ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων στον επαγγελματικό τομέα, ίσως μάλιστα αποκαλύψει κι ένα έντονο παρασκήνιο σε βάρος σου. Αλλά αν διαπιστώσεις ότι «δεν πάει άλλο», μην επιχειρήσεις να διορθώσεις μια κατάσταση που έτσι κι αλλιώς δεν οδηγεί πουθενά. Αντίθετα εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο να κλείσεις αυτό το κεφάλαιο, κάνοντας μια νέα αρχή.
Ερωτικά
Οι προκλήσεις συνεχίζονται κι αν έχεις την διάθεση για μια «περιπέτεια», το σύμπαν θα σου προσφέρει απλόχερα μια τέτοια ευκαιρία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να πολεμήσεις γι’ αυτήν διεκδικώντας την πρωτοκαθεδρία!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φαίνεται ότι πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα προβλήματα ενός συγγενικού σου προσώπου, που μπορεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Επιπλέον, ο Πλούτωνας σου επισημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι πιο υποψιασμένος/η σε σχέση με ένα νομικό θέμα αλλά και να μην τρέφεις υψηλές φιλοδοξίες για τις σπουδές σου. Παράλληλα όμως ευνοεί την έρευνα σε όλα τα επίπεδα.
Ερωτικά
Μάλλον βρίσκεσαι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και η απόφαση που θα πάρεις μπορεί να κρίνει πολλά για το μέλλον. Να θυμάσαι όμως ότι δεν θα πας πουθενά, αν πρώτα δεν επιλύσεις οριστικά τις εκκρεμότητές σου με το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα, όπου ίσως βιώσεις δυσάρεστες καταστάσεις ή χρειαστεί να πάρεις δύσκολες αποφάσεις. Να θυμάσαι όμως ότι όσο «σκληρά» κι αν σου φερθεί ο Πλούτωνας, το αίτημα του είναι να αναθεωρήσεις ριζικά την πολιτική σου κι αν χρειαστεί, σε πρώτη φάση να χρησιμοποιήσεις κάποιες «ξεχασμένες» εναλλακτικές λύσεις.
Ερωτικά
Μπορεί να στενοχωρηθείς από σχόλια και κριτικές, είτε για το άτομο σου, είτε για την σχέση σου αλλά πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολείσαι με «κατ’ επάγγελμα» συκοφάντες. Απλά, κατάγραψέ τους για να τους έχεις στα… υπόψιν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Πλούτωνας ορίζει μια κρίσιμη καμπή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως πρέπει να προετοιμαστείς για γενναίες αποφάσεις. Αν πάλι σου γίνει κάποια πρόταση συνεργασίας μην βιαστείς να την αποδεχθείς, πριν διερευνήσεις προσεκτικά τι μπορεί να κρύβει από πίσω της. Αυτήν την περίοδο «ελκύεις» άτομα που είτε δεν έχουν καθαρές προθέσεις, είτε προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν.
Ερωτικά
Φαίνεται ότι ο άνθρωπός σου αντιμετωπίζει ένα δύσκολο πρόβλημα κι είναι βέβαιο ότι χρειάζεται την συμπαράστασή σου. Φρόντισε λοιπόν να είσαι δίπλα του και να τον εμψυχώσεις, ακόμη κι αν δεν θελήσει να σου εκμυστηρευτεί τι τον βασανίζει.

ΛΕΩΝ

Γενικά
«Αγαπάει ο θεός τον κλέφτη, αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη»… Ο Πλούτωνας σου δίνει την ευκαιρία να ψάξεις και να βρεις τι κρύβεται πίσω από κάποιες εξελίξεις στην δουλειά σου, όπου φαίνεται ότι κάποιοι προσπαθούν να χειραγωγήσουν τα πράγματα επ’ ωφελεία τους. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση σε σχέση με την υγεία ή την διατροφή σου.
Ερωτικά
Οι εκατέρωθεν διεκδικήσεις… δίνουν και παίρνουν, χωρίς να μπορείς να καταλήξεις ακόμη σε μια «ασφαλή» θέση. Κι από την στιγμή που το «αύριο» εξακολουθεί να είναι αβέβαιο δεν έχεις παρά να ζήσεις το «σήμερα», με όλη σου την ψυχή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Δίας ευνοεί τα σχέδιά σου, ενεργοποιώντας μάλιστα και κάποιες αδρανείς προοπτικές του παρελθόντος. Παράλληλα, ενδέχεται να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ζήτημα ή να αντιμετωπίσεις με επιτυχία ένα πρόβλημα στο σπίτι ή την οικογένεια σου. Όσον αφορά όμως στα οικονομικά σου, πρόσεξε τις συναλλαγές σου με πρόσωπα που μπορεί να έχουν «πονηρούς» σκοπούς.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο μπορεί να αλλάξει τους όρους του «παιχνιδιού» και να σε βάλει στον πειρασμό να κάνεις σχέδια που μέχρι χθες φάνταζαν απίθανα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μια ανάλογη «εμπλοκή» θα περιπλέξει την κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να φροντίσεις οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία ή την διατροφή σου, προλαβαίνοντας ενδεχομένως μια δυσάρεστη εξέλιξη. Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να προτιμήσεις «εναλλακτικές» μεθόδους. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας σου ζητά να μην αμελήσεις κι ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, που δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται.
Ερωτικά
Η ανάμιξή σου σε υποθέσεις άλλων και ιδίως φίλων σου, μπορεί να σε κρατήσει επαρκώς απασχολημένο/η αλλά η κατάσταση είναι τόσο ασταθής και μεταβλητή που δεν είναι διόλου απίθανο κάποια στιγμή να γίνεις κι εσύ μέρος του προβλήματος!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Πλούτωνας σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που γνωρίζουν πολλά και μπορούν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου χωρίς να φαίνονται! Ίσως μάλιστα ενταχθείς σε μια ομάδα ή σου γίνει μια σχετική πρόταση. Επιπλέον θα έχεις την δυνατότητα να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να ασχοληθείς με ποικίλα μυστήρια, ανακαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν τις επιδιώξεις σου κι αν πραγματικά το θέλεις μπορείς να φέρεις κοντά σου το πρόσωπο που επιθυμείς και μάλιστα να δρομολογήσεις κάτι σοβαρό και διαρκές. Καλό είναι βέβαια να πάρεις και τη… σύμφωνη γνώμη του!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact