ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Αιγόκερε, απολαμβάνεις μία αισιόδοξη και χαρούμενη ημέρα! Οι αποφάσεις σου και οι συναναστροφές σου, βασίζονται κυρίως στην πνευματική σου περιέργεια και την έντονη επικοινωνιακή σου διάθεση! Οι γύρω σου θα είναι ιδιαίτερα ομιλητικοί μαζί σου και θα νιώσεις σίγουρα πολύ περιζήτητος, δημοφιλής και αγαπητός. Προσοχή μόνο, στην τάση σου για βιασύνη και νευρικότητα, κυρίως στις μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας, νέες γνωριμίες, φλερτ, χαρμόσυνα μηνύματα και χαρούμενα ξεκινήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφο σου, να βρείτε την χρυσή τομή! Παλαιά προβλήματα μεταξύ σας διορθώνονται και νέες λύσεις βρίσκονται από το πουθενά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, καταφέρνεις και συνεργάζεσαι άψογα με τους άλλους, γεγονός που σε ευχαριστεί! Οικονομικά, θα έρθουν επιπλέον έξοδα, εκεί που δεν το περιμένεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα γίνεις σίγουρα ο δέκτης ουσιαστικής στοργής και βαθιάς συμπάθειας των άλλων και με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσεις να ανακτήσεις την αυτοεκτίμηση σου! Ανταμείβεσαι για την σκληρή σου προσπάθεια τον τελευταίο καρό, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και επιτέλους παίρνεις αυτό που σου αξίζει και απολαμβάνεις την ζωή, όπως πρέπει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συγκυρίες, θα διαπιστώσεις πως ο σύντροφος σου, είναι απόλυτα πιστός και αφοσιωμένος σε σένα! Ώρα λοιπόν να ηρεμήσεις τα πνεύματα και να αποφύγεις ζήλιες και κτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο θα σου δώσει το διακριτικό δείγμα ενδιαφέροντος για εσένα! Κάνε εσύ το δεύτερο, χωρίς δισταγμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, επιλέγεις πλέον να εμπιστεύεσαι μόνο συγκεκριμένους ανθρώπους και καλά κάνεις, αφού δεν είναι όλοι άξιοι της εμπιστοσύνης σου! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις, αφού αυξάνονται τα έσοδα σου ποικιλοτρόπως!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, με την Σελήνη στο Ζώδιο σου, είσαι δραστήριος και θαρραλέος και σε διακρίνει μία ενεργητική, ενθουσιώδη διάθεση σε κάθε είδους κατάσταση και διαπροσωπική σου σχέση! Είσαι σίγουρα στα καλύτερα σου και βρίσκεις και πάλι τον καλό παλιό εαυτό σου, λύνοντας προσωπικές διαφορές και αντιπαραθέσεις από το παρελθόν! Προσοχή μόνο, στην αυξημένη σου βιασύνη και τον παρορμητισμό σου, ιδίως σε μετακινήσεις και σε σχέσεις με αδέρφια ή γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου για επικοινωνιακό παρορμητισμό, διότι από το πουθενά, μπορεί να δημιουργήσεις παρεξηγήσεις, παρερμηνείες και εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου προσωπικότητα, είναι σίγουρα γοητευτική, αυθόρμητη και ενθουσιώδης και έτσι απολαμβάνεις κατακτήσεις, γνωριμίες, φλερτ και ερωτικές συναντήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, λαμβάνεις δράση και έχει άπειρες ευκαιρίες για επιτυχία σήμερα! Οικονομικά, είναι ιδανική ημέρα για συμφωνίες και υπογραφές!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact