ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου σε επηρεάζει άμεσα κάνοντάς σε ακόμη πιο εξωστρεφή, κοινωνικό και αισιόδοξο. Είσαι σε θέση να κερδίσεις τις εντυπώσεις, να εκφραστείς με δικαιοσύνη, να επιτύχεις τη γαλήνη στη ζωή σου και να φέρεις εις πέρας κάθε σου υποχρέωση, ακόμη και αν χρειαστεί να το κάνεις αξιοποιώντας και το τελευταίο λεπτό της διορίας σου. Μπορείς να εκφραστείς σωστά και αποτελεσματικά, έτσι ώστε να διεκδικήσεις αυτό ακριβώς που θέλεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια υπέροχη ημέρα και μια ακόμη πιο εκπληκτική βραδιά. Φρόντισε να οργανώσεις το αποψινό βράδυ, έτσι ώστε να περάσεις αξέχαστα με τον σύντροφό σου. Το συναίσθημα είναι ισχυρό και ειλικρινές και αυτό δυναμώνει τον δεσμό σου ακόμη περισσότερο. Απόλαυσε τις στιγμές χωρίς να νιώθεις αμφιβολίες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να έχεις μια πολύ καλή ημέρα. Εκκρεμότητες ολοκληρώνονται, επαφές και συζητήσεις σε φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σου και γενικότερα είσαι ικανός να επιτύχεις ό,τι καλύτερο προς όφελος της καριέρας σου. Δώσε μόνο λίγη προσοχή σε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σε πιέσουν ασφυκτικά. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αρκεί να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου τάση.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα μπορεί να είναι πολύ σημαντική για εσένα, ενώ παράλληλα να σου χαρίσει μεγάλες απολαύσεις. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σου, σε οδηγεί να στραφείς ακόμη πιο έντονα προς τον εσωτερικό σου κόσμο, αναζητώντας βαθιά συναισθήματα και αίτια. Ανακάλυψε τη δύναμή σου και διώξε το φόβο. Αφέσου στο μαγικό παιχνίδι της ζωής και γεύσου την κάθε στιγμή της σα να είναι η τελευταία. Στα αισθηματικά σου η ημέρα αναμένεται θερμή και για αυτό μην διανοηθείς να την αφήσεις ανεκμετάλλευτη.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή, είναι στο προσκήνιο σήμερα και μπορείς να έχεις υπέροχες στιγμές στο πλευρό του συντρόφου σου ή το προσώπου που έχει καταφέρει να σε συγκινήσει. Σχεδίασε τη βραδιά, πλησίασε τον σύντροφό σου και εκμυστηρεύσου το συναίσθημά σου. Η σύνδεση μεταξύ σας θα είναι τόσο βαθιά και ουσιαστική που θα οδηγήσει στην τέλεια κορύφωση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξη της επαγγελματικής σου ζωής και να ξεπεράσεις τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Στα οικονομικά, ευνοούνται ζητήματα λογιστικά και φορολογικά, οπότε αξιοποίησε την ημέρα κατάλληλα.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα μπορείς να είσαι πολύ κοινωνικός και παράλληλα αποτελεσματικός στην επικοινωνία σου. Το πλανητικό σκηνικό σε οδηγεί σε αισθήματα γαλήνης και ικανοποίησης. Το άγχος δεν θα έχει θέση στην σημερινή ημέρα και θα καταφέρεις να οδηγηθείς στα αποτελέσματα που θέλεις χωρίς βιασύνη και πίεση. Κάνε μια εσωτερική αναζήτηση και χρησιμοποίησε τα πολύτιμα συμπεράσματά σου για να καθορίσεις και να σχεδιάσεις τις μελλοντικές σου κινήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια υπέροχη ημέρα με τον σύντροφό σου κρατώντας μακριά τα άγχη και τις ανησυχίες. Τόλμησε να κάνεις κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου, κάτι που θα διαταράξει την μονοτονία. Η βραδιά είναι πολλά υποσχόμενη, για αυτό μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα είσαι πολύ δυναμικός σήμερα και θα έχεις τη διαύγεια του νου για να πάρεις ξεκάθαρες αποφάσεις. Η πειθώ σου σε βοηθάει να φτάσεις στα αποτελέσματα που θέλεις, ενώ καταφέρνεις να ισορροπήσεις μεταξύ των συναδέλφων και του όποιου ανταγωνισμού υπάρχει. Στα οικονομικά, τακτοποίησε τα φορολογικά ζητήματα με προτεραιότητα.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό σε επηρεάζει και εσένα έμμεσα, ενισχύοντας το ένστικτό σου και την ανάγκη σου για βαθύτερες αναζητήσεις. Μπορείς να αντιληφθείς τα βαθύτερα νοήματα και να κοιτάξεις βαθιά στην ψυχή των ανθρώπων γύρω σου. Ωστόσο, καλό είναι να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για να ανακαλύψεις τα δικά σου βαθύτερα συναισθήματα και πάνω από όλα να φέρεις στην επιφάνεια τη δύναμη που κρύβεις βαθιά μέσα σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η καλή σου διάθεση δεν κρύβεται, ενώ το πάθος σου για τον σύντροφό σου είναι τόσο έντονο που θα καθορίσει τις εξελίξεις την αποψινή βραδιά. Μοιράσου μαζί του τα συναισθήματά σου και εκφράσου με ειλικρίνεια. Ο δεσμός γίνεται πιο ισχυρός και ανθεκτικός μετά τη σημερινή ημέρα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις μια σημαντική ημέρα. Προτάσεις για συνεργασία θα μπορέσεις να τις διαχειριστείς έξυπνα, εξασφαλίζοντας τους καλύτερους όρους για εσένα. Το κοινωνικό σου πρόσωπο σε βοηθάει να ανταπεξέλθεις σε σημαντικές υποθέσεις. Νέες οικονομικές συμφωνίες ευνοούν την οικονομική σου κατάσταση.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact