ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 29 Ιουλίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αν καθοδηγήσεις την σκέψη σου θετικά και κοιτάξεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, πολλά πράγματα που είχες εδώ και καιρό μπροστά σου θα σου φανούν «φρέσκα» και πολύ δημιουργικά. Θα δοθούν αρκετές ευκαιρίες στο ζώδιό σου, οι οποίες θα εμφανιστούν αιφνίδια και θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Θα κάνεις πραγματικότητα πολλά από τα όνειρά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, ώστε να τον απαλλάξεις από τυχόν ανασφάλειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος γιατί θέλεις όλα να είναι τέλεια. Θα πρέπει να χαλαρώσεις και να δεις ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ότι οι βάσεις που έχεις βάλει στη δουλειά σου είναι γερές. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε πολύ τα έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το πλαίσιο των φιλικών σχέσεων, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, εξακολουθεί να είναι δύσκολο και πρακτικά σε συμφέρει να κινηθείς αυτόνομα, αφού η συμμετοχή των άλλων μόνο προβλήματα θα σου φέρει. Όταν το παρελθόν αντεπιτίθεται, σίγουρα χρειάζεσαι περισσότερη λογική, εφ’ όσον καλείσαι να διαχειριστείς καταστάσεις και συμπεριφορές που ενεργοποιούν τις αδυναμίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό σου τομέα, θα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και εξομαλύνονται και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Το μέλλον διαγράφεται πολύ θετικό. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα ανοίγει ένα καλότυχο παράθυρο στην περιπέτεια για το ζώδιό σου και σε παροτρύνει να οργανώσεις άνετα και απελευθερωμένα τους στόχους και τις επιδιώξεις σου, διώχνοντας κάθε εμπόδιο και δυσκολία από τα βήματα που έχεις χαράξει για το άμεσο και το απώτερο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλωθείς τόσο πολύ σε άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά και θα αναζητήσεις λύσεις σε κάποια θέματα που καθυστερούν. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να δεχτείς τη βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η διπλωματία, η ευγλωττία και το επικοινωνιακό σου χάρισμα, είναι τα σημερινά όπλα του ζωδίου σου. Χρησιμοποίησε σωστά τα προσόντα σου και μην ασχολείσαι με καταστάσεις που σε κάνουν να βαριέσαι, αλλά με εκείνες που εξάπτουν τη φαντασία και τα ταλέντα σου. Ένα ευνοϊκό διάστημα βάζει θεμέλια στη ζωή σου – απόλαυσε ιδανικές στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις παραμελήσει τα αισθηματικά σου και έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Οι συνεργάτες σου μπορούν να σε βοηθήσουν και θα έχεις επιτυχία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
H διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα δεις πολλές καταστάσεις με θετικό μάτι. Ο δυναμισμός του ζωδίου σου θα είναι στα ύψη και δεν θα σου πάρει και πολύ για να τελειώσεις με πολλές εκκρεμείς υποχρεώσεις που έχεις από το παρελθόν. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον και μάλιστα αυτά τα σχέδια θα τα υλοποιήσεις με μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του αν πρώτα δεν έχεις πάρει τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα μπορέσεις να συνεργαστείς, έτσι ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά, περιόρισε τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα. Σε συζητήσεις που θα κάνεις για οικονομικά θέματα, σκέψου καλά πριν μιλήσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact