ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μιλήστε με έναν φίλο σήμερα. Ίσως αισθάνεστε ότι το μυαλό σας είναι κολλημένο και αυτό μάλλον δεν σας επιτρέπει να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Θα πρέπει να κάνετε μικρά βήματα και να είστε υπομονετικοί και με τους άλλους. Οι άλλοι θα εκνευρίζονται πιο εύκολα σήμερα. Να έχετε προσεκτική προσέγγιση. Φροντίστε να αποφύγετε τις διαμάχες

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ένταση που έχετε μέσα σας θα έρθει στην επιφάνεια. Συνήθως αυτή η ενέργεια περνά απαρατήρητη αλλά τώρα έχει κορυφωθεί. Μην κατηγορείτε τους άλλους. Κοιτάξτε μέσα σας.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Τα πράγματα πηγαίνουν καλά σήμερα οπότε εκμεταλλευθείτε την ημέρα. Η διαίσθησή σας είναι έντονη και έχετε την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων. Οι γύρω σας θα σας ζητούν. Θα χρειάζονται βοήθεια και τις συμβουλές σας. Πρέπει να φροντίσετε να μην χάσετε τον εαυτό σας όμως. Κρατήστε λίγη ενέργεια και για εσάς.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε τον χώρο σας σήμερα. Θα πρέπει να περάσετε καλά και να συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικό είναι για εσάς. Μην προσθέτετε συνέχεια πολλές δουλειές. Απολαύστε τον χώρο και τον χρόνο αυτόν.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Η αναποφασιστικότητα των άλλων ίσως σας κάνει να αισθάνεστε εκνευρισμό σήμερα. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να το προσπεράσετε αυτό απλά προχωρώντας. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να περιμένετε ώστε να αποφασίσουν για να δράσετε. Κάντε ότι πρέπει και οι άλλοι θα έρθουν όταν είναι έτοιμοι. Δεν είστε υπεύθυνοι για τους άλλους. Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι θα σαςσεβαστούν μόνο όταν η επικοινωνία σας είναι καθαρή, οργανωμένη και ξεκάθαρη. Οι ξαφνικές ιδέες σας δεν θα έχουν θετική ανταπόκριση από τους άλλους εκτός και αν έχετε δυνατά στοιχεία για να τις υποστηρίξετε.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Ίσως σας είναι πολύ πιο εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σήμερα. Αν έχετε κάτι στο μυαλό σας εδώ και καιρό τώρα πρέπει να μιλήσετε. Θα μπορείτε να μιλήσετε ειλικρινά. Εκφραστείτε με αυτοπεποίθηση ώστε να μην φανείτε ως απελπισμένοι. Η ευαισθησία σας είναι ένα δώρο για τους άλλους και πρέπει να το αναγνωρίσουν και να το εκτιμήσουν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα συναισθήματά σας θα παίξουν σημενρικό ρόλο στην ικανότητά σας να παίρνετε αποφάσεις. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει. Εξαρτάται από το πόσο καλά μπορέιτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Χρησιμοποιήστε το πάθος κατευθύνοντάς το στην δουλειά αντί στον θυμό.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε κολλήσει ενώ προσπαθείτε να προχωρήσετε. Οι άλλοι ίσως είναι πολύ ευερέθιστοι και ανυπόμονοι. Να είστε ευγενικοί. Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι σας φαίνεται μπερδεμένο. Συζητήστε ξανά ότι χρειάζεται σε μερικές ημέρες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα επικεντρωθείτε στα οικονομικά θέματα σήμερα. Έχετε την τάση να εξαρτάται ολόκληρη η διάθεσή σας από το πόσο καλά τα πάτε οικονομικά. Μην πέσετε σε αυτή την παγίδα. Αν συμβεί αυτό τότε ίσως καταλήξετε να εκνευριστείτε με κάποιον χωρίς λόγο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact