ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Κυριακής 19 Αυγούστου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στο Λέοντα, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφράσει κάθε επιθυμία και ανάγκη στα αγαπημένα του πρόσωπα και μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, που θα σε οδηγήσουν μελλοντικά σε λάθος αποφάσεις. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, παρά να απορείς γιατί δεν τα κατάφερες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ μου, αν μιλήσεις στο σύντροφό σου, να το κάνεις με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους, για ν’ αποφύγεις τις φασαρίες. Για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ήρθε το διάστημα που θα προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τη δουλειά σου, Σκορπιέ, στο σημείο που θέλεις. Φρόντισε σήμερα να χαρείς την Κυριακή με αρκετή χαλάρωση και περνώντας όμορφα. Θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, τα οποία μάλλον δεν είναι απαραίτητα. Φρόντισε να βάλεις σωστό προγραμματισμό στις οικονομικές κινήσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη μου, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά στο Λέοντα, μια πλήρης αναθεώρηση πραγματοποιείται σε όλα τα επίπεδα κι αισθάνεσαι έξω από τα νερά σου. Μη βιάζεσαι να προσπαθήσεις για όσα είναι σε εκκρεμότητα. Αντίθετα, αξιολόγησε προσεκτικά και με έμφαση στις λεπτομέρειες κάθε δυνατότητα που σου παρουσιάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήνεις, Τοξότη, να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Ανάδειξε σήμερα το συναισθηματισμό σου κι αν χρειαστεί, αξιοποίησε τις διπλωματικές σου ικανότητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όλη την εβδομάδα στη δουλειά σου, Τοξότη, κοπίασες και κατάφερες πάρα πολλά. Σήμερα, μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεχαστείς, κάνοντας ευχάριστα πράγματα. Οι οικονομικές υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα ανάλογα. Να ξέρεις όμως, ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που οι καταστάσεις θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή του φορά στο Λέοντα, οι νέες συνθήκες που προκύπτουν σου προσφέρουν μεγαλύτερες ικανοποιήσεις, αλλά και ευθύνες. Εναρμονίσου με το περιβάλλον και μη χάνεις το χρόνο σου προσπαθώντας να εναντιωθείς σε όσα προκύπτουν. Η καθημερινότητα γίνεται πιο ευχάριστη και διασκεδάζεις μετά από καιρό αποχής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κι αυτή τη μέρα, Αιγόκερε, θα συναρπάσεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή σου συμπεριφορά. Δε χρειάζονται, λοιπόν, συζητήσεις που ίσως φέρουν λογομαχίες και χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι και παλεύεις με τη μοναξιά, πάρε ανάσα: Σε βεβαιώνω, ότι έφτασε ο καιρός για να βρεις το σύντροφο που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην καταπιαστείς και σήμερα που είναι Κυριακή, Αιγόκερε, με θέματα εργασίας. Τα έχεις καταφέρει όλα πολύ καλά. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ανανεωθείς για την εβδομάδα που έρχεται. Θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά στο Λέοντα, τα άστρα στηρίζουν τις δράσεις που ετοιμάζεσαι να πραγματοποιήσεις και σου δίνουν εγγυήσεις επιτυχίας. Μη μοιράζεσαι ακόμη τις προοπτικές για το μέλλον, αντίθετα, οργάνωσε με απόλυτη μυστικότητα τα σχέδιά σου και θα καταφέρεις να τα προωθήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη σκέφτεσαι καταστάσεις, Υδροχόε, που μπορεί να σ’ είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου κι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι Κυριακή, Υδροχόε, μέρα ξεκούρασης. Βγάλε από το μυαλό σου τα θέματα της δουλειάς, αφού εκεί, σε βεβαιώνω, τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, πρέπει να αποκτήσεις περισσότερο προγραμματισμό, διότι θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact