ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 22 Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η κατάσταση, Καρκίνε, βελτιώνεται αισθητά τώρα και σε οδηγεί σε ψυχική ανανέωση. Οι φόβοι και οι ανασφάλειες του παρελθόντος απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνει μία δυναμική διάθεση, ικανή να σε απογειώσει και να πραγματοποιήσει πλήρως τα όνειρά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Καρκίνε, να χαλαρώσεις και να ξεχαστείς από κάποια άλλα προβλήματα που έχεις. Η ημέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, δεν έχεις πρόβλημα. Σήμερα, φρόντισε λίγο να ξεχαστείς από την καθημερινότητα. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα, αφού δε βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η στάση σου, Λέων μου, καθορίζει το σεβασμό και τη σοβαρότητα των άλλων απέναντί σου. Δυστυχώς, η ευγενική σου ψυχή συχνά αφήνει λάθος εντυπώσεις και δημιουργεί περιθώρια εκμετάλλευσης. Μην το επιτρέψεις άλλο αυτό και μην δίνεις εντυπώσεις που δεν ανταποκρίνονται στην υπόστασή σου. Να είσαι ο εαυτός σου, με κάθε κόστος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν εξωτερικευτείς, Λέων μου, και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου, θα πας πολύ καλά στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου, Λέων, σε σημείο που σε ικανοποιούν. Σήμερα, προσπάθησε να ξεφύγεις λίγο από το άγχος της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, οπότε φρόντισε να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια, Παρθένε, σε φορτώνει με αμέτρητα προβλήματα, που δε θα έπρεπε να σε αφορούν. Μάταια παλεύεις να δώσεις μία λύση, την ώρα που οι υπόλοιποι συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους κι εσύ παλεύεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες. Είναι η ώρα να θέσεις τα ζητήματα σε μία συζήτηση και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα στη σχέση σου, Παρθένε, αλλάζουν προς το καλύτερο. Σήμερα, θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα έχεις μια ισορροπία. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις και να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις, δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις, Ζυγέ, να αποσπάσεις την πληροφορία που σου χρειάζεται και να εξηγήσεις τους λόγους που οδήγησαν τα πράγματα εκεί που βρίσκονται, πολύ σύντομα θα μπουν όλα σε τάξη και θα οδηγήσεις τους στόχους σου στην πραγματοποίησή τους. Μη διστάζεις να δράσεις με δυναμισμό και να διεκδικήσεις την επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις τα πάντα στο ταίρι σου για να το δεις χαρούμενο. Κινήσου όπως ξέρεις και θα περάσετε πολύ όμορφα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, είναι σε καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να ξεκουραστείς και να κάνεις σχέδια για την εβδομάδα που έρχεται. Πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact