ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 27 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό στρέφει την προσοχή σου στο παρελθόν κι ενδέχεται να αναδείξει ένα οικονομικό θέμα που πίστευες πως είχε διευθετηθεί αλλά τελικά έχει και… συνέχεια! Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να βρεις τις σωστές λύσεις, αρκεί να δράσεις άμεσα και αποφασιστικά. Υπάρχει βέβαια και η θετική προοπτική να λάβεις πίσω χρήματα που σου οφείλουν.

Ερωτικά
Μπαίνεις σε μια περίοδο, όπου θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να ξαναζήσεις καταστάσεις του παρελθόντος, είτε αυτό αναφέρεται σε πρόσωπα, είτε σε έναν τρόπο ζωής, που… κόντευες να ξεχάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Από ότι φαίνεται οι όροι μιας συνεργασίας θα χρειαστούν επανεξέταση, αφού κάποια πράγματα δεν είχαν γίνει σωστά. Μπορεί ακόμη να σου ξαναγίνει μια πρόταση, βελτιωμένη. Γενικότερα όμως η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό αυξάνει την ένταση στο περιβάλλον σου κι ίσως τελικά να μην αποφύγεις μια έντονη διαφωνία με έναν «δικό σου» άνθρωπο.

Ερωτικά
Πάνω που είπες πως θα ηρεμήσεις, οι σχέσεις σου αποκτούν και πάλι «πολεμικό» χαρακτήρα, είτε με την καλή, είτε με την κακή έννοια του όρου. Ίσως μάλιστα να επανακάμψει στην ζωή σου κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Στην δουλειά σου ενδέχεται να προκύψουν κάποια θέματα που υποτίθεται πως είχαν λυθεί αλλά από ότι φαίνεται οι «βάρβαροι» επιστρέφουν, απειλώντας την ηρεμία σου! Αυτό όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να διορθώσεις ατέλειες και ανεπάρκειες, διασφαλίζοντας μια πιο σταθερή πορεία. Επιπλέον η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό σε καλεί να ξαναδείς ένα θέμα της υγείας σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, είναι από μόνη της ικανή για να σου εξασφαλίσει την αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπο σου αλλά και κάποιες όμορφες ερωτικές στιγμές. Οι τελικές αποφάσεις όμως ανήκουν σε σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αν έχεις παιδιά, δεν αποκλείεται να ξαναζήσεις εντάσεις του πρόσφατου παρελθόντος, είτε αυτό αφορά στην προσωπική τους ζωή, είτε στις σχέσεις σας, παίρνοντας την αφορμή για να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους, μια και καλή! Παράλληλα, η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό θα σου δώσει την ευκαιρία να θυμηθείς μια… παλιά σου τέχνη, μπαίνοντας σε μια δημιουργική ρότα.

Ερωτικά
Το πάθος σε… πολιορκεί ξανά και είτε πρόκειται για ένα δικό σου ζήτημα, είτε για κάτι που απασχολεί ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, το βέβαιο είναι ότι θα ξαναζήσεις κάποιες «ακραίες» καταστάσεις και μια αβεβαιότητα,
ΛΕΩΝ

Γενικά
Η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα. Σε πρώτη φάση, ίσως επανακάμψουν δριμύτερες κάποιες αναγκαιότητες σε σχέση με τα περιουσιακά σου. Επιπλέον, μπορεί να χρειαστεί να ξαναδείς ένα ζήτημα τεχνικής φύσεως, που δεν αντιμετωπίστηκε με τον σωστό τρόπο.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορεί να αποσυρθείς για λίγο από τον ερωτικό στίβο, δίνοντας προτεραιότητα σε άλλα θέματα. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε φαίνεται πως ήρθε η ώρα να μπει «ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του»!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό, έχει για σένα ένα καλό, ότι δηλαδή καταλαγιάζουν για την ώρα οι εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, κάτι που θα σου προσφέρει την ηρεμία που αναζητάς. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η «φούρια» μεταφέρεται σε συγγενικά σου πρόσωπα κι ίσως δεχθείς κάποιες «άκομψες» παρεμβάσεις. Παράλληλα μπορεί να ασχοληθείς ξανά με ένα γνωστικό αντικείμενο.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους σου προσδίδει λάμψη και γοητεία, διευκολύνοντας κάθε πρόθεση σου να βελτιώσεις τους όρους και τις συνθήκες της προσωπικής σου ζωής. Σε πρώτη φάση πάντως όλα αυτά θα τα αξιοποιήσεις κυρίως στην δουλειά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό αναμένεται να επαναφέρει στο προσκήνιο οικονομικές διεκδικήσεις αλλά και να αναζωπυρώσει κάποιες προοπτικές του παρελθόντος που είχαν μπει στο «ψυγείο». Από την άλλη πλευρά κάθε νέα επενδυτική πρωτοβουλία ή αγορά δεν συγκεντρώνει καλές πιθανότητες επιτυχίας κι ίσως σύντομα σημάνει η… υποχώρησή σου!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες για να «παίξεις», χωρίς να σε δεσμεύει κάτι. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να κληθείς να υπερασπίσεις τα… κεκτημένα σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact