ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 6 Φεβρουαρίου

Ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω, έρχεται σήμερα σε Τετράγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό, προκαλώντας εντάσεις και κόντρες, ιδίως για παλαιά προβλήματα!

Αυτοί που οφείλουν να προσέξουν, είναι οι Παρορμητικοί εκπρόσωποι του Ζωδιακού!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, χρειάζεται προσοχή, αφού αφορά άμεσα όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους και μην ανοίγεις τα χαρτιά σου παρορμητικά, σε άτομα που δεν πρέπει! Αν δεν θες να εκτεθείς και να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου, φρόντισε να είσαι κλειστό βιβλίο και αρκετά ώριμος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις μεγάλα λόγια και κυρίως νέες γνωριμίες, επειδή απλά ενθουσιάζεσαι εύκολα! Να θυμάσαι πως σήμερα, δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται! Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι τίμιος και ειλικρινής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει στο άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, οφείλεις να αποφύγεις λάθη που ενδεχομένως να σου φέρουν απώλειες! Οικονομικά, απέφυγε σε παρορμητικές κινήσεις και συναλλαγές!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, προσοχή χρειάζονται οι κοινωνικές σχέσεις και οι επαφές σου, όπως και οι συναναστροφές σου με το συγγενικό σου περιβάλλον! Θα χρειαστεί προσοχή σε συνομιλίες και συζητήσεις, που αφορούν όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, που ενδεχομένως να κρύβουν παγίδες! Στις μετακινήσεις σου, φρόντισε επίσης, να είσαι προσεκτικός και οργανωμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι στον υπερβολικό ενθουσιασμό σου στον αισθηματικό τομέα, κυρίως όσον αφορά το φλερτ, τις ερωτικές συνομιλίες και τις καινούργιες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν ορισμένες αποκαλύψεις, οι οποίες θα σε προσγειώσουν και θα καταλάβεις πως είχες απατηλές ελπίδες για την πορεία και την εξέλιξη της σχέσης σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό, όπως και στον οικονομικό τομέα, οφείλεις άμεσα να σταματήσεις να είσαι παρορμητικός και ανώριμος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, ετοιμάσου για σοκαριστικές αποκαλύψεις, οι οποίες θα σε αναγκάσουν να αρχίσεις και πάλι από το μηδέν για την βελτίωση των διαπροσωπικών σου σχέσεων! Πρέπει οπωσδήποτε να είσαι προσεκτικός στις εκτιμήσεις και την κρίση σου, αφού υπάρχει τάση για εξαπάτηση και ψέμα, από τους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται σήμερα, μια νέα γοητευτική γνωριμία, στην οποία όμως δεν πρέπει να δείξεις αμέσως εμπιστοσύνη! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα έχει κάποιους κινδύνους για την σχέση ή τον γάμο σου, αφού κάποιες αποκαλύψεις, θα προκαλέσει ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δύσκολες θα είναι οι εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών σου, αν δεν σταματήσεις τα παράλογα έξοδα! Επαγγελματικά, έρχονται αποκαλύψεις που σε ωφελούν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, θα σε προβληματίσει την σημερινή ημέρα! Οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για θολό, αβέβαιο και ουτοπικό τοπίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, οι οποίες ενδεχομένως, να φέρουν μεγάλες απογοητεύσεις! Ορισμένες συγκυρίες, θα σου φέρουν αναπάντεχη ανασφάλεια, ασυνεννοησία, δυσπιστία και σύγχυση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα φρόντισε να μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες και φλερτ, που δεν υπόσχονται μέλλον, σιγουριά, αφοσίωση και σταθερότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεσαι στην σχέση ή τον γάμο σου, αλλά μάλλον δεν βλέπεις καθαρά κάποιες καταστάσεις, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, απομυθοποιείς κάποιες συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις! Στον οικονομικό τομέα, ξοδεύεις δίχως αύριο και θα το μετανιώσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, θα αισθανθείς μάλλον αγχωμένος, αφού σκέφτεσαι δουλειές, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Για αυτόν τον λόγο, οφείλεις να επιστρατεύσεις υπομονή, πρακτικότητα, ορθολογισμό και επιμονή και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα γίνεται, στα καθήκοντα και τα τρεξίματα της καθημερινότητας! Πες όχι σε αλλαγές στην εμφάνιση σου, την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, βάζεις σε δεύτερη μοίρα την σχέση ή τον γάμο σου, αφού τα πρακτικά ζητήματα και η καθημερινότητα σε πιέζουν αρκετά! Αν είσαι ελεύθερος και φλερτάρεις με κάποιοι άτομο, μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον, καλύτερα να συγκρατηθείς, διότι θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σε ζημιώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, φρόντισε να διατηρείς καλές σχέσεις με συναδέλφους σου και συνεργάτες, οπωσδήποτε! Οικονομικά, έρχονται απρόσμενα έξοδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σήμερα, θα ενισχύσει σαφώς τη δημιουργικότητά σου και την λάμψη σου, ωστόσο μην παρασυρθείς και φερθείς υπερβολικά ανώριμα και επιπόλαια, λόγω υπέρμετρης εμπιστοσύνης στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, διότι θα υπάρξουν απώλειες και απογοητεύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να είσαι επιφυλακτικός σε ερωτικές συνομιλίες, φλερτ και νέες γνωριμίες, γιατί αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι όλα τόσο ιδανικά, όσο νομίζεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ρομαντικές στιγμές με το άλλο σου μισό! Ωστόσο μην δίνεις υποσχέσεις, που δεν μπορείς να τηρήσεις και μην λες μεγάλα λόγια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, να αναμένεις νέες προοπτικές, αλλά καλό θα ήταν να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις βιαστικά! Οικονομικά, πες όχι στο ρίσκο και τα υπερβολικά έξοδα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα που πραγματοποιείται το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, ώριμος και προσγειωμένος! Οι εκτιμήσεις σου σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, αποδεικνύονται λάθος! Θα έρθει σύγχυση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να επιλύσεις άμεσα παλαιά θέματα που έρχονται στο προσκήνιο και αφορά συγγενικά σου πρόσωπα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, για ακόμα φορά παρασύρεσαι, σε έναν έρωτα του παρελθόντος, το οποίο εξιδανικεύεις ξανά, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς και να πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ρομαντισμό και την τρυφερότητα, αλλά πρέπει να πεις όχι στην γκρίνια και τα ξεσπάσματα χωρίς λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου, χρειάζονται εξομάλυνση και εντιμότητα, αν θες να αποφύγεις παρεξηγήσεις και εντάσεις! Οικονομικά, πρέπει να συγκρατηθείς και να αποφύγεις αυθόρμητα ανούσια έξοδα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σήμερα, μην στηρίζεσαι στις υποθέσεις του μυαλού σου και τα λάθος συμπεράσματα σου, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις! Επιπλέον, πρέπει να αποφύγεις κουτσομπολιά και μυστικά! Πρόσεξε όσο γίνεται στις συνομιλίες σου και επιστράτευσε την λογική σου, ώστε ορισμένες αποφάσεις σου, να μην αποδειχθούν λανθασμένες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, λάμπεις με την ταλαντούχα, γοητευτική επικοινωνιακή σου ικανότητα, την σημερινή ημέρα! Ωστόσο, οφείλεις να προσπαθήσεις να μην βασίζεσαι σε μεγάλα λόγια και κομπλιμέντα! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις μυστικά και ψέματα, ιδίως αν κάνετε κάποια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα έρθουν κάποια ξαφνικά έξοδα για κάποιο όχημα ή για μία μετακίνηση! Επαγγελματικά αναθεωρείς καταστάσεις, αλλά και συναδελφικές σχέσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα λόγω της όψης του Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, να αισθανθείς την ανάγκη να προστατέψεις τις αξίες και τα κεκτημένα σου! Πιθανόν, να χρειαστείς να αντιμετωπίσεις διάφορα προβλήματα σε συναλλαγές και επικοινωνίες, κυρίως σε ό,τι αφορά πρακτικές υποθέσεις και υλικά αγαθά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι από την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα, σε ρήξεις με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις με ποικίλους τρόπους τις χαρές του έρωτα, χωρίς όμως να ξεπερνάς τα όρια και εκθέτοντας τον εαυτό σου, ανεπανόρθωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα έρθουν πολλά έξοδα και πιέσεις! Στην καριέρα, θα αισθανθείς πως ο χρόνος δεν είναι αρκετός σήμερα και πιθανόν να αγχωθείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, σε επηρεάζει άμεσα και οφείλεις να προσέχεις πολύ! Φρόντισε να κρατάς χαμηλά τις προσδοκίες και τις ελπίδες σου, ώστε να μην πέσεις στην παγίδα της ψευδαίσθησης και της ουτοπίας, με αποτέλεσμα να πληγωθείς! Κάποιες στιγμές μάλιστα, θα προσγειωθείς απότομα, γι’ αυτό μείνε όσο περισσότερο γίνεται προσγειωμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις ουσιαστικές και τελεσίδικες συζητήσεις με το άλλο σου μισό, διότι πολύ πιθανόν να μην καταλήξουν όπως επιθυμείς, αφού παρερμηνεύεις κάποια λόγια! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από επιφανειακές ερωτικές περιπέτειες, γιατί δεν είναι τελικά όπως φαίνονται και θα απογοητευτείς

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο στον εργασιακό και οικονομικό τομέα, διότι αν παρασυρθείς σε λανθασμένες δράσεις, θα έχεις απώλειες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, με το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, μην εμπιστεύεσαι την διαίσθηση και το ένστικτό σου, διότι πολύ πιθανόν να απογοητευτείς στο τέλος! Πρέπει να μείνεις λογικός και προσγειωμένος και να βασίζεσαι στο μυαλό σου, την λογική σου και σε αντικειμενικά κριτήρια! Κάποιες φοβίες, άγχη και ανασφάλειες επανέρχονται, μετά από κάποιες αποκαλύψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει οπωσδήποτε να μείνεις μακριά από παράνομες ερωτικές δραστηριότητες, διότι θα έχεις αρνητικές αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αρκετές απογοητεύσεις, από έναν έρωτα παρελθοντικό ή απωθημένο! Να είσαι προετοιμασμένος, για να μην προσγειωθείς απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, έρχονται απρόσμενα έξοδα σήμερα και αγχώνεσαι! Στον τομέα της καριέρας, προσπάθησε να μην είσαι αφηρημένος, γιατί είσαι επιρρεπής σε λάθη!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σήμερα, πιθανόν να έρθουν απογοητεύσεις και απομυθοποιήσεις, που έχουν να κάνουν με τον φιλικό τομέα, τα οράματα και τα ιδανικά σου! Ίσως έχεις δώσει περισσότερα πράγματα από όσα έπρεπε σε άλλους, χωρίς να λάβεις τα ίδια και τώρα να αισθανθείς αδικημένος! Υπομονή όμως, αφού όλο αυτό είναι παροδικό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου και την τάση σου για ελευθερία και ανεξαρτησία το άλλο σου μισό, επειδή απλά θεωρείς δεδομένη την αγάπη του, γιατί θα έχεις μόνο άσχημες συνέπειες! Αν είσαι ελεύθερος, κράτα μικρό καλάθι σε καινούργια φλερτ και νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, μην προκαλείς καυγά με ψύλλου πήδημα! Οικονομικά, απέφυγε παράλογα έξοδα, που θα μετανιώσεις ύστερα!

oroskopos.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact