ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 17 Αυγούστου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο περίγυρός σου κι οι φίλοι, Παρθένε μου, δείχνουν συγκρατημένη διάθεση προς εσένα. Μην τους κατηγορείς, αλλά προσπάθησε να μπεις στη δική τους θέση, για να δεις τα λάθη που σου χρεώνουν. Αργότερα, θα καταφέρεις πιο πολλά, με ηρεμία και καλή συζήτηση, που θα επαναφέρει τις χαμένες ισορροπίες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία σου σήμερα, Παρθένε, θα καταπλήξει. Αξιοποίησέ την, δίνοντας περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου κι απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι κατάλληλη για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου, Παρθένε, θα πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία των επαγγελματικών σου. Μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θ’ αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο καλός σου χαρακτήρας, Ζυγέ, γίνεται αιτία να κερδίσεις την εκτίμηση και υποστήριξη ατόμου, με τεράστια επιρροή σε όλα τα επίπεδα, που σε στηρίζει με άμεσο και καθοριστικό τρόπο. Προσπάθησε ν’ αναλάβεις τις ευθύνες που θα σου ανατεθούν, για να κερδίσεις το παιχνίδι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οφείλεις σήμερα, Ζυγέ μου, να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις με το σύντροφό σου. Κάποια στιγμή πρέπει να έρθει ισορροπία στη σχέση σας κι ίσως μια εκδρομή να αποτελεί καλή εκκίνηση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει για να έρθουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς με χαμηλούς τόνους, Ζυγέ, να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στην εργασία σου. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο τη σημερινή ημέρα. Σε χρηματικές συναλλαγές που ίσως προκύψουν, καλό είναι να προσέχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μετά από μια μεγάλη ταλαιπωρία, Σκορπιέ μου, που σε κούρασε και σ’ οδήγησε σε ψυχική κατάπτωση, ήρθε πλέον ο καιρός για ν’ ανέβεις προς την επιτυχία. Τα βήματα θα είναι αργά αλλά σταθερά, και οι κινήσεις σου απαιτείται να είναι μετρημένες κι ώριμες. Μην υπερβάλλεις και μη βιάζεσαι να κατακτήσεις τα πάντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μπει σε μια περίοδο, Σκορπιέ, κατά την οποία πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, θα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα τη μέρα χαλαρά με το ταίρι σου, χωρίς κριτική διάθεση ή εγωισμούς, ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην αφήνεις, Σκορπιέ μου, κάποια θέματα στον επαγγελματικό σου τομέα, να περνάνε απαρατήρητα. Προσπάθησε να έχεις έλεγχο στα πάντα. Μπαίνεις σε μία περίοδο που θα υπάρχουν πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που μάλλον δε θα είναι τόσο απαραίτητες. Προγραμματίσου περισσότερο, για να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Οι χαμένες ισορροπίες επανέρχονται, Τοξότη, κι είναι πολύ πιθανόν ν’ αποκαταστήσεις όλες τις βλάβες που δημιουργήθηκαν, χωρίς τελικά να μείνει ίχνος. Η διάθεσή σου σταδιακά βελτιώνεται κι αυτό βοηθάει την καθημερινότητά σου, που εξελίσσεται πολύ πιο ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Και σήμερα, Τοξότη, θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή σου διάθεση, θα σε βοηθήσουν να έρθεις περισσότερο κοντά του και να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε στην εργασία σου να κάνεις υπερβολικά πράγματα, Τοξότη, και μη σκέφτεσαι σχέδια για το μέλλον, αφού έχεις εκκρεμότητες από το παρελθόν. Μην κάνεις σήμερα άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που ίσως στο μέλλον δε θα μπορείς να καλύψεις. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Δείξε αυτοσυγκράτηση, Αιγόκερέ μου, και μην τρομάζεις τους γύρω σου με πράγματα που δεν έχουν τόσο μεγάλη βαρύτητα. Η αποκατάσταση της ψυχολογίας σου αργεί να ολοκληρωθεί, οπότε μέχρι τότε απόφυγε περιγραφές… καταστροφής, που άλλωστε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σήμερα θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις τη μέρα ερωτικά και ρομαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στο χώρο της εργασίας σου, Αιγόκερέ μου, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μη δίνεις σημασία σε λόγια τρίτων ή συνεργατών σου, που ίσως σε επηρεάσουν αρνητικά. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός απέναντι σε συμφωνίες και υπογραφές, που μπορεί να προκύψουν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact