ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 7 Ιουλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, πες ναι σήμερα, χωρίς δεύτερη σκέψη, σε μία πρόταση εξόδου, βόλτας, εκδρομής ή ταξιδιού, αλλάζοντας την διάθεση σου και να ανανεωθείς! Θα έχεις ευχάριστα νέα και ειδήσεις, που θα σε κάνουν να δεις την ζωή διαφορετικά και πολύ πιο αισιόδοξα! Χαμογελάς ξανά, εκπληρώνεις στόχους, έρχεσαι σε επαφή με κόσμο και αλλάζεις φιλοσοφία! Πέρασε όσο καλύτερα μπορείς, κάθε στιγμή την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο επικοινωνιακός τομέας, είναι αυτός που θα σου φέρει ερωτική εύνοια σήμερα! Ένα μήνυμα, μία εξομολόγηση, μία είδηση, ένα τηλεφώνημα, μία γνωριμία ή μία συνάντηση, θα σε ανανεώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου για ανεξαρτησία και φυγή, διότι θα υπάρξουν ανούσιες εντάσεις με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, με την βοήθεια κάποιου άλλου, θα βρεις λύσεις στα επαγγελματικά, αλλά και τα οικονομικά σου ζητήματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, ενώ συνήθως είσαι χειμαρρώδης επικοινωνιακά, σήμερα αποφασίζεις να είσαι επιφυλακτικός κοινωνικά, γεγονός που λειτουργεί ωφέλιμα και εποικοδομητικά για σένα, αφού μαθαίνεις ένα ή και περισσότερα μυστικά που σε αφορούν και θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις με διαφορετικό τρόπο, κάποιες καταστάσεις και υποθέσεις! Περιόρισε μόνο την τάση σου για δυσπιστία σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις και σαγηνεύεις το άτομο που επιθυμείς με διάφορους τρόπους και αυτό το μυστήριο που αποπνέεις, σε κάνει ακόμα πιο ακαταμάχητο! Αν είσαι δεσμευμένος, από την μια μεριά, έχεις αυξημένη γοητεία και λίμπιντο, από την άλλη όμως, πιθανόν ορισμένες φορές χαλάς αυτήν την ατμόσφαιρα, λόγω ξεσπασμάτων που στηρίζονται σε ζήλιες και κτητικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα υπάρξει έντονο ενδιαφέρον και ενασχόληση με κληρονομιές ή με τα φορολογικά σου! Επαγγελματικά, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, σήμερα θα καταφέρεις να βρεις ισορροπίες και τα βασικά σημεία που χρειάζεται να βελτιώσεις τώρα, κυρίως μέσα από εξομάλυνση επαφών και επικοινωνιών, στις σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σχέσεις! Θα στραφείς σε θέματα που έχουν να κάνουν με συναναστροφές και συνεργασίες! Διαχειρίσου τες, αφού πρέπει να αποβάλλεις εγωισμό και ισχυρογνωμοσύνη! Γίνε πιο διαλλακτικός και υποχωρητικός και θα έχεις επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεσαι σήμερα στον συντροφικό τομέα και στην βελτίωση του, αφού θα διαπιστώσεις πως κάποιες φορές πρέπει και εσύ να υποχωρείς στα «θέλω» του συντρόφου σου, ώστε να υπάρχει αρμονία, ισότητα και ισορροπία στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος και φερθείς έξυπνα, πολύ πιθανόν να βρεις τώρα το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, επιδιώκεις καλύτερες συναδελφικές σχέσεις και το καταφέρνεις! Οικονομικά, δεν είναι σήμερα η σημερινή ημέρα για αποφάσεις και συμφωνίες!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact