφάνεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να κάνεις και να πεις αλλά κάτι σε εμποδίζει και μάλλον ή δεν μιλάς ή δεν είσαι τόσο ενεργός/η. Το θέμα είναι να μην γίνουν λάθη. Μάλλον θα είσαι αρκετά σφικτός/η σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Αναγνωρίζεις την αξία κάποιων φίλων σου και σου αρέσει να κινείσαι σε χώρους που σε ξέρουν γιατί εκεί νιώθεις καλά. Αρκετά με όλα τα καινούργια άτομα και τις εμπειρίες. Σήμερα αισθάνεσαι ότι επιτέλους γυρνάς σπίτι σου.
Ερωτικά: Δεν παραδέχεσαι ούτε και στον εαυτό σου τον ρόλο που παίζει στη ζωή σου ένας Ταύρος ή Σκορπιός που τελικά με τον τρόπο του σε έχει σημαδέψει. Ίσως τώρα δεν είσαι μαζί του αλλά κάπου τον κουβαλά και τον έχεις σαν σημείο αναφοράς. Το ίδιο βέβαια μπορεί να ισχύει και για τον Υδροχόο αλλά αυτός δεν φεύγει εύκολα από την ζωή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν είναι να λειτουργήσεις σε σταθερό έδαφος χωρίς πολλές αλλαγές τότε είσαι πολύ καλά και βγάζεις τα ταλέντα σου με ένα πολύ εύκολο τρόπο. Αυτές τις ημέρες θα μιλήσεις με γνωστούς για την δουλειά σου και ίσως να σου δώσουν μια πληροφορία η οποία θα σου χρησιμεύσει άμεσα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Οργανώνεις όσο μπορείς περισσότερο τον χρόνο σου και την ζωή σου σε μια καλύτερη βάση. Τώρα θα ξεκινήσεις να στρώνεις το έδαφος που έχεις κατά νου. Το σπίτι σου και όλα τα θέματα ακινήτων μπορεί να σε απασχολήσουν πολύ περισσότερο από άλλες φορές.
Ερωτικά: Έχεις αγωνία για το πώς θα αντιδράσει το άλλο πρόσωπο απέναντι στα συναισθήματα της αγάπης σου. Κάπου μέσα σου κρατάς κάποιες αντιστάσεις και αντιθέσεις και ίσως χάσεις την αρχοντιά και την μεγαλοψυχία σου και γίνεις λίγος/η σε σχέση με το πως κινείσαι και δίνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Σε απασχολεί έντονα το οικονομικό θέμα γιατί θέλεις μέχρι το καλοκαίρι κάτι που ήδη έχεις ξεκινήσει να γίνει κερδοφόρο για σένα αλλά υπολογίζεις πολύ περισσότερα τα έξοδα από άλλες φορές γιατί έχεις ανασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Όσο και να έχεις πειρασμούς για να φύγεις και να επαναστατήσεις, τελικά νικά η λογική και σε κερδίζει η ισορροπία. Η σχέση σου με την ανώτερη γνώση ή η εμπιστοσύνη που θα δημιουργήσεις μέσα σου θα είναι ο καθοδηγητής σου και θα σε βοηθήσει να νικήσεις όλα τα προσωπικά αλλά και εξωτερικά θέματα. Η σκέψη σου για ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα είναι η ανακούφιση που θα έρχεται κάθε λίγο και λιγάκι από τα προβλήματά σου.
Ερωτικά: Η ανταπόκρισή σου σε ένα πρόσωπο που είναι για σένα σημαντικό θα είναι πολύ δυνατή και θα σε βοηθήσει να στρώσεις κάποιες καταστάσεις οι οποίες δεν ήταν και τόσο εύκολες για σένα γιατί τις τελευταίες ημέρες υπήρχε ένταση και αναποδιά. Σήμερα όμως γίνονται όλα πιο χαλαρά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα γεμίσεις το κεφάλι σου με ιδέες περισσότερο δημιουργικές αλλά και αποδοτικές, γιατί θα έχεις την εξυπνάδα να στραφείς σε κάθε τι από το οποίο θα αποκομίσεις μεγαλύτερο κέρδος.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς να γειωθείς και να δεις μια πραγματικότητα που δεν είναι εύκολη γιατί πρέπει να βάλεις κατά την γνώμη σου εκείνη την μίζερη λογική που δεν έχει για σένα καμία δικαιολογία και αιτία αλλά επιβάλλεται από την καθημερινότητά σου. Αν πάντως έχεις ταλέντα δημιουργικά ή καλλιτεχνικά είναι κρίμα να χάνεις τον καιρό σου βουτηγμένος/η στη θλίψη για λόγους που ούτε και εσύ γνωρίζεις καλά καλά.
Ερωτικά: Η σχέση σου θέλει και κάτι άλλο που ίσως να μην είναι εύκολο να το προσφέρεις κι αυτό στο θυμίζει κάθε λίγο και λιγάκι ο Παρθένος που μπορεί να μην ταιριάζετε απόλυτα αλλά όλο και κάτι σου μαθαίνει από τον τρόπο και τη στάση ζωής του. Αν είσαι με Τοξότη κάποια κοινά οικονομικά θέματα πιθανόν να σας κουράζουν αλλά συγχρόνως σας βάζουν να κάνετε μαζί κινήσεις για να τα λύσετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές χρειάζεσαι δεκανίκια για να ξεκουράζεσαι ή για να μπορείς να συνεργαστείς με κάποια άτομα που θα σε βάλουν να τρέξεις περισσότερο και να κάνεις τις ανάλογες επιλογές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Χρειάζεσαι κάπως να ακουμπήσεις στους ώμους των πολύ δικών σου ατόμων γιατί έχεις ανάγκη και εσύ να συνεργάζεσαι αλλά και να ξεκουράζεσαι από τα πολλά βάρη που κατά καιρούς παίρνεις πάνω σου.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη από ουσιαστική επαφή και κυρίως ψυχική γιατί δεν σου αρέσει συνέχεια να κάνεις επιφανειακές καταγραφές. Αλλά και εσύ πρέπει να το προσπαθήσεις γιατί μερικές φορές λόγω φόβου ή εγωισμού δεν κάνεις αυτά που θα ήθελες πραγματικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις πράγματα αλλά μερικές φορές δεν ξέρεις τον τρόπο, γιατί δεν βρίσκεις τους σωστούς συνεργάτες ή τα σωστά άτομα για να τα πραγματοποιήσετε από κοινού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Όταν πέφτεις με τα μούτρα στις πρακτικές σου υποθέσεις, ανακαλύπτεις πράγματα τα οποία ούτε καν τα είχες παρατηρήσει. Ο λόγος είναι ότι δεν συμβιβάζεσαι εύκολα γιατί δεν σου αρέσει να μπαίνεις στο καλούπι που μπορεί να σου βάζουν οι άλλοι. Το φαγητό και το σπίτι θα είναι η κύρια ενασχόλησή σου.
Ερωτικά: Προσπαθείς να περάσεις καλά με αυτά που έχεις και ορίζεις εσύ σαν δεδομένα. Όσο και να προσπαθείς για να είστε μαζί με τον Σκορπιό μάλλον δεν βγαίνει εύκολα γιατί είστε δυο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι χρήματα και τα θέλεις άμεσα γιατί έχεις πολλές ανάγκες τις οποίες θα πρέπει να επιλύσεις και κάπου νιώθεις ότι χάνεις την ελευθερία σου. Το πρόβλημα που υπάρχει με ένα σπίτι μπορεί να μην λυθεί άμεσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Η σκέψη σου είναι πολύ συνετή και κυρίως πολύ μεθοδική για αυτό θα θέλεις να βγάλεις δουλειές που δεν μπορούσες άλλες ημέρες και να κάνεις σοφές επιλογές κοντινές στον χαρακτήρα σου. Το παιχνίδι με τα παιδιά ή γενικά με πράγματα που σου αρέσουν και σε κάνουν να νιώθεις και εσύ εκείνο τον αυθορμητισμό που είχες από παλιά θα σου διευρύνει τον ψυχικό σου κόσμο και θα σε βοηθήσει να ανακουφιστείς.
Ερωτικά: Όσο και να μην θέλεις να παραδεχτείς την παρουσία του Ταύρου στην ζωή σου τελικά είναι καταλυτική. Η βοήθεια ενός φίλου είναι πολύτιμη γιατί θα σε φέρει κοντά με ένα άτομο που ταιριάζεις και θα είσαι καλά μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Η μοναχικότητα συχνά σε καθορίζει, ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε μια δουλειά όπου είστε πάρα πολλοί, τώρα όμως δεν φοβάσαι να ενεργήσεις πολύ αυθόρμητα αλλά και με ρίσκο γιατί έχεις την σιγουριά της νίκης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Υπάρχουν πολλά πράγματα που σε απασχολούν αλλά σε βάζουν και σε σκέψεις για το τι μέλει γενέσθαι είτε με το σπίτι σου είτε με ένα κληρονομικό ακίνητο που δεν ξέρεις ακόμα τι τέλος θα έχει αυτή η υπόθεση. Πάντως μια βόλτα για να βρεις αντίκες ή παλιά αντικείμενα σήμερα μπορεί να την κάνεις, έτσι για να ξεσκάσεις.
Ερωτικά: Μερικές φορές δεν σου αρέσει να πειραματίζεσαι γιατί νιώθεις κούραση ή εσωτερική ένταση ότι όλα κολλάνε και δεν γίνονται όπως θα ήθελες. Όμως η σχέση με τον Ταύρο καλά κρατεί γιατί έχει μάθει τα κουμπιά σου και όσο να μην το παραδέχεσαι τελικά υπάρχει ένας έντονος μαγνητισμός.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δουλειά σου μερικές φορές βλέπεις ότι κολλάει γιατί δεν σου προσφέρει τα ενδιαφέροντα που θα σε κάνουν να ενθουσιαστείς. Παρόλα αυτά, δουλεύεις σκληρά σε πρακτικά θέματα ακόμα και σήμερα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν ο λόγος είναι ότι έχεις μεγάλες επαφές με τους συγγενείς σου και ίσως ένα πρόσωπο από την οικογένεια σου να σε έχει φέρει πιο κοντά και να προσπαθήσετε να λύσετε τα θέματα ενός κληρονομικού ακινήτου.
Ερωτικά: Διαπιστώνεις ότι υπάρχει ένα άτομο που τελικά τρέφει έντονα συναισθήματα για σένα και θα σου φανερωθεί άμεσα γιατί τις πιο πολλές φορές παίζετε κρυφτούλι και δεν λέτε τίποτε ο ένας στον άλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Σχεδιάζεις με ποιο τρόπο θα σταθεροποιήσεις κάτι καλό για να κερδίσεις χρήματα, ακόμα και από μια συνεργασία με άτομα που βρίσκονται μακριά από τον τόπο που ζεις εσύ. Πάντως η σκέψη της αγοράς ενός αμαξιού θα σου αρέσει γιατί θα το βρεις σε τιμή ευκαιρίας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact