ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η απόδραση, Υδροχόε, από οτιδήποτε έχει πάψει πια να υφίσταται ως εσωτερική σου ανάγκη, σε κάνει να νιώθεις τη διάθεση κατάληξης σε οριστικές καταστάσεις και ανθρώπους. Καλό είναι να βεβαιωθείς, πως η πρόθεσή σου δεν έχει προσωρινό χαρακτήρα και μετά να πράξεις ανάλογα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, Υδροχόε μου, και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που φαίνεται να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το σύντροφό σου. Με την Αφροδίτη να μπαίνει σήμερα στον Σκορπιό και να σ’ ευνοεί, πες του τι ακριβώς ζητάς, για να περάσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές δυνατότητες που έχεις, Υδροχόε, είναι γνωστές. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ηρεμήσεις κι από αύριο στη δουλειά σου, ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα θα σε χαρακτηρίζουν. Τα πράγματα στα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στην Παρθένο, Ιχθύ, σε ευνοεί και νέα δεδομένα σε επίπεδο σχέσεων, φιλικών και οικογενειακών, μπορούν να σε οδηγήσουν σε δρόμο εντελώς διαφορετικό, από εκείνο που βαδίζεις εδώ και καιρό. Μην αντιδράς στα νέα δεδομένα, αφού στην πορεία θα δεις ότι όλα γίνονται για το δικό σου όφελος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη που μπαίνει σήμερα στον Σκορπιό και σ’ ευνοεί, Ιχθύ, τα αισθηματικά σου θα βρεθούν σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, αφού η ψυχολογία σου αρχικά δε θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το άγχος που έχεις είναι μεγάλο, Ιχθύ μου. Φρόντισε σήμερα να αποφορτιστείς και να αφήσεις λίγο στην άκρη τη δουλειά σου, αφού εκεί αρχίζεις σιγά – σιγά να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε σειρά. Σήμερα, μπορείς να κάνεις ένα πολύ καλό προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για την εβδομάδα που έρχεται.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact