ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και θέλεις να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούν και σε αγχώνουν.

Προσπάθησε να μην προβείς σε περιττά έξοδα και σπατάλες που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και η συναισθηματική ένταση είναι στα ύψη καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με τραύματα του παρελθόντος που σε οδηγούν στην εσωστρέφεια και τη μελαγχολία. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε καθημερινά θέματα και υποχρεώσεις αφού δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς για να δώσεις λύσεις. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει τις ευαισθησίες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναισθηματικά ξεσπάσματα και υπερβολές που θα εκτονωθούν σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά καθώς δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά καταστάσεις που σε βαραίνουν.

Σήμερα η συναισθηματική φόρτιση μπορεί να επηρεάσει έντονα τη σχέση σου καθώς το να συγκρουστείς θα σου είναι εύκολο. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος εκτοξεύουν την ευαισθησία και οδηγούν σε υπερβολικές συμπεριφορές που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και δείχνεις έντονο ενδιαφέρον σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να εμπλέκονται επιδιώκοντας να σε βοηθήσουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα που μπορεί να διαφωνούν με τις απόψεις του καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις αλαζονικός και εριστικός προκαλώντας εντάσεις. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις και μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και νευρικότητα επηρεάζοντας σημαντικά φιλικές σχέσεις. Καλό είναι επίσης να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με όνειρα που έχεις καθώς το πιθανότερο είναι να είναι λανθασμένες.

Σήμερα η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου καθώς δεν μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και ήρεμα στόχους που μπορεί να θέσει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή μία νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον, η συναισθηματική φόρτιση θα είναι μεγάλη και θα αλλοιώσει την αντικειμενική σου μάτια.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και είναι γεγονός ότι ασχολείσαι κυρίως με υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει σε ότι αφορά επαγγελματικά σου. Το άγχος και η νευρικότητα είναι στα ύψη γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους με σημαντικά πρόσωπα της καριέρας σου καθώς οι εντάσεις δεν αποκλείονται. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο δεν αφήνουν περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις και μπορεί να οδηγηθείς σε αμετροεπείς συμπεριφορές και αποφάσεις που πιθανά να μετανιώσεις αργότερα αφού οι ψευδαισθήσεις κυριαρχούν και η αντικειμενικότητα λείπει.

Σήμερα ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην προσωπική σου ζωή καθώς η ένταση των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν αποκλείεται να εκτονωθεί στο ταίρι σου με δυσάρεστες συνέπειες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο είναι πιθανές, προσοχή γιατί η ωραιοποίηση προσώπων θα οδηγήσει σε πληγές.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και νιώθεις πιο χαρούμενος και αισιόδοξος από ποτέ επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι ανοίγει τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Σπουδές, ημερίδες, επαφές και ταξίδια με το εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο αυξάνουν την ένταση κατακόρυφα σε όποια παρέα κι αν βρεθείς και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς και να γίνεις υπερβολικός με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος πού μπορεί να διαφωνούν μαζί σου.

Σήμερα οι υπερβολές και η ένταση πιθανά να κυριαρχήσει στη σχέση σου, προσπάθησε να περάσεις όμορφα και να αφήσεις τις συγκρούσεις στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, η θολή εικόνα των πραγμάτων δεν αφήνει περιθώρια για αντικειμενική κρίση.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και η ένταση είναι διάχυτη από το πρωί καθώς πιθανό είναι να έρθεις αντιμέτωπος με φόβους σου που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις πιθανά να σε απασχολούν, το ένστικτό σου κυριαρχεί και μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει τις ανασφάλειες και τα απωθημένα και μπορεί να οδηγηθείς σε υπερβολές καχυποψία και ζήλια που θα επηρεάσουν σημαντικά την προσωπική σου ζωή δημιουργώντας προβλήματα.

Σήμερα οι ανασφάλειές σου μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση σου καθώς δεν βλέπεις αντικειμενικά τα πράγματα και μπορεί να προβείς σε υπερβολές. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη εσωστρέφεια και ο εκνευρισμός δεν αφήνουν περιθώρια για να επικεντρωθείς στον έρωτα.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και έχεις προσανατολίσει το ενδιαφέρον κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει ηρεμία στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Θυμήσου ότι δεν πρέπει να καταπιέζεις τις ανάγκες σου βάζοντάς τες σε δεύτερη μοίρα για να μην υπάρξουν εντάσεις. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει έντονες συγκρούσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για αυτό καλά θα κάνεις να αφήσεις τη νευρικότητα στην άκρη τις υπερβολικές αντιδράσεις και την αμετροέπεια καθώς θα στοιχίσουν σημαντικά στη σχέση σου και στις συνεργασίες σου.

Σήμερα ο εκνευρισμός και η έλλειψη αντικειμενικής κρίσης μπορεί να οδηγήσουν σε Υπερβολές που θα δυναμιτίσουν το κλίμα στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κράτα μικρό καλάθι καθώς η τάση του να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις είναι κυρίαρχη.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact