ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Παρότι ο Δίας ευνοεί τα επαγγελματικά σου σχέδια, μπορεί να σε παρασύρει σε ριψοκίνδυνες ενέργειες που τελικά θα σε εκθέσουν, για την ώρα λοιπόν ας είσαι πιο προσεκτικός/η ή φειδωλός/η στις επιλογές σου. Ειδικά στον οικονομικό τομέα πρόσεξε μήπως δεσμευτείς με υποχρεώσεις που θα είναι δύσκολο να ξεπληρώσεις μελλοντικά και θα σε οδηγήσουν αναπόφευκτα σε αδιέξοδο.
Ερωτικά
Αν περιμένεις τα πράγματα να έχουν μια «φυσιολογική» εξέλιξη, μάλλον… έχασες! Απροσδόκητα περιστατικά και ποικίλες προκλήσεις θα κάνουν την ζωή σου πολύ πιο ενδιαφέρουσα και το μόνο ερωτηματικό είναι το αν και πως θα συμμετάσχεις σε όλα αυτά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ρόλος σου αναβαθμίζεται κι έχεις μια καλή ευκαιρία να πετύχεις τουλάχιστον ένα από τα φιλόδοξα σχέδιά σου! Φυσικά, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις αλλά εδώ είναι που θα αποδείξεις το πόσο ικανός/η είσαι. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη κάποιων πληροφοριών ή μυστικών, που θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα.
Ερωτικά
Μάλλον έχεις την τάση να ελέγχεις τα πράγματα τόσο πολύ, ώστε δεν αφήνεις περιθώριο για οτιδήποτε αντιβαίνει στα σχέδια ή τις αρχές σου. Όλη αυτή η «δυσκαμψία» όμως, δεν σε βοηθά να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Τα οικονομικά σου μπορεί να βελτιωθούν άμεσα, ίσως μάλιστα να ενεργοποιηθεί και μια παλαιά πηγή εσόδων. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσεις τις σπατάλες, αφού οφείλεις να καλύψεις πρώτα και κύρια τις υποχρεώσεις σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σου επισημαίνει ότι στον χώρο της εργασίας σου κάποιοι απεργάζονται σχέδια για σένα, χωρίς φυσικά να σε ρωτήσουν.
Ερωτικά
Μπορεί να πιστεύεις ότι έχεις κατασταλάξει σε αυτό που θέλεις, η ίδια η ζωή όμως θα σε υποβάλλει σε… δοκιμασίες, ώστε να πιστοποιήσεις του λόγου το αληθές! Αν πάντως είσαι (ακόμη) μόνος/η θα μπορέσεις να χαρείς πιο ελεύθερα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Δίας σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν αρέσει σε κάποιους φίλους ή γνωστούς σου, που θεωρούν ότι απομακρύνεσαι από την επιρροή τους κι ίσως σου προκαλέσουν προβλήματα. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι ούτε φιλία, ούτε αγάπη κι ίσως σου δώσει μια καλή αφορμή για να ξεκόψεις μαζί τους οριστικά.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε γόνιμη φάση αλλά οι επιτυχίες σου μπορεί να κάνουν κάποιον/α να ζηλέψει και να σου δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα. Φρόντισε τουλάχιστον να μην αποκαλύπτεις όλες τις λεπτομέρειες της προσωπικής σου ζωής, ακόμη και σε φίλους σου.

Πηγή:www.astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact