ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου

Χρόνια πολλά στα Τοξοτάκια, για όσους γιορτάζουν…

Διαβάστε αναλυτικά τα Ζώδια:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να διευθετήσεις ένα οικονομικό ζήτημα, που φαίνεται να έχει και νομικές προεκτάσεις. Ακόμη, μπορεί να σου ζητηθεί μια οικονομική συνδρομή για μια υπόθεση που στην πορεία της θα αποδειχθεί άκαρπη. Παράλληλα, ίσως βρεθείς σε δίλημμα σχετικά με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που ποντάροντας στο φιλότιμό σου σε πιέζει να κάνεις κάτι που ξέρεις ότι θα σε ζημιώσει.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη να είναι «δέσμια» του Κρόνου καλό είναι να απέχεις από τα ερωτικά «παιχνίδια», αφού δεν προμηνύεται κάτι καλό. Επιπλέον, ίσως σου ζητηθεί να κάνεις πράγματα που αντιβαίνουν τις ηθικές αρχές σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σε αυτήν την φάση, η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να αποδειχθεί μια «κερκόπορτα» για τα οικονομικά σου, αφού έλκει άτομα τα οποία σου ζητούν να χρηματοδοτήσεις μια υπόθεση, έχοντας όμως κατά νου τα δικά τους συμφέροντα και μόνον. Γενικότερα, ο ενεργός Κρόνο σε καλεί να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η στις οικονομικές σου συναλλαγές, αποφεύγοντας κάθε περιττό έξοδο,.
Ερωτικά
Η ανασφάλειά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια επιλογή που μελλοντικά θα αποδειχθεί εντελώς ακατάλληλη για σένα. Αν πάλι είσαι σε μια σχέση, φαίνεται ότι ο άνθρωπός σου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, που στενοχωρεί και σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Όσες συναισθηματικές πιέσεις κι αν δέχεσαι για να υπαναχωρήσεις από τα συμφωνηθέντα, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να επιμείνεις στις «κόκκινες γραμμές» σου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα επαγγελματικό θέμα. Εξ άλλου μπορείς κι εσύ να θέσεις την «άλλη πλευρά» προ των ευθυνών της. Παράλληλα, ίσως πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Με τον Κρόνο «παρόντα», θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός/η απέναντι σε μια νέα γνωριμία, αφού έχεις την τάση να «τραβάς» το πρόβλημα. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως περάσει μια σχετικά σοβαρή κρίση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος αυξάνει τις «μαζοχιστικές» σου τάσεις και δείχνεις πρόθυμος/η να «φορτωθείς» με επιπλέον προβλήματα και υποχρεώσεις ή να πάρεις την ευθύνη προσώπων ή καταστάσεων χωρίς μάλιστα να σου το ζητήσουν. Αν όμως πιστεύεις ότι θα εισπράξεις τα εύσημα για τις προσπάθειές σου, μάλλον θα διαψευστείς, αφού το πιθανότερο είναι να σου «φορτώσουν» και τις αποτυχίες… τριών γενεών!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό αυξάνει την γοητεία σου, κάτι όμως που στην παρούσα φάση μπορεί να αποδειχθεί μέγα… πρόβλημα, αφού τα άτομα που σε προσεγγίζουν δεν έρχονται για να μοιραστούν αλλά για να σου πάρουν όσα περισσότερα μπορούν.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις απογοητευμένος/η ή «αποτυχημένος/η», σου δίνει όμως κι ένα μεγάλο μάθημα: Να «απλώνεσαι μέχρι εκεί που φτάνεις», κάτι που συμπεριλαμβάνει και την εμπιστοσύνη που δείχνεις σε κάποια άτομα, μόνο και μόνο επειδή αποτελούν μέρος της «αυλής σου». Επιπλέον, ίσως προκύψει ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα που θα σε στενοχωρήσει.
Ερωτικά
Η προσπάθειά σου να «στήσεις» μια ερωτική «φωλιά» για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δεν θα έχει τα ποθητά αποτελέσματα. Αλλά αν επιμένεις να κάνεις κάτι χρήσιμο και αποδοτικό, τότε δώσε λύσεις στα προσωπικά προβλήματα των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος στον Τοξότη σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που αφορούν στην οικογένειά σου αλλά και σε περιουσιακά θέματα που ενδεχομένως την ταλανίζουν. Κι εδώ ίσως υπάρξει «εμπλοκή» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που έχει κάνει κάποια «φάουλ» αλλά ζητά και τα ρέστα! Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι για να διευθετήσεις κάποιες επείγουσες υποχρεώσεις.
Ερωτικά
Η προσπάθειά σου να επικοινωνήσεις μυστικά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, φαίνεται να μην καρποφορεί, ίσως όμως τελικά να είναι καλύτερα έτσι, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να σε εκθέσει ακούσια ή εκούσια!
Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact