ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Τα δεδομένα στη ζωή σου αλλάζουν, Κριέ, κι η φάση που παραμελούσες τον εαυτό σου και το μέλλον σου, έχει πια τελειώσει οριστικά. Με τις εμπειρίες που απέκτησες, είσαι πλέον σε πλήρη ετοιμότητα για δράση, καταφέρνοντας να αξιοποιήσεις μία πρόταση που σε απογειώνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ μου, από κάποιο σημείο και μετά άρχισαν να έχουν κάποια προβλήματα. Καλό είναι να ενεργοποιηθείς περισσότερο και να μην αφήνεις μερικές αναποδιές να μένουν χωρίς αντιμετώπιση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Κριέ, προσπάθησε να ξεκουραστείς κι αύριο θα ξεκινήσει μια πολύ καλή εβδομάδα. Θα τα πας μια χαρά στη δουλειά σου και θα βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου, που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το διάστημα που έρχεται, Ταύρε, καλείσαι να ανανεώσεις πολλούς τομείς της ζωής σου, κάνοντας πράξη τις σκέψεις που σε ακολουθούν εδώ και καιρό. Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα σού επιβεβαιώνουν ότι έχεις τους κατάλληλους συμμάχους σε ό,τι προσπαθήσεις από δω και πέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις ότι με τη στάση του θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς πια να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις με θετικότητα το μέλλον. Θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα, που δεν περίμενες. Βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε να ξοδέψεις πολλά, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο δυναμισμός, σε συνδυασμό με τις ευαισθησίες σου, Δίδυμε, σε κάνουν άτομο προσφιλές κι αγαπητό στον κοινωνικό σου περίγυρο. Η Νέα Σελήνη, που γίνεται σήμερα στην Παρθένο, σε βοηθά να εκμεταλλευτείς την εύνοια αυτή, για να αποσπάσεις βοήθεια στις επιδιώξεις σου. Η εντιμότητά σου είναι γνωστή, οπότε μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Δίδυμε, και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός κι η γοητεία σου θα εντυπωσιάσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Δίδυμε, άφησε λίγο στην άκρη τη δουλειά. Από αύριο, πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις, ενώ θα συνεργαστείς με επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μεγάλη αφορμή για ξεκαθαρίσματα σου δίνεται, Καρκίνε, και την εκμεταλλεύεσαι με πολύ δυναμικό τρόπο. Μετρίασε κάπως τον παρορμητισμό σου, ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που θες, δίχως να θιχτεί κάποιος. Κάνε τις επιλογές σου, με κριτήρια τη σοβαρότητα και την ασφάλεια, και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στον αισθηματικό τομέα, Καρκίνε, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις όμως σήμερα υπερβολικά πράγματα, διότι θα ταράξουν το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι Κυριακή, Καρκίνε, οπότε μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα. Από αύριο στη δουλειά σου, θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, επομένως πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το διάστημα αυτό, Λέων, σε απαλλάσσει από άγχη και υποχρεώσεις του παρελθόντος, αλλά φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που χρειάζονται επίλυση, σοβαρή και άμεση. Κάποιες συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα είναι απαραίτητες για τις εξελίξεις που θα σου φέρουν πολύ ευχάριστη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, θέλουν μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις το σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα μαζί του και δείξ’ του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις τη σχέση σας κι εκείνον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη μπαίνει σήμερα στον Σκορπιό και σου «κλείνει το μάτι», για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή μέρα, Λέων, απαιτεί ξεκούραση. Στην εβδομάδα που έρχεται, μπορείς να βγεις από το επαγγελματικό αδιέξοδο που ίσως έχεις και να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που υπάρχουν. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, αφού οι υποχρεώσεις που έχεις, είναι πάρα πολλές.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact