ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Κυριακής 6 Αυγούστου

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η τελειομανία και ο εφευρετικός σου χαρακτήρας σε οδηγεί σε υπερβολές που καταπονούν τον εαυτό σου και ταράζουν τις ισορροπίες σου. Τακτοποίησε περισσότερο την καθημερινότητά σου με ένα πιο ελαστικό πρόγραμμα που θα σου αφήνει περιθώρια να βρεις και εσύ λίγο ψυχική ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου σήμερα θα καταπλήξει το ταίρι σου και με τον Άρη στο ζώδιο σου να σε ευνοεί θα το κάνεις πάρα πολύ ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις μεγάλη ευθύνη για την δουλειά σου αλλά σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες φέρνουν τα πάνω κάτω και έρχονται πολλές χαρές που δεν περιμένεις. Μη βιαστείς σε αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να αξιολογήσει τα σωστά δεδομένα παίρνοντας πληροφορίες για όσα σε απασχολήσουν στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε ευνοεί για να πάει η σχέση σου πολύ καλά και να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αυτό που μένει είναι να εξωτερικευτείς περισσότερο. Εσύ που δεν έχεις ταίρι δεν θα βρίσκεσαι πολύ καιρό σε αυτή την κατάσταση γιατί θα κάνεις μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις μεγάλη εργατικότητα αλλά όχι και σήμερα που είναι Κυριακή, σου ανήκει και εσένα μια μέρα να ξεκουραστείς. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν αλλά αυτό δεν σου δίνει το πράσινο φως για να παρασυρθείς πάλι σε έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Κάποιο πρόσωπο που σε στήριξε πολύ στο παρελθόν έχει ανάγκη τη βοήθειά σου. Τώρα είναι καιρός να ανταποδώσεις την προσφορά που δεν θα σου ζητηθεί. Μην αφήνεσαι σε φαντασιοπληξίες, η ζωή φέρνει πολύ μεγάλα αδιέξοδα σε κάποιους από όπου μόνο με βοήθεια μπορούν να ξεφύγουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου για να περάσετε μαζί πολύ όμορφα την μέρα σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή άφησε λίγο τα ζητήματα της δουλειάς γιατί έχεις κάνει πάρα πολλά αλλά αμέλησες αρκετά τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου θα αρχίσεις να βλέπεις κάποια βελτίωση αλλά ακόμη δεν είναι καιρός για να κάνεις ανοίγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η αγάπη σου για όσους δικούς σου από το οικογενειακό περιβάλλον την χρειάζονται και η εσωτερική σου ανάγκη να προσφέρεις δεν βρίσκει ανταπόκριση έτσι όπως το επιθυμείς. Πράξε κατά συνείδηση χωρίς υπερβολές και δίχως να περιμένεις καμία δικαίωση. Άλλωστε όλοι ξέρουν την προσφορά που πάντα απλόχερα δίνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Την δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Προσπάθησε σήμερα να αφήσεις το μυαλό σου να χαλαρώσει από το άγχος της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα αλλά δυστυχώς έχεις ακόμη πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο χρόνος που πέρασε σου άφησε πληγές που αργούν να κλείσουν. Όλα αυτά έφτασαν στο τέλος τους. Νέες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεχάσεις οριστικά. Κοίτα μπροστά και χαμογέλα η ευτυχία που θα ζήσεις έχει ουσία και διάρκεια. Σου αξίζει απόλυτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σου ανεβάζει τον ερωτισμό σου και η γοητεία σου θα κάνει το ταίρι σου να μην ξεκολλάει από δίπλα σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι σε βεβαιώνω ότι πολύ σύντομα έρχεται μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο πιο χαλαρά γίνεται. Στα οικονομικά σου απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το ενδεχόμενο μετακίνησης και αλλαγής κατοικίας θα σου περάσει φευγαλέα από το μυαλό αλλά δεν πραγματοποιείται τώρα. Αργότερα θα σου δοθεί ουσιαστική ευκαιρία αν συνεχίζεις να το επιθυμείς. Συγκεντρώσου σε πιο άμεσα σχέδιά σου που πρόκειται να πραγματοποιηθούν συντομότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα σήμερα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με το ταίρι σου που θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς πάντα και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις στην δουλειά σου. Σήμερα μπορείς να περάσεις χαλαρά και ευχάριστα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν για αυτό σήμερα φρόντισε να κινηθείς μετρημένα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact