ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα επικεντρώνεσαι στην ψυχική σου και συναισθηματική σου κατάσταση, αποφασίζεις να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και να κάνεις ότι χρειάζεται, με σύμμαχο την διαίσθηση σου, για να τις καλύψεις και να τις εκπληρώσεις! Η μεγάλη φαντασία σου και η διορατικότητα σου, που σε διακρίνουν τώρα, θα σου δώσουν μία σημαντική και απαραίτητη λύση, για κάτι που σε βασανίζει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα ανταμείβεσαι μέσα από συγκυρίες, για την φροντίδα και την περιποίηση που έδωσες στον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρχουν ίσως κάποιες αποτυχίες ή απογοητεύσεις, από το άτομο που σε ενδιαφέρει, γεγονός που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή σου τάση για μυστικοπάθεια και μοναξιά, πολύ πιθανόν να σου προκαλέσει προβλήματα συνεννόησης στον επαγγελματικό τομέα! Να είσαι επίσης, λίγο πιο προσεκτικός όσον αφορά τα χρήματα και τα υλικά σου αγαθά, αφού αναμένονται απώλειες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε ετοιμάσου! Έρχονται απροσδιόριστες, αλλά σίγουρα θετικές αλλαγές στην ζωή σου και μάλιστα στα ξαφνικά! Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, έμπνευση, χαρά και ενθουσιασμό! Φίλοι σε πλαισιώνουν και έρχεστε σαφώς πιο κοντά συναισθηματικά! Σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους, με λέξεις, συμβουλές, αλλά και πράξεις! Δέξου την βοήθεια τους και δεν θα χάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις τον ερχομό ενός νέου προσώπου στην ζωή σου, στο οποίο σίγουρα αξίζει να δώσεις μία ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τις αντιδράσεις σου προς τον σύντροφο σου, γιατί ενδεχομένως να επιμένεις σθεναρά στη δική σου γνώμη και να αρνείσαι την δική του, γεγονός που πιθανόν να φέρει αντιπαραθέσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, καταφέρνεις και επικοινωνείς με συνεργάτες και συναδέλφους άψογα και αυτό σε φέρνει πιο κοντά στους στόχους! Οικονομικά, θα υπάρχουν κάποια ξαφνικά, αλλά ασήμαντα έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, θα καταφέρεις σήμερα να πετύχεις με τις γρήγορες αντιδράσεις σου, αλλά και με τις ώριμες και προσεκτικές σου σκέψεις και εκφράσεις! Κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, πολύ πιο εύκολα, βάζοντας περιορισμούς σε όσους είχαν προσπαθήσει να σου επιβληθούν τελευταία και εκπληρώνεις φιλοδοξίες και σταθερότητα! Η ενασχόληση σου με το σπίτι και την οικογένεια, είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη και ευχάριστη τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από την δουλειά, που τον ενδιαφέρεις εδώ και καιρό, εκφράζει το ενδιαφέρον του για σένα και εσύ κολακεύεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, καλείσαι να δείξεις την υπευθυνότητα σου! Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιορίσεις τόσο πολύ την έκφραση των συναισθημάτων σου, αλλά να τα δείξεις με τρυφερές πράξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά εκπληρώνεις φιλοδοξίες! Επιπλέον, έχεις ευκαιρίες να πετύχεις στόχους και στον οικονομικό τομέα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact