ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα θα είσαι αρκετά δυναμικός και γρήγορος. Η ευστροφία σου θα είναι χαρακτηριστική και θα σε βοηθήσει να παρουσιάσεις στους γύρω σου τις σκέψεις και τις ιδέες σου καταφέρνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τα δικά σου άτομα για σχέδια που σχετίζονται με αλλαγές και πρόοδο. Εκφράσου με ειλικρίνεια και θα καταφέρεις να πείσεις χωρίς δυσκολία. Ακόμη, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σημαντικές ανακαλύψεις ή αποκαλύψεις που θα σε ευνοήσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου υπάρχει ενδιαφέρον, καθώς το πάθος ξυπνάει στη σχέση σου και σε φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Η ουσιαστική επαφή είναι εμφανής και τα συναισθήματα εκφράζονται με ειλικρίνεια. Απόλαυσε τη βραδιά και μην αφήσεις καμιά άσχημη σκέψη να χαλάσει την ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να τα πας πολύ καλά σήμερα. Υλοποίησε τα σχέδια που έχεις κατά νου και να είσαι σίγουρος ότι θα τύχεις υποστήριξης και βοήθειας από συναδέλφους ή συνεργάτες. Στα οικονομικά, προώθησε υποθέσεις σχετικά με λογιστικά και φορολογικά για να δεις πρόοδο στην γενικότερη κατάσταση.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, από τη μια πλευρά ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε κάνει δυναμικό και ικανό να πείσεις για τις απόψεις και τις ιδέες σου, ενώ από την άλλη η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό, σε βοηθάει να έρθεις σε επαφή με το βαθύτερο «εγώ» σου και να δημιουργήσει μια πιο ουσιαστική σύνδεση με τον συναισθηματικό σου κόσμο. Το ένστικτό σου μπορεί να σου δώσει σωστές κατευθυντήριες και να σε κάνει να καταλάβεις τις πραγματικές προθέσεις των γύρω σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ημέρα θα είναι πολύ ευχάριστη. Θα μπορέσεις να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις με τον σύντροφό σου σε ένα κλίμα κατανόησης και έντονου συναισθήματος. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα κάνει τη μεταξύ σας σχέση δυνατή και με προοπτικές να αντέξει στο χρόνο. Απόλαυσε τη βραδιά μαζί του και μην αφήσεις τίποτα να την χαλάσει.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου τα πράγματα αναμένονται πολύ ευνοϊκά. Μπορείς να κλείσεις συμφωνίες και να προωθήσεις τις ιδέες σου σε ανωτέρους και συνεργάτες. Στα οικονομικά, μπορείς να βρεις λύσεις σε φορολογικά ζητήματα με σκοπό να βελτιώσεις την κατάστασή σου σύντομα.

Πηγή: tlife.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact