ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 29 Ιουλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Προσπάθησε, αγαπητέ Αιγόκερε, να επωφεληθείς από τα όποια θετικά των άλλων γύρω σου. Δέξου ηθική ή πρακτική βοήθεια, αλλά και ιδέες. H εμπειρία και οι συμβουλές μπορεί να παίξουν θετικό ρόλο στα δικά σου θέματα. Ξεμπέρδεψε κάθε είδους ασάφειες, κλείσε εκκρεμότητες που υπάρχουν και προσπάθησε να υλοποιήσεις τα σχέδια που κάνεις εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλώς φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Οι φιλοδοξίες που θα έχεις, αγαπητέ Υδροχόε, θα είναι μεγάλες. Θα ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και θα τακτοποιήσεις κάποιες από τις καταστάσεις που μέχρι τώρα σε άγχωναν. Απόφυγε να μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν στο μέλλον. Προχώρα με το δικό πρόγραμμα και θα δεις ότι όλα θα είναι μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς σε αποσπούν από τα αισθηματικά σου και δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε ένα πρόγραμμα για να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα που ήταν στάσιμα θα αρχίσουν να προχωρούν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Φρόντισε να βάλεις τα δυνατά σου και όλα θα πάνε καλά ως προς τη διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για να βελτιώσεις τις προβληματικές καταστάσεις. Αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό για το ζώδιό σου – φρόντισε να αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς σε άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα θα σε χαρακτηρίζουν στα επαγγελματικά σου. Μίλα με τους συνεργάτες σου για αυτά που σε απασχολούν και που εμποδίζουν την υλοποίηση των σχεδίων σου. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact