ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 7 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα νιώθεις χρήσιμος και απόλυτα ικανοποιημένος, όταν δίνεις λύσεις και προσφέρεις τις πλούσιες γνώσεις σου, για το καλό των γύρω σου! Αφιερώνεσαι στην εξυπηρέτηση των ανθρώπων που αγαπάς, βοηθάς, προσφέρεις, συμβουλεύεις, αλλά παράλληλα είσαι σαφώς ικανός να βρεις και χρόνο, ώστε να περιποιηθείς και εσύ τον εαυτό σου, την ξεκούραση σου, την φυσική σου κατάσταση, την εμφάνιση σου, αλλά και το κατοικίδιο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί σήμερα να μην υπάρξει αρκετός χρόνος για έρωτα, ωστόσο, εκμεταλλεύσου έστω λίγες στιγμές μέσα στην ημέρα, για να περιποιηθείς τον σύντροφο σου και αυτός να ανταποδώσει αργά ή γρήγορα τις φροντίδες σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη σου εμφάνιση, αλλά και οι εκλεπτυσμένοι σου τρόποι, φέρνουν θαυμαστές και κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μικροπροβλήματα στον χώρο της καριέρας και των οικονομικών, δεν χρειάζεται να σε αγχώνουν τόσο πολύ! Όλα θα πάνε καλά!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα αν περιορίσεις έπαρση και υπερβολές, θα καταφέρεις να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, συναναστροφές με παιδιά, επιτυχίες λόγω καλής φήμης και δημιουργικότητας, στιγμές διασκέδασης και καλοπέρασης! Ήρθε η στιγμή, για ψυχαγωγία, χαρά, λάμψη και ανεμελιά! Εκμεταλλεύσου την σημερινή σου τύχη και μην ξεχνάς, ο ενθουσιασμός σου και η παιδικότητα σου, θα είναι πιο ακαταμάχητα από ποτέ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου σε κακομαθαίνει και να σε φλερτάρει όπως τις αρχές, εσύ όμως θες να είσαι το επίκεντρο και δεν το ανταποδίδεις, αλλά αντίθετα απαιτείς περισσότερα! Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς όλα τα βλέμματα και την προσοχή επάνω σου, λόγω της αυτοπεποίθησης σου, αλλά και της εντυπωσιακής σου εμφάνισης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, προσπαθείς να ξεχωρίσεις με κάθε τρόπο και το πετυχαίνεις! Οικονομικά, εύνοια θα υπάρξει σήμερα στα τυχερά παιχνίδια, χωρίς όμως να παρασύρεσαι από ρίσκο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, προσπάθησε σήμερα, να μην επαναφέρεις αρνητικά θέματα του παρελθόντος μέσα από συζητήσεις, γιατί ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις χωρίς λόγο σε οικογενειακές συγκεντρώσεις ή συναντήσεις! Γενικά, την σημερινή ημέρα, οι οικογενειακές σχέσεις, αλλά και γενικά θέματα σπιτιού και ακινήτων, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, είτε θετικά, είτε αρνητικά, γι’αυτό προσοχή στην συμπεριφορά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα θελήσεις επανασύνδεση ή απλά επαναπροσέγγιση με ένα άτομο του παρελθόντος, αφού σε χαρακτηρίζουν νοσταλγία και σε πλημμυρίζουν αναμνήσεις για τα παλιά! Αν είσαι δεσμευμένος, θα θες να επαναφέρεις παλαιές ευτυχισμένες στιγμές με τον σύντροφο σου και να θυμηθείτε τα παλιά μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, νιώθεις αγχωμένος και λίγο νευρικός σήμερα! Οικονομικά, έξοδα του σπιτιού και της οικογένειας, πιθανόν να σε απασχολήσουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα έχεις εσύ τον πρώτο, αλλά και τον τελευταίο λόγο, σε συζητήσεις και οι γύρω σου θα σε θαυμάζουν ιδιαίτερα για τα ρητορικά σου και επικοινωνιακά σου ταλέντα! Διαπροσωπικές σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες, σήμερα διορθώνονται, αρκεί να το επιδιώξεις! Γενικά, έχεις διάθεση για επαφές, συναναστροφές και ίσως κουτσομπολιά, τα οποία όμως μπορεί να μην σου βγουν σε καλό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, τα νέα είναι πολύ καλά για τα ερωτικά σου σήμερα και έρχονται μέσα από κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις κάθε είδους, όπως και μετακινήσεις! Απολαμβάνεις το φλερτ, στο έπακρο! Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως όλα τα προβλήματα έχουν την λύση τους και πολλοί στόχοι μπορούν να εκπληρωθούν, με μία απλή και ήρεμη συζήτηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, εξομαλύνεις σχέσεις με συναδέλφους, οι οποίοι σε θαυμάζουν για τις αξιοθαύμαστες και αποτελεσματικές σου ιδέες! Οικονομικά, μην ξοδεύεις αλόγιστα απλά για να γίνεις πιο συμπαθής και δημοφιλής!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact