ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 17 Αυγούστου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Κάποια νέα καταφτάνουν, Υδροχόε, και χάνεις προσωρινά τη βολή σου. Φυσικά, πολύ σύντομα διαπιστώνεις πως οι αλλαγές ευνοούν το μέλλον σου αλλά μέχρι τότε φρόντισε να μη φέρεις τα πάντα σε σύγχυση, με την ανυπομονησία που σε χαρακτηρίζει. Ψυχραιμία, θετική σκέψη και προσπάθεια συνεννόησης βοηθούν το αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να δείξεις αρκετή προσοχή, Υδροχόε μου, διαφορετικά θα πεις λόγια που θα φέρουν φασαρίες με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις κάποια παρεξήγηση – θα υπάρξουν πιο κατάλληλες μέρες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ζεις με προσδοκίες και όνειρα που είναι πολύ έντονα. Σε βεβαιώνω ότι θα τα εκπληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει όμως να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, διαφορετικά στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, θα χρειαστεί προσεκτικό χειρισμό, για ν’ αποφευχθούν ενδεχόμενα προβλήματα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Ένα άτομο του παρελθόντος, Ιχθύ, έχει μετανιώσει για τον τρόπο που σου συμπεριφέρθηκε και προσπαθεί να επανορθώσει. Βάλε τα όριά σου σε καλύτερο επίπεδο αυτή τη φορά, για να μη βρεθείς πάλι στην ίδια δυσάρεστη θέση και μάλιστα πολύ σύντομα. Οι άνθρωποι μπορούν ίσως να βελτιωθούν λίγο, αλλά μην περιμένεις θαύματα

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο, Ιχθύ μου, με τις ευθύνες από τα επαγγελματικά σου να σε κάνουν να παραμελείς το ταίρι σου. Αν δεν προσέξεις, τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην πιέσεις αυτή την περίοδο καταστάσεις και πρόσωπα. Στην πορεία, τα πράγματα μόνα τους θα δείξουν το σωστό δρόμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, Ιχθύ μου, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις βέλτιστες λύσεις. Πάρα πολλά έξοδα, αλλά και έσοδα, θα έχεις αυτή την περίοδο. Μπορείς σήμερα να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις διαρκώς στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact