ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 22 Απριλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η ζωή, Σκορπιέ, σου επιφυλάσσει τεράστιες βελτιώσεις σε βασικούς τομείς. Μη βιάζεσαι πάντως, διότι η ανυπομονησία σου θα οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις που θα απομακρύνουν το στόχο. Απόφυγε κάθε περιττή συζήτηση και μείνε σταθερά στο δρόμο που έχεις χαράξει. Η συνέπεια και η σοβαρότητά σου σε δικαιώνουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της σχέσης σας. Κι αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα φέρει μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, είναι σε θετική τροχιά. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο σήμερα, ώστε να ηρεμήσεις από την καθημερινότητα. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η προσέγγιση κάποιου προσώπου, Τοξότη, που έδειχνε να κρατάει αποστάσεις από σένα, σε παραξενεύει. Μην το δείξεις αυτό και περίμενε ώσπου να σου αποκαλυφθούν οι προθέσεις του. Πολύ σύντομα θα μάθεις κάποια στοιχεία, που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τη συγκεκριμένη προσπάθεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα εκπέμπεις έντονο ερωτισμό σήμερα, Τοξότη, και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σας έφερνε ακόμη πιο κοντά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά σου, καλό είναι σήμερα να κινηθείς λίγο συγκρατημένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η εκτίμηση που σου προσφέρουν στον κοινωνικό σου περίγυρο, Αιγόκερε, είναι αποτέλεσμα της σωστής σου στάσης και της εντιμότητας που έχεις δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Φρόντισε να αξιοποιήσεις σωστά τις προϋποθέσεις που δημιουργούνται, για να προχωρήσεις τις επιδιώξεις σου στην ολοκλήρωσή τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να του κάνεις τις προτάσεις σου, που θα του φέρουν χαρά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Αιγόκερε, έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο πιο ξεκούραστα μπορείς. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Μεγάλη επιτυχία θα έχει το επόμενο βήμα σου, Υδροχόε. Η ολοκλήρωση της προσπάθειάς σου ανταμείβεται και σε οδηγεί σε καταξίωση. Μόνο μη χάνεις χρόνο σε ασήμαντες δραστηριότητες τώρα, που αξιόλογες προτάσεις ακολουθούν και σε βοηθούν να αλλάξεις ολοκληρωτικά τη ζωή σου. Μη φοβάσαι τις αλλαγές που έρχονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα, Υδροχόε, αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στη σχέση σου κι εσύ θα κάνεις πολλές προσπάθειες, για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, είναι γενικώς καλά. Σήμερα, φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να ξεκουραστείς. Απόφυγε αυτή τη μέρα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, μια και ήδη είσαι εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact