ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου

Κριός

Γενικά zwdia: Η διαίσθησή σας είναι έντονη σήμερα και το μυαλό σας είναι συγκεντρωμένο στον στόχο. Οι άλλοι ίσως έχουν προβλήματα αλλά εσείς είστε το σωσίβιο που χρειάζονται. Η πνευματική σας διαύγεια θα είναι πολύτιμη. Θα μπορείτε να δείξετε τα συναισθήματά σας καθαρά και θα δείτε ότι οι σκέψεις σας γίνονται περισσότερο αποδεκτές.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σταματήστε και αναλογιστείτε που είστε και ποιοι είναι οι επαγγελματικοί σας στόχοι. Θα έχετε την ικανότητα να αφήσετε στο περιθώριο τις δουλειές και την καθημερινότητά σας ενώ επικεντρώνεστε σε πιο μακροπρόθεσμα θέματα. Η διάθεσή σας θα είναι πρακτική.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Ίσως η διάθεση σήμερα γύρω σας να είναι λίγο περίεργη. Ίσως όλοι να είναι πολύ σοβαροί. Είτε καταλάβετε το γιατί, είτε όχι απλά να ξέρετε ότι δεν σχετίζεται με εσάς. Τα συναισθήματα που συσσωρεύονταν μάλλον θα εμφανιστούν τώρα και θα ξεσπάσουν μαζί με την πίεση που υπήρχε γύρω σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα συναντήσετε κάποιες προκλήσεις στην καθημερινότητά σας. Οι διαμάχες προκύπτουν όταν κάποιος ή κάτι δεν φθάνει τις προσδοκίες σας. Αντί να περιμένετε να αλλάξει μια κατάσταση πρέπει να αλλάξετε τις προσδοκίες σας.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Περάστε καλά σήμερα και μην αισθάνεστε ενοχές. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μην πνίγεστε. Η ευαισθησία σας είναι έντονη. Μπορεί να επηρεαστείτε από την διάθεση των άλλων. Να είστε προσεκτικοί. Θα πρέπει να δείχνετε κατανόηση απέναντι στους άλλους αλλά μην αναλαμβάνετε τα προβλήματά τους. Θα πρέπει να τα καταφέρουν μόνοι τους

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα επαγγελματικά θέματα θα πηγαίνουν καλά σήμερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τεμπελιάσετε. Ακριβώς το αντίθετο. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε τον χρόνο. Θα είστε πολύ πιο παραγωγικοί από ότι νομίζατε.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Ίσως απλά θέλετε να χαλαρώσετε σήμερα. Δεν πειράζει. Μην σηκώνεστε αν δεν θέλετε. Μάλλον είναι καλύτερα να μείνετε κοντά στο σπίτι και να δείτε μια ταινία απόψε. Αν σας ρωτάνε πως είστε, να είστε ειλικρινείς. Οι άλλοι θα μπορούν να σας καταλάβουν εύκολα οπότε μην κρύβετε τα συναισθήματά σας. Σήμερα είναι καλή ημέρα να πείτε πως αισθάνεστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αναζητήστε συμβουλές από τους νεότερους. Αν και μπορείτε να μην είναι απάντηση στις δυσκολίες σας θα πρέπει να πιστέψετε ότι αυτή η πορεία θα σας φέρει τα αποτελέσματα που θέλετε.

Λέων

Γενικά zwdia: Επιτέλους όλοι αρχίζουν να καταλαβαίνουν την οπτική σας. Να είστε ο εαυτός σας. Η σκέψη σας είναι ξεκάθαρη και συγκεντρωμένη. Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας για να καταφέρετε ότι θέλετε. Η φύση σας είναι δυνατή. Προχωρήστε σωστά. Σήμερα ίσως δείξετε σε όλους ότι δεν είστε τόσο τρελοί όσο νόμιζαν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε πολύ ενέργεια να τακτοποιήσετε διάφορα σχέδια αλλά αυτή η ενέργεια δεν θα ρέει ομαλά. Υπάρχουν κάποια προβλήματα στα σχέδιά σας που πρέπει να ξεκαθαριστούν πριν προχωρήσετε. Να είστε προσεκτικοί και μην βιάζεστε.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Δώστε στους άλλους το περιθώριο της αμφιβολίας. Μην είστε βιαστικοί με τις πράξεις σας και πάρτε τον χρόνο να τα σκεφθείτε όλα αναλυτικά. Θα είστε συγχρονισμένοι μετά συναισθήματά σας σήμερα και μπορεί έτσι να έχετε πιο καθαρή σκέψη. Η ευαισθησία σας απέναντι στους άλλους είναι έντονη. Οι άλλοι θα έλκονται από εσάς, ειδικά σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:Οι σχέσεις με τους άλλους θα είναι δύσκολες. Μπορεί να πρέπει να τα ξεκαθαρίσετε όλα. Μην παίρνετε τίποτα για δεδομένο. Οι άλλοι δεν θα μπορούν να καταλάβουν τις αφηρημένες έννοιες. Να είστε υπομονετικοί και πρακτικοί στην επικοινωνία σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Αφήστε τις δουλειές στην άκρη και επικεντρωθείτε στα συναισθήματά σας σήμερα. Ίσως είστε πολύ προστατευτικοί αλλά θα πρέπει να πιστέψτε πως ότι αισθάνεστε είναι καλύτερα να εκφράζεται στους άλλους. Ελάτε σε επαφή με ότι πραγματικά αισθάνεστε. Η σκέψη σας είναι πολύ καθαρή σήμερα. Περάστε καλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι θα έλκονται από εσάς σήμερα χάρη στην αξιοπιστία και την δουλειά σας. Οι πλευρές αυτές θα εκιοτμηθούν. Χάρη σε αυτό θα μπορείτε να δώσετε πολύ δύναμη στην δουλειά σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact