ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Κυριακής 6 Αυγούστου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι εφιάλτες του παρελθόντος απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνουν νέες καταστάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τη ζωή σου γενικότερα και ουσιαστικά. Μην φοβάσαι να προχωρήσεις . Τίποτα δεν θα σε γυρίσει πίσω σε όσα σε πλήγωσαν και τίποτα δεν θα φέρει πίσω την κακία κάποιων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ξέχασε καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στην σχέση σου. Θα αλλάξουν στο καλύτερο. Ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν σήμερα από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου μπορείς να κάνεις όλα αυτά που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά θα πρέπει σήμερα να κινηθείς αρκετά συγκρατημένα γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η αδικία που βίωσες είναι πέρα από κάθε όριο και δύσκολα γίνεται πιστευτή από τους άλλους. Το γεγονός αυτό σε στεναχωρεί και νιώθεις μοναξιά. Ο χρόνος θα σε δικαιώσει, το γνωρίζεις ήδη αυτό . Συνέχισε όσα σκέφτεσαι να κάνεις και μην αφήνεις το θυμό να σε εμποδίζει. Η επιτυχία έρχεται πολύ γρήγορα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου και να περάσετε την μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρέπει να κινηθείς άμεσα γιατί η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε ευνοεί για καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς γιατί έχεις φορτιστεί αρκετά. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα πρέπει να σκεφτείς πολύ πριν ξοδέψεις χρήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Τα λόγια κάποιων γύρω από την ζωή σου σε στεναχωρούν. Αγνόησέ τα και στρέψε την προσοχή σου στην εξέλιξη και την πρόοδό σου που κάποιοι προφανώς προσπαθούν να εμποδίσουν. Αν καταφέρεις αυτό το μέλλον σου υπόσχεται θρίαμβο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου πάρα πολύ καλά. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις από θέματα δουλειάς. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα αλλά σήμερα καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Τα εμπόδια που βιώνεις είναι πολλά και σημαντικά. Η αυτοπεποίθησή σου πρέπει να είναι ανεβασμένη και να απομακρύνεις την ανασφάλεια και τον φόβο. Διώξε από πάνω σου το πέπλο της αποτυχίας γιατί έχεις καταφέρει πολλά μέχρι τώρα και η επιτυχία είναι κοντά σου. Όλα θα πάνε καλά αρκεί να αποδεχτείς την πραγματικότητα. Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα προσφέρεται να περάσεις καλά με το ταίρι σου χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που μπορεί να έχεις εσύ με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το άγχος που έχεις όλη την εβδομάδα για την δουλειά σου είναι πάρα πολύ. Φρόντισε σήμερα να το ρίξεις λίγο έξω. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και ψάχνεις να βρεις άμεσα λύσεις.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact