ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 22 Μαρτίου

Τα Ζώδια της Κυριακής 22 Μαρτίου

Διαβάστε αναλυτικά τα ζώδια της Κυριακής.

Κριός (22/03/2015)

Είτε το ένστικτό σας δουλεύει σωστά, είτε είστε πολύ τυχεροί σαν άνθρωποι, σήμερα θα γίνετε ο ορισμός του σωστού timing, καθώς θα βρεθείτε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή, κάνοντας αυτό ακριβώς που ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε. Μην έχετε καμία αμφιβολία. Η τύχη είναι με το μέρος σας και καλά θα κάνετε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο για τις επόμενες 24 ώρες.

Ταύρος (22/03/2015)

Αρκετά εμπόδια εμφανίζονται που σκοπό έχουν να σας κρατήσουν δέσμιο στο παρελθόν. Δεν θα πρέπει όμως να το βάλετε κάτω. Με δύναμη, πείσμα και θάρρος θα ανακαλύψετε όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται και που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά και να σηκώσετε και πάλι το κεφάλι ψηλά.

Δίδυμοι (22/03/2015)

Ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας και αξιοποιήστε τις ιδέες σας για να κερδίσετε μια νέα θέση και ακόμα περισσότερα χρήματα. Με την πειθώ σας μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους πάντες. Επίσης, αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να περάσετε όμορφα. Κάντε σχέδια και δείτε τα να υλοποιούνται.

Καρκίνος (22/03/2015)

Σήμερα σας δημιουργείται η ανάγκη να επικοινωνήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα που έχετε καιρό να δείτε και να έρθετε πιο κοντά. Κάποιος αγαπημένος σας που βρίσκεται μακριά φαίνεται ότι σας σκέφτεται τόσο πολύ που η απόσταση μηδενίζεται.

Λέων (22/03/2015)

Σαν βασιλιάς της ζούγκλας, σαν ηγέτης, τα πράγματα θέλετε να γίνονται πάντα με τον δικό σας τρόπο και με όποιες συνέπειες. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με ένα άτομο που εμπιστεύεστε, καθώς θα μπορέσει να σας βοηθήσει να βρείτε την άκρη που τόσο πολύ θέλετε, αλλά δεν βλέπετε.

Παρθένος (22/03/2015)

Υπάρχει ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και τον ενδιαφέρετε. Κι όσο κι αν σας φαίνεται ότι είναι αδιάφορο απέναντί σας, αυτό θα σκέφτεται πολύ περισσότερο από όσο σας αφήνει να πιστεύετε. Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα, καλό θα είναι να ανοίξετε. Από την άλλη πλευρά, μην αποφεύγετε προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και σας αφορούν. Χρησιμοποιήστε την πειθώ σας για να τους δώσετε ένα τέλος.

Ζυγός (22/03/2015)

Θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να εξετάζετε ό,τι στοιχείο έρχεται στην επιφάνεια και με τον καλύτερο τρόπο που μπορείτε. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να χειριστείτε σωστά τα οικογενειακά ζητήματα που προκύπτουν. Στα επαγγελματικά σας, εμείνετε σε ό,τι πιστεύετε ότι θα πάει καλά και θα έχει επιτυχία.

Σκορπιός (22/03/2015)

Βγείτε, χαρείτε τη μέρα αυτή και διασκεδάστε παρέα με ανθρώπους που τους αγαπάτε και σας αγαπούν. Αφήστε την έγνοιες στην άκρη. Μην μένετε κολλημένοι με θέματα του παρελθόντος γιατί έτσι δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε στο μέλλον. Ευνοϊκή μέρα για συζητήσεις.

Τοξότης (22/03/2015)

Ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο που σπάνια εκφράζει τη γνώμη και τα συναισθήματά του, θα μιλήσει για εσάς με τα καλύτερα λόγια και θα ανεβάσει στα ύψη την αυτοπεποίθησή σας. Αναζητάτε διακαώς αυτό που θα σας βγάζει από τη ρουτίνα στην οποία έχετε πέσει. Πολύ καλή η μέρα για επικοινωνία.

Αιγόκερως (22/03/2015)

Δεν εμπιστεύεστε εύκολα κι αυτό είναι κάτι που το ξέρουν και τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Όμως οι αμφιβολίες σας για ένα άτομο κοντινό σας φαίνεται να διαλύονται. Ήρθε η ώρα να το εμπιστευτείτε. Η μέρα αυτή δεν είναι κατάλληλη για σπατάλες. Αποφύγετε λοιπόν τα περιττά έξοδα.

Υδροχόος (22/03/2015)

Αν πιστεύετε ότι κάτι αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε μαζί του, τότε μην ακούτε κανέναν και κάντε αυτό που πιστεύετε εσείς ότι είναι το καλύτερο. Όταν τα καταφέρετε θα προκύψουν ζήλιες. Σας περιμένουν όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας. Ασχοληθείτε και με οικονομικά ζητήματα.

Ιχθύες (22/03/2015)

Δεν χρειάζεστε υλικά αγαθά ούτε πολλούς επαίνους. Λίγα λόγια και καλά από ανθρώπους που σας αγαπούν, σας καταλαβαίνουν και σας δίνουν την βοήθειά τους, είναι ικανά να σας κάνουν να νιώσετε πολύ καλύτερα. Είστε τολμηροί κι αυτό φαίνεται κι από τις δύσκολες υποχρεώσεις που θέλετε να αναλάβετε.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact