ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Κυριακής 19 Αυγούστου

ΚΑΡΚΙΝΟΣΓενικά
Σήμερα, Καρκίνε, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στο Λέοντα, η δημιουργικότητά σου θα βρεθεί σε εξαιρετικά επίπεδα. Δείξε σοβαρότητα για να ανταποκριθείς στις συνθήκες που προκύπτουν, με μια νέα ανάληψη ευθυνών που φέρνει η αναγνώριση των δράσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που ίσως παρασυρθείς και τον φορτίσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σχέση, θα πάρεις τις καλύτερες επιρροές της Αφροδίτης από το Ζυγό, ώστε να γνωρίσεις το ταίρι που τόσο καιρό έψαχνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα θέματα της εργασίας σου, Καρκίνε, καλό είναι σήμερα να ξεχαστούν λίγο και να ξεκουραστείς από την πίεση της εβδομάδας που πέρασε. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά να πηγαίνουν καλύτερα και σταδιακά θα αισθάνεσαι πιο άνετα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στο ζώδιό σου, ο δρόμος της επιτυχίας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος και θα οδηγηθείς εκεί πολύ σύντομα. Αγαπημένα πρόσωπα χαίρονται με τις νέες καταστάσεις στη ζωή σου κι έχεις μπροστά σου μία πολύ καλή ευκαιρία για να ξεχωρίσεις εχθρούς από φίλους. Μη βιάζεσαι πάντως να βγάλεις τα συμπεράσματά σου, ώστε να μη μετανιώσεις αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου, Λέων μου, και μην του λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, έχουν ισορροπήσει αρκετά, οπότε σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ξεχαστείς λίγο, κάνοντας ευχάριστα πράγματα. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του, η φιλία σου με θετικά και σταθερά άτομα αναβαθμίζει την καθημερινότητά σου, σε χαλαρώνει κι ενισχύει τη δημιουργική σου δράση. Οι συμμαχίες που προκύπτουν είναι ιδιαίτερα πολύτιμες και χρειάζεται να δείξεις σοβαρότητα και συνέπεια, για να αποδώσουν το μέγιστο δυνατό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε μου, σήμερα θα υπάρξουν μερικά προβλήματα με το σύντροφό σου, λόγω παραπόνων που έχει για τη συμπεριφορά σου. Χρήσιμο είναι, λοιπόν, να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και να μην αναλώνεσαι σε ασήμαντα θέματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να μείνουν αναξιοποίητες. Σήμερα, φρόντισε να χαλαρώσεις και να χαρείς την Κυριακή σε όλο της το μεγαλείο. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε περίοδο που τα πράγματα καλυτερεύουν. Προσπάθησε να μην κάνεις πολλά έξοδα και βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η έμπνευσή σου σε κατευθύνει, Ζυγέ, και παράλληλα σου δημιουργεί άγχος. Χαλάρωσε κι άφησε το χρόνο να περάσει, πριν οι υποχρεώσεις μεγαλώσουν. Σήμερα, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του, είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσφέρεις σε κάθε σου συνεργασία τον καλύτερο εαυτό σου. Όλα θα βελτιωθούν πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ζυγέ μου, σήμερα θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου, που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Ζυγέ, φρόντισε να ξεχάσεις λίγο τα επαγγελματικά σου θέματα και να περάσεις καλά. Από αύριο, μπορείς να ξεκινήσεις πάλι τη «μάχη» και σε βεβαιώνω, ότι θα τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, απαιτείται πλήρης προετοιμασία.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact