ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου

Τα Ζώδια της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου

Κριός

Ο Ουρανός που φιλοξενείται στο ζώδιό σας έχει πολύ άγριες διαθέσεις! Είναι ταυτόχρονα σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη, η οποία είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Η ημέρα σας είναι πολύ εριστική, πιθανόν να έχετε ένα ξέσπασμα παραπόνων προς τον σύντροφό σας και γενικά τους ανθρώπους που αγαπάτε. Το πλαίσιο της καθημερινότητάς σας θα σας φανεί ασφυκτικό σήμερα
και ίσως να θελήσετε να βάλετε μπροστά μεγάλες και γενναίες αλλαγές που αφορούν όλα σας τα θέματα, τόσο τα οικογενειακά, των σχέσεων, των συνεργασιών αλλά και της δουλειάς σας. Πρέπει να είστε βέβαια πολύ μεθοδικοί και με εστιασμένη την προσοχή σας για να είναι επιτυχημένες οι όποιες αλλαγές επιδιώξετε.

Ταύρος

Η δύσκολη σχέση που ολοκληρώνεται σήμερα ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό φέρνει ανάσχεση σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Ο έρωτας πιθανόν να είναι το κυρίαρχο θέμα σας, με την διαφορά ότι αλλαγές και διαφορετικές οπτικές που προτείνει ο σύντροφός σας ή ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει σας βρίσκουν εντελώς αντίθετους. Με τον Κρόνο επίσης να κινείται σε αναιρετική μοίρα του Σκορπιού, απέναντι από το ζώδιό σας, έχετε πιθανόν να αντιμετωπίσετε θέματα υγείας που θα σας ταλαιπωρήσουν και ίσως να σας προβληματίσουν επίσης θέματα γραφειοκρατίας.

Δίδυμοι

Η ημέρα είναι αρκετά ελπιδοφόρα και πολύ ερωτική. Καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε εκπληκτική όψη με τον Ποσειδώνα γίνεστε πολύ ρομαντικοί και βλέπετε και με μεγάλη καθαρότητα την ψυχή των άλλων, κάτι που σας επιτρέπει να παίξετε με επιτυχία το παιχνίδι του παντογνώστη και του μάντη, γεγονός που θα απογειώσει το ερωτικό πεδίο. Έχετε πολύ μεγάλη εύνοια στον οικονομικό και εργασιακό τομέα, όσο κι αν υπάρχουν στο φόντο δύσκολες όψεις που μας επηρεάζουν όλους. Κοιτάξτε να επωφεληθείτε από την καλή δράση του Ερμή, κινηθείτε ενεργά και έξυπνα στην δουλειά σας ή προγραμματίστε συναντήσεις και συνεντεύξεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη που είναι ο κυβερνήτης σας έχει σήμερα πολλές και ενδιαφέρουσες όψεις, όλες θετικές εκτός από το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που θα σας κάνει κάπως καχύποπτους και ταυτόχρονα επιρρεπείς στην εξαπάτηση από άλλους. Ωστόσο θα έχετε έντονη κοινωνικότητα, θα έχετε καθαρό μυαλό – αλλά για τους άλλους και όχι για εσάς! Ίσως να διαφωνήσετε έντονα με ανθρώπους που είναι ή θεωρούν λανθασμένα οι ίδιοι ότι είναι ανώτεροί σας ιεραρχικά – πιθανόν κάποιοι συνεργάτες σας με τους οποίους είστε απόλυτα ισότιμοι να θελήσουν να σας κάνουν τον προϊστάμενο! Θέλει λίγη ψυχραιμία η ημέρα για να μην χάσετε το μέτρο.

Λέων

Με τον Ήλιο να ετοιμάζεται να συναντήσει τον Ποσειδώνα το μυαλό σας τρέχει στον έρωτα και είναι πολύ πιθανόν να νιώθετε μια εξαιρετικά νοσταλγική διάθεση, να σας συγκινεί η τέχνη αλλά και να έχετε πολύ καλή σχέση με το όνειρο και την διαίσθηση . Ερωτικά σας έλκουν πολύ τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Ιχθείς και Σκορπιοί και γενικά με αυτά τα ζώδια έχετε αυτόν τον καιρό και εξαιρετική συνεργασία, μπορείτε να συντονιστείτε πολύ καλά. Στο θέμα της δουλειάς σας μπορεί να έχετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση, ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Παρθένος

Έχετε να αντιμετωπίσετε κρυφούς εχθρούς και πρέπει να οργανώσετε την άμυνά σας. Ειδικά στο πεδίο της δουλειάς σας θα αντιμετωπίσετε υπόγειες κινήσεις, μπορεί κάποιοι να βγάλουν με ένταση τον φθόνο που ενδεχομένως νιώθουν. Πρέπει να προσέξετε πολύ την διαχείριση του χρόνου σας γιατί πότε μένετε εντελώς αδρανείς και πότε μαζεύονται όλες οι υποχρεώσεις σας επιτακτικά μέσα στην ημέρα. Αυτό όμως σας δημιουργεί άγχος και στην πραγματικότητα ακόμα και τις ώρες που θα έπρεπε να ξεκουράζεστε το μυαλό σας είναι απασχολημένο με πράγματα που δεν τα ολοκληρώσατε στην ώρα τους.

Ζυγός

Έχετε πολλές και αντιφατικές επιρροές . Από την μια η θετική επίδραση του Ερμή σας κάνει καλό, από την άλλη το έντονο τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα σας αναστατώνει και σας δημιουργεί ύψιστη ανασφάλεια . Παρά το γεγονός ότι όλη αυτή η περίοδος είναι μάλλον δύσκολη εξωτερικά και φαινομενικά, στην ουσία κρύβει ευκαιρίες. Σήμερα λοιπόν είναι μια καλή ευκαιρία για να μετρήσετε τις δυνάμεις σας και να ισορροπήσετε τα όσα πρέπει να κάνετε με αυτά που πραγματικά θέλετε. Πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα τις πραγματικές σας ανάγκες και να μην αφήνετε την καθημερινότητα να σας παίρνει από κάτω.

Σκορπιός

Καθώς ο Κρόνος κινείται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας, τις λεγόμενες αναιρετικές, η μέρα σας θα είναι μάλλον δύσκολη, όπως και το επόμενο διήμερο. Θα πρέπει να προσέξετε πολύ τον οικονομικό τομέα, να μην αφήσετε κανενός είδους εκκρεμότητα να σας παρασύρει. Είναι πολύ πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια δομικά προβλήματα των σχέσεών σας και των συνεργασιών σας. Θα πρέπει να φανείτε πολύ δυνατοί και ψύχραιμοι και να μην σας πάρει από κάτω η όποια αναποδιά. Θέματα που σχετίζονται με κληρονομικά θέματα, εφορίες, τράπεζες και δάνεια ίσως να γίνουν επείγοντα. Γενικά, θέλει εγρήγορση από εσάς αυτό το διάστημα.

Τοξότης

Θα θέλατε να έχετε λίγο παραπάνω χρόνο για τον εαυτό σας, αλλά οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές. Ίσως να μπορέσετε να ξεκουραστείτε από το μεσημέρι και μετά και να γεμίσετε τις δεξαμενές της ψυχής σας από την αγάπη των δικών σας ανθρώπων. Η μέρα θα είναι πολύ ερωτική, ίσως να έχετε μια γνωριμία ή μια συνάντηση που θα σας κάνει να σκιρτήσετε. Επίσης μπορεί κάποιοι κοντινοί σας άνθρωποι θα επιδιώκουν την στήριξή σας σε κάποια προβλήματά τους, να ζητάνε την γνώμη σας ή την ηθική συμπαράσταση. Θα είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε και αυτό θα είναι υπέρ σας, μιας και θα φανεί ότι δεν το βάζετε στα πόδια στις δυσκολίες.

Αιγόκερως

Παρά το γεγονός ότι όλον αυτόν τον καιρό νιώθετε έντονες και σχεδόν παράλογες φοβίες – ανησυχείτε πολύ για το μέλλον, για τα οικονομικά σας αλλά ακόμα και για την σχέση σας – σήμερα αποφασίζετε να βγείτε στο προσκήνιο πιο δυναμικά. Το να ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας με σκέψεις για το αν θα έχετε αύριο δουλειά σας φαίνεται ανούσιο πια και έχετε δίκιο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κινηθείτε έξυπνα και οργανωμένα, να προγραμματίσετε επωφελείς συναντήσεις και να δείτε ποιους συμμάχους μπορείτε να εξασφαλίσετε για να βγείτε από το όποιο – εργασιακό κυρίως – τέλμα.

Υδροχόος

Όλη αυτή η περίοδος και η σημερινή ημέρα ορίζονται από το δύσκολο τετράγωνο του κυβερνήτης σας του Ουρανού από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Έχετε στο μυαλό σας πολλά, βιάζεστε πολύ, πιθανόν να χάνετε χρήματα και να μην μπορείτε να ισοσκελίσετε τον οικογενειακό σας και επιχειρησιακό σας προϋπολογισμό. Πρέπει να πάρετε γενναίες αποφάσεις και ίσως να είστε και σε σύγκρουση με μέλη της οικογένειάς σας. Πρέπει να φανείτε γενναίοι και ειλικρινείς και με τους άλλους και με τον εαυτό σας. Αν δείτε ότι κάτι έχει πάει στραβά, μην επιμένετε από εγωισμό, αλλάξτε κατεύθυνση.

Ιχθείς

Μια πολύ όμορφη επίδραση από τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα που ξεκινάει, αλλά και η δράση της Σελήνης σας φέρνουν έντονη διάθεση να αδράξετε την ημέρα. Είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και μπορείτε να έχετε μεγάλη επιτυχία στον ερωτικό τομέα. Έλκεστε πολύ από τους Λέοντες και ίσως να έχετε μια πολύ καλή συνεργασία μαζί τους, αν όχι μια φιλική ή ερωτική σχέση. Πιθανόν να σκέφτεστε να οργανώστε ένα ταξίδι, αλλά καλό είναι να το κάνετε αυτό με πολύ καλό προγραμματισμό για να μην αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και προβλήματα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact