ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 25 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια βλέπει με συμπάθεια τις επιλογές σου, αγαπητέ Κριέ, και αυτό σε ανακουφίζει από την πίεση του παρελθόντος. Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει αδιάφορα. Βάλε ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθείς και θα καταφέρεις να τροποποιήσεις όσα δεν βρίσκονται στα επιθυμητά επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα σε χαρακτηρίζουν στα επαγγελματικά σου. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις τη μέρα σου όσο το δυνατόν καλύτερα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μην αμφιβάλλεις για την ορθότητα όσων συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Οι εξελίξεις, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, δεν είναι τυχαίες, αλλά αποτέλεσμα της προετοιμασίας του παρελθόντος. Η συνέπεια που έδειξες ανταμείβεται τώρα και οφείλεις να νιώσεις την ικανοποίηση που σου αξίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα ήρθε ο καιρός που μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου μακριά από όλες αυτές τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε φορτίζουν ψυχικά. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, αγαπητέ Δίδυμε, να ξεκαθαρίσεις όσα βρίσκονται σε αβεβαιότητα και να πάρεις αποφάσεις για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις. Είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί ολοκληρωτική αλλαγή πορείας. Πολλές φορές χρειάζεται να αποχωριστείς κάτι προκειμένου να έρθει εκείνο που σου αξίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η απομόνωση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου δεν θα σου κάνει καλό – ειδικά σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων. Σήμερα όμως, λόγω της ημέρας, καλό θα είναι να φροντίσεις να χαλαρώσεις και να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact