ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 7 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η παρορμητικότητα σου, Κριέ, σ’ έχει κάνει να εμπλακείς πολλές φορές με πρόσωπα και καταστάσεις, που ταλαιπωρούν την ηρεμία σου. Πρέπει να προσέξεις περισσότερο τις επιλογές σου σε ανθρώπους. Στη ζωή χρειάζεται σύνεση και λογική, για να αποφεύγεις παγίδες που μπορεί να αποδειχθούν πολύ επιζήμιες για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ, θα έχεις γοητεία και ρομαντισμό που θα καταπλήξουν. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις υπέροχα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απελπίζεσαι, αφού με την κοινωνικότητά σου είναι σίγουρο ότι θα προκύψει κι η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητά που έχεις στη δουλειά σου, Κριέ, είναι μεγάλη. Σήμερα προσπάθησε να ξεκουραστείς, για να πετύχεις στις επόμενες μέρες όλα αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να κάνεις συνετή διαχείριση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Πάντα βρίσκεις τον τρόπο, Ταύρε, να τηρείς τις υποσχέσεις που δίνεις στους άλλους κι αυτό έχει εκτιμηθεί από άτομα, τα οποία μπορούν να σε ενισχύσουν στα σχέδιά σου με μεγάλη προθυμία. Οι προσπάθειες που κάνεις για να βελτιώσεις τις γνώσεις και τις ικανότητες σου, θα σε βοηθήσουν να δείξεις την αξία σου σε βάθος χρόνου και θα σου ανοίξουν τις πόρτες που ονειρεύεσαι, αρκεί βέβαια να δείξεις λίγη υπομονή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Ταύρε, αξιοποιώντας την εύνοια των πλανητών, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να τακτοποιήσεις στη σχέση σου πολλά θέματα, που δε σου αρέσουν. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην αφήνεσαι, αφού βρίσκεσαι σε περίοδο που όλα μπορούν να συμβούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, θα καταφέρεις πολλά. Σήμερα, φρόντισε να ξεχαστείς λίγο από θέματα που σε κουράζουν ψυχικά. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο εξωστρεφής χαρακτήρας σου, Δίδυμε, σε οδηγεί σε μία πολύ έντονη κοινωνικότητα. Συμμετέχεις σε συλλογικές διαδικασίες και σε πολλές ομάδες με ευρεία δράση. Σου αρέσει να προσφέρεις στους άλλους και διαθέτεις σε αυτό τις περισσότερες ώρες σου. Έτσι όμως δημιουργείς κενά στην επαφή σου με τους δικούς σου ανθρώπους, οι οποίοι έχουν παράπονο ότι τους παραμελείς. Διάθεσέ τους περισσότερο χρόνο και θα νοιώσεις κι εσύ πιο όμορφα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις σήμερα πάρα πολλά για τη σχέση σου, Δίδυμε, ώστε να γίνει τέλεια, προσφέροντας παράλληλα όλα αυτά που μπορεί να λείπουν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς από όλα αυτά που μπορεί να σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και πολύ σύντομα θα αρχίσεις να έχεις αύξηση των εσόδων σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact