ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 13 Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε ωφελεί μέσω ενός ισχυρού προσώπου. Γενικότερα, το σύμπαν σε «πάει» και σίγουρα θα δικαιωθείς αν εξαντλήσεις τις δυνατότητες σου για να πετύχεις κάποια πράγματα που μέχρι χθες θεωρούσες πως δεν γίνονται. Για να συμβεί αυτό βέβαια ίσως περάσεις από «σαράντα κύματα» και αβέβαιες καταστάσεις αλλά σε κάθε περίπτωση και η Σελήνη στο ζώδιο σου, είναι πρόθυμη να σου προσφέρει τις ευκολίες και την τύχη που χρειάζεσαι.
Ερωτικά
Αν και για την ώρα το θέμα φαίνεται να εξαντλείται σε φιλοφρονήσεις ή ερωτικές «αψιμαχίες», με αφορμή μια επαγγελματική υπόθεση, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου με τα πλούσια προσόντα του.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις και να «ξεσκάσεις». Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο ίσως συμβάλλει στο να βιώσεις μια κατάσταση δημιουργικής μοναξιάς, μέσα στην οποία θα ανακαλύψεις κάποιες κρυμμένες ή ανεκδήλωτες δυνατότητες σου. Μπορεί πάλι να σου αποκαλυφθούν μυστικά ή να λάβεις γνώση κάποιων παρασκηνιακών κινήσεων, αποκτώντας τελικά μια πιο πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα.
Ερωτικά
Έχοντας ουσιώδη επικοινωνιακά πλεονεκτήματα, είναι βέβαιο ότι μπορείς να «τραβήξεις» πολύ κόσμο, είτε «κυκλοφορήσεις», είτε αρκεστείς στις ευκαιρίες που μπορούν να σου παράσχουν τα κοινωνικά δίκτυα και τα… τηλέφωνα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό βελτιώνει τα οικονομικά αλλά και την ψυχολογία σου. Παράλληλα, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα αλλά και η γνωριμία σου με διακεκριμένα άτομα, μπορούν να συμβάλλουν στην διεκπεραίωση μιας υπόθεσης σου, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα αργούσε πολύ να υλοποιηθεί. Επιπλέον, η Σελήνη στον Καρκίνο φαίνεται να εξομαλύνει τις φιλικές σου σχέσεις κι ίσως λυθούν κάποιες πρόσφατες παρεξηγήσεις.
Ερωτικά
Τουλάχιστον για σήμερα τονίζεται κυρίως η σεξουαλικότητα σου κι ίσως… εξ αιτίας της, δημιουργηθούν τελικά πολύ ιδιαίτερες καταστάσεις στα προσωπικά σου. Να θυμάσαι όμως ότι αυτό που θέλεις το πρωί μπορεί να μην σου κάνει το βράδυ!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact