ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Αυγούστου.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες σε ευνοούν στην επίτευξη θεμιτών, αλλά και… αθέμιτων σκοπών σου. Το βράδυ φρόντισε να περάσεις ευχάριστα, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος της μέρας.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα που σε άγχωναν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, γιατί είναι η λύση που θα σου επιτρέψει να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε να δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι και να διώξεις από πάνω σου όλα τα στοιχεία που μπορεί να χαλάνε την ψυχολογία σου. Μη νευριάζεις με το παραμικρό και δημιούργησε γύρω σου μια καλή ατμόσφαιρα, που θα σε κάνει να κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην πολυαγχώνεσαι με τα καθημερινά θέματα που μπορεί να έχεις αυτό το διάστημα, γιατί όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, τύχη και εύνοια σε περιμένει σήμερα σε όλες τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Βάλε τις ιδέες σου σε σειρά και ξεκίνα να πραγματοποιείς αυτές που είναι πιο πρόσφορες και εύκολα υλοποιήσιμες. Η έμπνευση που θα έχεις θα είναι αυξημένη και θα κατακτήσεις τον θαυμασμό των ατόμων που συναναστρέφεσαι.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα έχεις μεγάλη δυνατότητα για να αντιμετωπίσεις δυναμικά τις όποιες προβληματικές καταστάσεις. Κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν, θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Η Σελήνη στον Σκορπιό από το πρωί, σε ευνοεί για να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες σου. Η αποψινή βραδιά προσφέρεται για χαλάρωση και κουβέντα με δικά σου άτομα.

Παρθένος

Οι καταστάσεις, αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είναι πολύ καλές και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα, που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Είναι στο χέρι σου να πετύχεις πολλά, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και τις αλλαγές που απαιτούνται. Μην παραλείψεις να σταθείς δίπλα στα δικά σου άτομα, που θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.

Ζυγός

Φρόντισε σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, να αποβάλλεις το άγχος που έχεις εδώ και πολύ καιρό και να ηρεμήσεις. Η στασιμότητα των ημερών σε προβληματίζει αρκετά σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθείς από τον αγώνα σου. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, που επιμένει να κινείται στον Καρκίνο, σου χαρίζει τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για να πετύχεις τους στόχους σου.

Σκορπιός

Η ημέρα είναι πολύ καλή για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, και διευκολύνει σε σημαντικό βαθμό όλες σου τις επικοινωνίες και επαφές. Φίλοι και νέες γνωριμίες θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σου και θα σε βοηθήσουν στη γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου με αισιοδοξία και θετικότητα, για να μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική σου ανάταση και θα φέρουν πολύ καλές εξελίξεις.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, θα έχεις μεγάλη τύχη την σημερινή ημέρα και καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείς, όσο περνάει από το χέρι σου. Παρ’ όλο που ο ενθουσιασμός σου είναι συγκρατημένος, προσπάθησε να αφεθείς και να ζήσεις λίγο ανέμελα. Επιδίωξε επαφές με συγγενικά σου πρόσωπα και θα δεις ότι μπορείς ακόμη να περάσεις καλά μαζί τους.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να οργανωθείς περισσότερο σε μερικά θέματα, γιατί έχεις πολύ άγχος και ένταση για ζητήματα που δεν τελειώνουν και είναι σε στασιμότητα. Αν δεν εκνευριστείς, θα μπορέσεις να βάλεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, που θα σου λύσει τα χέρια. Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Σκορπιό, φέρε στο προσκήνιο κάποια οικονομικά θέματα που αφορούν εσένα και την οικογένειά σου. Η μέρα είναι ιδανική για να τα ξεκαθαρίσεις.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, οι καλές εξελίξεις που θα προκύψουν σήμερα στην ζωή σου, θα σου δώσουν ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν συμφέρουσες. Με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό και να σε ευνοεί, οι ιδέες σου γίνονται εύκολα αποδεκτές από τον επαγγελματικό σου περίγυρο και αυτό σου δίνει την ικανοποίηση, αλλά και την δύναμη να συνεχίσεις τις προσπάθειες σου.

Ιχθείς

Οι ευκαιρίες που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό και να σε ευνοεί, θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολυποίκιλες και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τους στόχους σου.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact