ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 15 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για τις εξελίξεις των ερχόμενων ημερών, αλλά προσπάθησε να παρατηρήσεις κάθε λεπτομέρεια, ώστε να μπορέσεις αργότερα να αξιολογήσεις σωστά την κατάσταση. Οι παρούσες συνθήκες δεν ευνοούν την αλλαγή πορείας για το ζώδιό σου – συνέχισε τον δρόμο σου με χαμηλούς ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην σκέφτεσαι καταστάσεις στα αισθηματικά σου που μπορεί να σε είχαν στενοχωρήσει παλιότερα. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα. Στα οικονομικά θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η δημιουργικότητα του ζωδίου σου βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και χρειάζεσαι μόνο μια μικρή βελτίωση στη διάθεσή σου, για να τη απελευθερώσεις. Ο νέος τρόπος δράσης υπόσχεται πολλά, αρκεί να μην επιτρέψεις σε φοβίες του παρελθόντος να εμποδίσουν την εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, τον ερωτισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός για να βρεις το ταίρι που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, βρίσκεσαι σε περίοδο που θα ξεκινήσει με συζητήσεις και σχέδια. Θα τα πετύχεις όλα χωρίς καθυστερήσεις. Στα οικονομικά, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η οικογένεια σε απασχολεί, αγαπητέ Δίδυμε, με πολλές υποχρεώσεις που αδυνατούν να καλύψουν οι υπόλοιποι. Είναι προτιμότερο να τους καθοδηγήσεις και να τους στηρίξεις να προσπαθήσουν οι ίδιοι, παρά να αναλαμβάνεις τις δικές τους ευθύνες. Αυτό είναι μία διαδικασία που δεν οδηγεί πουθενά και θα σε φέρει σε αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν το ωραίο κλίμα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ήρθε το διάστημα που θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετή κούραση προβλέπεται σε σχέση με τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Κάνε έναν προγραμματισμό για να τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, τα πολλά προβλήματα και τα έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν τη διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις περιθώρια σε κανέναν να παρέμβει σε προσωπικές αποφάσεις που αφορούν τις εξελίξεις στη ζωή σου. Κράτα αποστάσεις από άτομα που συνηθίζουν να ασχολούνται με προσωπικά σου ζητήματα και μην συζητάς τα πάντα με πρόσωπα που δεν τα αφορούν οι εκάστοτε καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν μιλήσεις στο ταίρι σου για τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις θα πρέπει να δεις αν είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβεις νέες ευθύνες. Στα οικονομικά, μην συνεχίσεις τις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το προηγούμενο διάστημα επεφύλαξε στο ζώδιό σου απογοητεύσεις και αποτυχίες, αλλά και μία τεράστια γνώση για το πώς να φροντίζεις τον εαυτό σου και να επιβιώνεις στα δύσκολα. Τώρα μπορείς να προχωρήσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην ολοκλήρωση των υποθέσεών σου και να παραμερίσεις τα τελευταία εμπόδια με μεγάλη ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν στην καθημερινότητα. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές αισθηματικά, ώστε να γνωρίσεις το ταίρι που έψαχνες τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα συγκράτησε τον εκνευρισμό σου στα επαγγελματικά σου. Με πολύ καλό προγραμματισμό θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο νέος τρόπος δράσης δημιουργεί μεγάλες αντιθέσεις σε σχέση με τα υπάρχοντα γεγονότα. Χαλάρωσε και μην πιέζεις τον χρόνο. Οι καταστάσεις εξελίσσονται με αργούς ρυθμούς, αλλά η σταθερότητα και η συνέπειά σου οδηγούν σε καλύτερο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο. Η επιτυχία δεν αργεί πλέον για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όποιες κινήσεις θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να τις κάνεις άμεσα. Ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Πριν απαντήσεις, σκέψου καλά κατά πόσο σε συμφέρουν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα πρόκειται να δεχτείς μεγάλη αναγνώριση, αγαπητέ Ζυγέ, σε κοινωνικό επίπεδο. Η αναγνώριση της προσφοράς σου θα είναι μεγάλη, οι αποδοχές σημαντικές – σε υλικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο – και οι προτάσεις που θα ακολουθήσουν θα φέρουν νέες προοπτικές σε αρκετούς τομείς στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σήμερα να προσέξεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κάνε λίγη υπομονή και σε περιμένουν τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Στον οικονομικό τομέα, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που πιθανόν στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μία ευχάριστη συνάντηση, αγαπητέ Σκορπιέ, θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Η αναθεώρηση πολλών απόψεων είναι πλέον δεδομένη και προχωράς δυναμικά εκεί όπου ο φόβος δεν σου επέτρεπε χρόνια τώρα. Τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τη στάση σου και θα σε οδηγήσουν σε επιτυχία με μεγάλη διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Αν δεν έχεις ταίρι, σε περιμένει μια νέα γνωριμία και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου και να καταστρώσεις καινούργια σχέδια για να τα υλοποιήσεις αργότερα. Οικονομικά, από σήμερα μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Διαδικτυακό «ξύλο» Πορτοσάλτε-Τριανταφυλλόπουλου για τη βόμβα στο ΣΚΑΪ

Και τι δεν έγραψαν στα μηνύματα που αντάλλαξαν…

Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Κατάθεση σε αστυνομικούς δίνει ο 19χρονος Αλβανός που…

“Έτσι σκοτώσαμε την Ελένη Τοπαλούδη”

Ο 19χρονος Αλβανός περιγράφει αναλυτικά το έγκλημα με…

Ρωσία – Ουκρανία: Παγκόσμια ανησυχία για θερμό επεισόδιο

Εκτάκτως συνεδρίασε το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων…

Ζώδια Δεκεμβρίου 2018 απο τον Κώστα Λεφάκη

Οι προβλέψεις του αστρολόγου Κώστα Λεφάκη για τον…

Χειλουδάκη: «Με άρπαξαν τρεις άντρες και με βίαζαν για τρεις μέρες»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας…

Επιμένει η Τουρκία – Φτιάχνει χάρτες και… εξαφανίζει Κρήτη και Καστελόριζο!

Τη θεωρία »εξαφάνισης» του Καστελόριζου και τη μη…

Κοινωνικό Μέρισμα 2018: Τα μυστικά για να πάρετε έως 1.400 ευρώ

Άνοιξε η ειδική πλατφόρμα, όπου οι δικαιούχοι θα…

Αποφυλακίστηκε ο Γ. Μεταξάκης, ο παιδοκτόνος που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Ο Γιώργος Μεταξάκης, ο παιδοκτόνος που συγκλόνισε όλο…

ΞΗΛΩΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ

Στο ύψος της συνοριακής γραμμής από την Τοπική…
contact