ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 13 Απριλίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας επωφελούς συνεργασίας. Παράλληλα, έστω κι αν σε πρώτη φάση έρθεις σε επαφή με άτομα μιας διαφορετικής αντίληψης ή νοοτροπίας, η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία για να πετύχεις κάτι «μεγάλο», οπότε φρόντισε από την πλευρά σου να τα κάνεις όλα… σωστά! Ακόμη κι αν δεν πρόκειται για κάτι διαρκές αλλά προσωρινό, είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις.
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε όχι, η μεγάλη ποικιλία στις επιλογές σου, θα σε αφήσει ευχαριστημένο/η και θα βελτιώσει την ψυχολογία σου. Εκμεταλλεύσου λοιπόν τις περιστάσεις για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου σε όλα τα επίπεδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό φροντίζει για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε ένα ενδιαφέρον αλλά και όμορφο ταξίδι, ίσως όμως έχει να κάνουν πολύ πιο καίρια «δουλειά» σε σχέση με την επιμόρφωση σου και την φιλοσοφία ζωής που σε διέπει. Κι εδώ συμπεριλαμβάνονται τόσο η επαφή σου με ένα «φωτισμένο» άτομο όσο και η ένταξη σου σε έναν κύκλο πνευματικής αναζήτησης.
Ερωτικά
Για σήμερα το πεδίο «δράσης» σου φαίνεται να είναι ο χώρος της εργασίας σου και σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς με… πολλούς τρόπους το πλεονέκτημα που σου παρέχει η προτίμηση κάποιου/ας προς το πρόσωπο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει μια μεγάλη χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, αν επιζητάς μια συνταρακτική βελτίωση των οικονομικών σου, η Σελήνη στον Καρκίνο σε ενθαρρύνει να προσπαθήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση αλλά επειδή το σύμπαν έχει πολλούς τρόπους να «μεταφράζει» την θετική επιρροή των ουρανίων σωμάτων, μην απορήσεις αν σου έρθουν χρήματα από κάπου που δεν περιμένεις.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου, διευρύνοντας μάλιστα τον κύκλο των κοινών δραστηριοτήτων σας. Αλλά και αν είσαι μόνος/η, μπορεί να προκύψει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact