ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 28 Νοεμβρίου

Τα Ζώδια της Παρασκευής 28 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε φίλους και νέες γνωριμίες που θα σε κάνουν να νιώσεις μεγάλη ελευθερία και ευκολία στην επικοινωνία. Το πιο σημαντικό για σένα είναι να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς ψευτιές και υποκρισίες.
Ερωτικά: Έχεις ένα ενδιαφέρον για τον Υδροχόο και σίγουρα θα σου κάνει πολύ καλό γιατί είναι ένα άτομο που ταιριάζεις, άσχετα αν σας χωρίζουν αυτή την στιγμή κάποιες αποστάσεις. Το πρόβλημα με τον Σκορπιό μπορεί να μην είναι εύκολο να το λύσεις γιατί δεν μπορείς να τον περιορίσεις όπως νόμιζες στην αρχή.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις να κάνεις με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο αναλαμβάνεις ευθύνες που σίγουρα δεν είναι και πολύ εύκολες, όμως καταφέρνεις να εξοικειώνεσαι γιατί καταλαβαίνεις τις ανάγκες και τα βάρη του άλλου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς να αποφύγεις τα πολλά με φίλους και γνωστούς γιατί νιώθεις ότι κάτι σε βαραίνει και δεν μπορείς να ακολουθήσεις τις επιλογές τους αλλά τουλάχιστον άνοιξε τα αυτιά σου και τα μάτια σου για να μην χάσεις κάποια ευκαιρία.
Ερωτικά: Η πίεση που νιώθεις για έναν Υδροχόο σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν είναι εύκολο να τα βρείτε γιατί σου λέει πράγματα τα οποία δεν σου ταιριάζουν καθόλου. Βέβαια κάτι θέλει να σου δείξει που εσύ με τίποτε δεν το πιάνεις. Ίσως να είναι αυτός που θα σε εξελίξει και θα σε μάθει το νόημα της φιλίας. Με τον Σκορπιό χρειάζεται να αναπνεύσετε μεταξύ σας και λίγο για αυτό καλό είναι να βγαίνετε και με άλλους για να μην βαριέστε.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις κάτι το διαφορετικό αλλά στην ουσία φοβάσαι τα ανοίγματα και τις επεκτάσεις αν τα πράγματα δεν είναι σταθερά και τετραγωνισμένα γιατί σίγουρα δεν σου αρέσει να ξεφεύγεις από τα υπάρχοντα καλούπια και χάνεις την ηρεμία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η σκέψη σου αλλάζει και από εκεί που ήταν κάπως περιορισμένη, τώρα θα δεις ότι μπορείς να ονειρεύεσαι γιατί είχες κλείσει το μυαλό σου. Θα χρειαστεί όμως να μην σκέφτεσαι πολύ χαοτικά. Για αυτό, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα βιώσεις την απουσία λογικής και θα βγει όλη σου η φαντασία και το δημιουργικό σου ταλέντο. Αν έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες, μπορείς να τις αποτυπώσεις σε αντικείμενα, σε στίχο, μουσική ή σε οτιδήποτε άλλο σε εκφράζει.
Ερωτικά: Δεν κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα αλλά έχεις βγει μπροστά για να γνωρίσεις νέα άτομα, γιατί βαριέσαι και θέλεις να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια γιατί δεν θέλεις πλέον να είσαι μόνος/η. Αν πάλι έχεις σχέση σίγουρα θα κάνεις αισθητή στην παρουσία σου αλλά και θα πεις αλήθειες που άλλες φορές τις κρύβεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ευκαιρίες και θα κερδίσεις με τον δικό σου τρόπο αυτό που τόσο πολύ θέλεις, την επικοινωνία και τις πολλές δουλειές που είναι διαφορετικές κάθε φορά από αυτές που ξέρεις να κάνεις. Δεν σου αρέσει να μένεις μόνο σε μια στάσιμη κατάσταση γιατί πνίγεσαι. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα κάνεις συζητήσεις είτε για σπουδές που θα βοηθήσουν στην υπάρχουσα δουλειά σου είτε για κάτι που σου ταιριάζει περισσότερο γιατί θα είναι πιο ομαδικό και συλλογικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Νιώθεις περίεργα γιατί θα πρέπει να βρεθείς με άτομα που είτε δεν συμπαθείς είτε δεν θέλεις να βγαίνεις από την φωλιά σου και να τρέχεις να γνωρίζεις άγνωστο κόσμο. Είσαι σαν ψάρι έξω από τα νερά αλλά αν ξεπεράσεις τον εαυτό σου τότε θα γνωρίσεις έναν καινούργιο που μπορεί να σε εκπλήξει. Μην αφήνεις αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Δοκίμασε ό, τι δεν μπορείς να κάνεις γιατί με αυτόν τον τρόπο βρίσκεις την δύναμή σου.
Ερωτικά: Με τον Υδροχόο όλο και κάτι συμβαίνει και εκεί που λέτε ότι θα είστε καλά όλο κάτι βρίσκετε και τσακώνεστε γατί σε άλλο μήκος εκπέμπει αυτός/ή και σε άλλο εσύ. Αν αφήσεις ελεύθερη την ψυχή σου και προσπαθήσεις να είστε και φίλοι παρότι εσένα δεν σου αρέσει και πάρα πολύ, θα μπορέσεις να τα βρεις και με τον Ζυγό ή τον Τοξότη.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι σήμερα να επιλέξεις κάποια άτομα που δεν σου κάνουν τα χατίρια και δεν σου λένε σε όλα ναι και να τους αντιμετωπίσεις με έναν άλλο τρόπο γιατί η ελευθερία έξω από τα καλούπια συμπεριφοράς είναι αυτό που έχεις να μάθεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Επηρεάζεσαι, χωρίς να το καταλάβεις από τις κινήσεις άλλων ατόμων γιατί δεν θέλεις να πιστεύουν για σένα ότι δεν τους ακολουθείς. Αυτό σε εγκλωβίζει, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, και σου δημιουργεί μια πίεση αλλά θα δεις ότι κάτι θα μάθεις και θα εξελίξεις μέσα σου.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Υδροχόου μερικές φορές σε κουράζει γιατί βλέπεις ότι δεν σου δίνει την σημασία που θέλεις εσύ να έχεις. Όμως αν κοιτάξεις λίγο καλύτερα μπορεί να βρεις ότι τελικά κάτι παίρνεις αλλά δεν το αξιολογείς σωστά γιατί έχεις μάθει διαφορετικά. Με τον Κριό βιώνεις μια νέα περιπέτεια και αν έρχεται από το παρελθόν σου θα διαπιστώσεις ότι τώρα λόγω συνθηκών θα έχετε καλύτερη σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο γι’ αυτό δεν μπορείς να αποφασίσεις μόνο εσύ για αυτά που πρέπει να γίνουν. Αν ασχολείσαι με την πολιτική ή με παρεμφερείς ομάδες θα αναγκαστείς να μην έχεις την αρχηγία γιατί υπάρχουν με αυτό το χάρισμα. Μέσα σου περιμένεις την αναγνώριση αλλά κάπως μοιρολατρικά. Το σίγουρο είναι ότι έχεις ευκαιρίες και πρέπει με κάθε τρόπο να τις εκμεταλλευτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Δοκιμάζεις κατά κάποιο τρόπο νέες μεθόδους για να αντέξεις την καθημερινότητά σου και να ξεπεράσεις τα ίδια και τα ίδια. Για αυτό θα ακολουθήσεις τις νέες επιταγές και κυρίως ό, τι αφορά σε εναλλακτικές θεραπείες.
Ερωτικά: Χρειάζεται να σταματήσεις την κριτική που κάνεις για ένα άτομο είτε μέσα σου είτε με φίλους και γνωστούς γιατί με αυτό τον τρόπο θα δώσεις την δυνατότητα στην σχέση σας να αναπνεύσει. Αν πάλι υπάρχει ένα πρόσωπο που σου φέρεται πολύ φιλικά ίσως δείχνει το ενδιαφέρον του με ένα τρόπο πολύ περίεργο γι’ αυτό μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, κυρίως αν είναι Υδροχόος.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι μια ανανέωση και σίγουρα θα την πετύχεις μόνο αν αλλάξεις για λίγο αυτά που κάνεις κάθε ημέρα και χειριστείς διαφορετικά την πραγματικότητα χρησιμοποιώντας νέες τεχνικές.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που όλα παίζουν γιατί ρισκάρεις και θέλεις την αλλαγή. Θα βγεις με φίλους για να διασκεδάσεις και θα βρεθείς με πολύ κόσμο για να μην μείνεις μέσα και νιώσεις μοναξιά.
Ερωτικά: Θα μοιραστείς όμορφες εμπειρίες με ένα Λιοντάρι που θα σας φέρουν πιο κοντά. Μπορεί να μη σου αρέσει πολύ, δώσε όμως στον εαυτό σου την δυνατότητα να δοκιμάσει γιατί μερικές φορές το αποκλείεις αλλά αν αποκτήσεις μια πιο στενή επαφή ίσως αλλάξεις γνώμη.
Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα, γιατί τώρα δοκιμάζεις να ξεφύγεις από τα πολλά «πρέπει» και ν’ ανακουφιστείς από τις επίπονες φιλοδοξίες σου. Ένα ταξίδι ή μια επικοινωνία με ένα άτομο σχετικό με τη δουλειά σου θα σου δώσει μια άλλη οπτική γωνία. Πάντως χωρίς να το καταλάβεις θα κερδίσεις χρήματα από το πουθενά γιατί θα δεχτείς να ρισκάρεις για λίγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Θέλεις να κάνεις κάτι το διαφορετικό από αυτά που έχεις μάθει μέχρι τώρα αλλά μπορεί να μην σου το επιτρέπει ο εαυτός σου που έχει μάθει στα ίδια και στα ίδια και δεν σε αφήνει να ξεφύγεις. Μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα φιλικός/η και να ανοίξεις το σπίτι σου σε άτομα που δεν ξέρεις και πολύ καλά.
Ερωτικά: Δοκιμάζεσαι με ένα Υδροχόο ο οποίος κατά την γνώμη σου είναι τελείως διαφορετικός στον τρόπο που εκφράζεται και εκεί είναι η σύγκρουσή σας. Ένα Λιοντάρι θα σου ζεστάνει την καρδιά και με τον τρόπο του θα προσπαθήσει να σε φέρει πολύ κοντά του γιατί υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις αυτή την στιγμή.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό αλλά φοβάσαι ότι αν το κάνεις θα ξεφύγεις πολύ από τα δεδομένα σου και κάτι σε κρατάει να μη δοκιμάσεις. Αν τελικά πειστείς και ρισκάρεις θα δεις ότι θα ξεκολλήσεις και θα νιώσεις αγαλλίαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε κίνηση, επικοινωνία και γενικά θέλεις να μοιραστείς με άλλους σκέψεις και αποφάσεις. Η ξαφνική απόφαση να ρισκάρεις σε κάτι που παλιά φοβόσουν θα σου διώξει τον πανικό γιατί θα έχεις δύναμη να το τολμήσεις. Ο Ερμής που μπαίνει σήμερα στο ζώδιο σου θα βοηθήσει εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες να βγεις από το μέρος που είχες «κρυφτεί» και να γίνεις πιο αισιόδοξος/η.
Ερωτικά: Αντιλαμβάνεσαι ότι αν ρισκάρεις θα έχεις την σωστή επαφή για αυτό τολμάς και κάνεις ακόμα και δηλώσεις που θέλεις για να μην είσαι εκτός παιχνιδιού. Η νέα γνωριμία με ένα Κριό ή Ζυγό θα σε βοηθήσει να εκφράσεις καλύτερα τα θέλω σου γιατί θα νιώθεις οικειότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ευκαιρίες να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και αν πιστέψεις στο διαφορετικό και στην διάδοση κάποιων γνώσεων που έχεις, θα σε βοηθήσει να πάρεις πίσω αυτό που σου ανήκει. Φυσικά όλα αυτά θα πάνε καλά, αν δουλεύεις με επιμονή και πίστη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Βοηθάς όσο μπορείς κάποια άτομα τα οποία θα σου δείξουν κάτι διαφορετικό. Ο εναλλακτικός τρόπος έκφρασης, το να αφήσεις πίσω σου την καθιστική ζωή ή την τοξική σκέψη σίγουρα δεν είναι εύκολος αλλά θα βοηθήσεις τον εαυτό σου να πάει ένα βήμα παρακάτω.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Υδροχόο μπορεί να είναι περιορισμένη αλλά σου δίνει αυτό που θέλεις να πάρεις στην προκειμένη φάση. Έστω και μια συμπεριφορά αρκετά απελευθερωμένη που εσύ τις πιο πολλές φορές κολλάς και δεν θέλεις να λειτουργήσεις με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί να αφήνεις πίσω σου τις κλασσικές συμπεριφορές. Με τον Κριό γίνεται κάτι ξαφνικό και από εκεί που δεν μιλάτε μπορεί ξαφνικά να βρεθείτε καλοί φίλοι.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις τις ευθύνες κάποιων ατόμων και θα χρειαστεί να αφουγκραστείς τον παλμό που κινούνται για να μπορείς να φέρεις το έργο σου εις πέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, ενώ προσπαθείς να κάνεις κάποια πράγματα ως νεωτεριστικά και μοντέρνα, το παρελθόν και τα πρέπει σε τραβάνε πίσω και αν δεν έχεις δύναμη μπορεί να σε καθηλώσουν. Αν σταματήσεις να θέλεις τον έλεγχο και την εξουσία σίγουρα θα κάνεις πολύ πιο εύκολα την δουλειά σου.
Ερωτικά: Φύγε από τα πολλά πρέπει και ξέχασε ένα εγωιστικό κομμάτι που δεν σε βοηθάει να δείξεις τα αληθινά σου συναισθήματα επειδή φοβάσαι να εκφραστείς ελεύθερα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς και να μην περιμένεις να πάρεις κάτι πίσω γιατί αυτό σε εγκλωβίζει πιο πολύ από όλα. Αν ο Ταύρος, Λιοντάρι ή Σκορπιός σου δημιουργεί κάποιες δύσκολες αποστάσεις καλύτερα να περιμένεις να αλλάξει το κλίμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια αλλά όσο κρατάς μέσα σου τις παλιές μεθόδους ελέγχου και κυρίως την καχυποψία στο πίσω μέρος του μυαλού σου, θα μπλέκεις με άτομα που δεν έχουν κάτι καινούργιο ή διαφορετικό να σου δώσουν. Άφησε την εξουσία από τα χέρια σου και προχώρησε σε τομές που θα σου δώσουν την ευκαιρία να δημιουργήσεις καινούργια πράγματα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Νιώθεις ότι χάνεις την ενέργειά σου και προσπαθείς να μείνεις για λίγο στην μοναξιά σου για να μην χάσεις όλες σου τις δυνάμεις. Προσπάθησε λοιπόν να αποφύγεις τους τοξικούς ανθρώπους για να μην απομακρύνεσαι από την καρδιά σου γιατί αυτό είναι που σε βοηθάει να επιβιώσεις.
Ερωτικά: Η εξωτερική σου εμφάνιση και το στυλ μερικές φορές μπορεί να ξεγελάσει κάποιον γιατί δείχνεις ό, τι θέλει να δει και να ακούσει και όταν σε πλησιάσει πολύ κοντά καταλαβαίνει ότι ίσως δεν ενδιαφέρεσαι όσο τον άφηνες να πιστεύει. Για αυτό προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου για να ελκύσεις και το άτομο που θέλεις να σε πλησιάσει. Το Λιοντάρι μέσα στην δουλειά σου κάτι χρειάζεται από εσένα και θα προσπαθήσει να στο δείξει με κάποιο τρόπο πολύ έντονο γιατί θα σε υποστηρίξει σε εργασιακά θέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν μπορείς να συμμετάσχεις σε κανένα σχήμα είτε λόγω αδυναμίας είτε λόγω μιας σχετικής κόπωσης, γι’ αυτό προσπάθησε να συντονίσεις κάποιες δουλειές σου για να μην φανείς ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι πολύ ουσιαστικό. Η προσπάθεια σου πάντως για νέα ανοίγματα θα πιάσει αλλά ακόμα δεν είσαι έτοιμος/η να το ολοκληρώσεις.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact